Hvidbjerg Strand – En ferieperle ved Vesterhavet

Vestjylland ligger lige der, hvor strandene er hvide og brede, hvor skumsprøjt fra havet bruser, og hvor de bløde klitter skaber et naturligt og flot panoramablik ud over Nordsøen. Den danske vestkyst er noget helt specielt, og området omkring Blåvand kan beskrives som unik og oplevelsesværdig. Sydvest for Blåvandshuk Fyr, Danmarks vestligste punkt, ligger et lille ferieparadis ved Hvidbjerg Strand. Det er et paradis, som byder på alt fra traditionel camping, luksus camping, hotelophold og lækre wellness- og restaurantbesøg. Hvidbjerg Feriepark er navnet på perlen, og den kan byde på ferieoplevelser for alle. Hvidbjerg Feriepark er det ideelle sted for hele familier såvel som for par at holde deres ferie. For gæster og besøgende er der altid gode wellness-tilbud samt et hav af mulige aktiviteter inden for leg, badning og sjov. Hvidbjerg Strand Ferieparks alsidighed gør ferien fantastisk for alle. 

Selvom Hvidbjerg faktisk hører til Blåvand, så er området i løbet af de sidste 30 år opblomstret til at være en mere selvstændig del. Hvidbjerg Strand har sin helt egen tilgang, og det er lige her i nærheden, at Hvidbjerg Strand Feriepark ligger. Den enorme top vedligeholdte og ideelt udstyrede campingplads har modtaget flere priser i årenes løb og bærer nu hele 6 stjerner. Hvidbjerg Strand Feriepark, der oprindeligt åbnede i 1976 som en ”ren” campingplads, tilbyder så meget mere end bare camping. På pladsen findes der forskellige hytter – fx fiskerhytter, som ligger smuk placeret ved fælles fiskesø eller westernhytter, som ligger i tæt forbindelse med westernbyen, som har både lege- og trampolinland. Udover hytterne og de skønne aktiviteter så byder ferieparken også på et luksuriøst strandhotel med lækre hotellejligheder samt separate moderne strandvillaer.Ring på tlf. +45 75 27 90 40 eller book online på Hvidbjerg Strand Feriepark
Camping

En af de bedste campingpladser i Europa. Oplev 6-stjernet camping ved Vesterhavet

Læs mere
Hytter

Oplev en 6-stjernet hytteferie i Blåvand lige ved Vesterhavet

Læs mere
Strandhotel

Danmarks dejligste strandhotel i absolut 1. klitrække med plads til 4 personer.

Læs mere
Strandvilla

Smukke strandvillaer med egen spa på terrassen og Vesterhavet kun et stenkast væk. 

Læs mere

Ren natur omkring Blåvand og Hvidbjerg

Den uberørte natur ved Vestkysten med alle dens facetter adspreder sig i bred udstrækning. De duftende træer og den bløde sandjord i de nærliggende hede områder øst for Hvidbjerg Strand inviterer til lange gåture. Udsigten i dette område byder på et smukt udsyn til klitter, lyng og måske endda et hurtigt blik af et eller flere kronvildt. I Ho Klitplantage, vest for Hvidbjerg Strand, har naturen frie tøjler, og det gør den så smuk og unik. Også i denne klitplantage kan du tage på en længere vandretur, måske endda på hesteryg. Sidstnævnte er ekstremt populær blandt turister, og sådanne ture arrangeres regelmæssigt af Hvidbjerg Strand Feriepark. Bevæger du dig lidt mere mod nordvest, så kan en vandretur helt fra Hvidbjerg Strand langs Blåvand Strand ud til Blåvandshuk Fyr varmt anbefales. Her er chancen for at blive blæst godt igennem god.

Læs mere om oplevelser ved Vesterhavet

Som noget helt unikt, ligger Hvidbjerg Strand Feriepark ikke langt fra Vadehavet. En del af Unescos verdensarv. Vadehavet som findes på østsiden af Skallingen og helt ind i Ho bugt fungerer som spisekammer for millioner af fugle hvert år. Grunden til at dette sted er så unikt, er at havet flere gange i døgnet trækker sig væk, og bugten ligger dermed i fuldstændig ebbe. Her kan både fugle og mennesker forsyne sig med alt fra sandorme, krabber til muslinger og østers. Midt i Vadehavet lige uden for Skallingen ligger en lille ø, kaldt Langli. I bestemte perioder af året er det muligt at besøge Langli til fods, når der er lavvande i bugten. En hel fantastisk oplevelse som giver dets besøgende mulighed for at se seler og sjældne fugle. Hvis du ønsker at besøge Langli eller Vadehavet generelt, så anbefaler vi altid, at du medbringer en turguide, som kender højvandstiderne samt vind og vejrforhold.

Masser at lave og se - på ét sted!

Hvidbjerg Strand Feriepark i Blåvand har meget at byde på, og især børnefamilier nyder godt af dens mange tilbud. En ting er de mange og fine overnatningsmuligheder, en anden ting er alle de spændende aktiviteter, som ferieparken rummer. Ved Hvidbjerg Strand Feriepark finder du for eksempel et stort legeland, et trampolinland samt et badeland med et utal af rutsjebaner og plaskende oplevelser for hele familien. Er du ikke så meget til indendørs aktiviteter, så byder parken også på en masse spændende aktiviteter udendørs i den friske luft. Ud over de forskellige legepladser så tilbyder parken en minigolfbane, mulighed for at tage en ridetur eller måske endda at fange en fisk i fiskesøen i parken. Intet under at børn som oftest er de lykkeligste gæster! Men alle ved, at glade børn giver glade forældre. Og for at sikre de voksnes oplevelse på stedet også bliver lykkelig og afslappet, så kan en tur i wellnessafdelingen få en enhver celle i kroppen til at slappe af. 

Aktiv i naturen - på land og på vandet

Omgivelserne ved Blåvand og Hvidbjerg tilbyder ideelle betingelser for en aktiv ferie. Skove, klitter og heder er perfekte til en cykeltur. Fra cyklen kan du opleve naturen fra første hånd og genoplade dine batterier med en ekstra dosis frisk vesterhavsluft. I øvrigt gælder det samme, hvis du er til fods på områdets mange stier: Vandring er også meget populær her, hvad enten det er i skoven, ved søerne eller gennem klitterne - der er altid noget nyt at se.

Et andet ægte insidertips: Lige øst for Blåvand og Hvidbjerg Strand ligger Blåvandshuk Golf Klub - Danmarks ældste golfbane. Her kan golfspillere spille med en unik og smuk udsigt over Ho Bugt.

Også vandsport-entusiaster vil være glade i og omkring Hvidbjerg strand. I området såvel som direkte på stranden er der fantastiske steder for kite- og windsurfing. På en rolig og vindstille dag kan kajakken eller kanoen også med fordel tages i brug. En tur på vandet med din partner, dine børn eller venner vil bestemt kunne give jer en idyllisk naturoplevelse sammen.

Attraktioner, som du ikke må gå glip af!

Som en del af Blåvand er Hvidbjerg tæt på action, store attraktioner og shopping.

Det vigtigste først: Bare 4 minutter i bil fra Hvidbjerg ligger Blåvand Zoo, en hyggelig og meget intim zoologisk have. Her findes mange forskellige dyr, og atmosfæren er så rolig og hyggelig, at både familier med børn og ældre par vil kunne nyde stedet.

Kører du yderligere en kilometer længere mod øst, ligger Tirpitz, et verdensomtalt museum i fascinerende arkitektur (bygget op omkring en gammel bunkers). Her er udstillinger om 2. verdenskrigs historie, dansk lokalhistorie samt en hel afdeling med den smukkeste ravudstilling.


Ovenstående vidner om, at der er mange spændende ting at se i nærheden af Hvidbjerg. For de lidt mere mobile og eventyrlystne kan et besøg hos LEGOLAND i Billund, Givskud Zoo eller byerne Esbjerg og Ribe også anbefales. Både Esbjerg og Ribe rummer en masse historie og gode shopping muligheder.

Blåvand Zoo

Med en beliggenhed i Blåvand er Hvidbjerg tæt på action, store attraktioner og shopping. Bare 4 min...

Læs mere
Tirpitz

Kun en kilometer længere mod øst ligger Tirpitz, et museum med fascinerende arkitektur (bygget omkr...

Læs mere
LEGOLAND

I en overskuelig afstand fra Hvidbjerg Strand ligger der mange gode oplevelser og venter. Hvis I ta...

Læs mere
Givskud Zoo

Tag på safari og se blandt andet Løver og giraffer helt tæt på.

Læs mere
Esbjerg

Esbjerg er en af ​​de smukkeste havnebyer i Danmark, og glæder hver dag sine besøgende med internat...

Læs mere
Ribe Domkirke

Ribe er Danmarks ældste by, og nævnes allerede i historiebøgerne i år 860. Grunden hertil var...

Læs mere

Shopping og nydelse ...

Blåvand generelt og Hvidbjerg danner rammerne for en skøn oase af shopping, indkøbsmuligheder og restaurantbesøg. Langs Blåvands Hovedgade følger den ene butik efter den anden. Her finder du smukke souvenirs; kunsthåndværk, tøj, sko, smykker og meget mere. På hvert andet hjørne lokker små forhandlere med en lækker softice eller hotdog til den lille sult, som du kan nyde som en perfekt snack i solen.

Om aftenen venter alsidige restauranter for enhver smag på sultne gæster og forkæler dem med de bedste og lokale råvarer.

Forresten: Restaurant Høfde4 er en af de lækreste restauranter i Blåvand og direkte ved Hvidbjerg Strand. Lige i udkanten af Hvidbjerg Strand Feriepark ved stranden byder Høfde4 sine gæster velkommen og serverer mad i gourmetklassen i en hyggelig, elegant atmosfære.