Sommerhus i Danmark til 12 personer

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Er du på udkig efter et sommerhus i Danmark i 12 personer?

Vi har mange sommerhuse, der kan rumme 12 personer. Hos Nordsee Holidays tilbyder vi mere end 120 sommerhuse, der kan rumme 12 personer eller flere. Du kan vælge mellem alt fra nybyggede, moderne sommerhuse med pool, spa og biograf til nostalgiske, charmerende klitgårde eller endda historiske byhuse. Se mere på siden her, og lad dig inspirere til sommerhusudlejning for 12 personer i Danmark.

Book sommerhus til 12 personer
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Billig ferie for pengene

Der er mange fordele ved at samle mange mennesker i et stort sommerhus ved Vesterhavet eller på Djursland. Når I er flere personer sammen, er prisen per person utrolig billig. Du kan få en ferie i sommerhus for 12 personer til priser fra 566 kr. per person! Husk at forbrug til strøm og nogle gang også vand kommer oven i lejeprisen.

Derudover er en fordel ved sommerhusferie i Danmark for 12 personer også, at I undgår den lange flyrejse til syden. I stedet for at bruge lang tid i et forurenende fly, kan I hygge jer i et sommerhus tæt ved havet. Måske skal I have jeres hund med? Intet problem. De fleste af vores sommerhuse tillader hund. Kig på det enkelte sommerhus for yderligere information.

Find andre sommerhuse

Sommerhuse til 10 personer
Find sommerhuse til 10 personer
Sommerhuse til 14 personer
Find sommerhuse til 14 personer
Sommerhuse til 16 personer
Find sommerhuse til 16 personer
Dugfriske nyheder fra det salte hav