Kursus-, konference- og ferieophold hos Axelgaard

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Luksuriøst konferencecenter

Hos Axelgaard finder du ikke blot luksuriøse ejendomme ved vestkysten, du finder også en sublim service. Her behøver du ikke at bekymre dig om at rede senge op, finde ladestandere til kollegaernes elbiler eller at bestille mad til frokosten. Det professionelle og dygtige personale står klar til at sikre, at du får lige præcis det ophold, du søger, så du kan fokusere på det vigtige: dit kursus eller din konference. Hvis du vælger at afholde dit næste firmaarrangement i en af Axelgaards ejendomme, så får du ikke blot de perfekte rammer for faglig udveksling og teambulding men også en placering midt i noget af Danmarks skønneste natur.

Et ferieophold der kan lidt ekstra

Hvis du leder efter et unikt ferieophold, så kan du også leje en af Axelgaards skønne ejendomme som feriebolig. Det betyder ikke noget, om I er få eller mange. Omgivelserne kan tilpasses lige præcis jer, så ferien bliver lige, som I drømmer om. Axelgaards ejendomme byder hver især på faciliteter, der kan pifte enhver ferie op. Landstedet Axelgaard Resort & Conference byder både på en stor swimmingpool, spa, stjernehimmel, vippe, trampolin, fitnessrum og solarie, mens Badehotel Klitgaarden kan bryste sig af et fitness- og wellnessområde samt udendørs jacuzzi. 

Her finder du de perfekte rammer for ferie, kursus og konference ved vestkysten!

Veludstyret kursuscenter i Jylland

Gør som flere store danske og internationale virksomheder og inviter dine ansatte eller kollegaer med til vores kursus- og konferencecenter i fantastiske omgivelser tæt ved Henne Strand. Her på den vestjyske egn er der plads til at tænke, brainstorme og lære sine medkursister bedre at kende, hvilket også er en stor del af at afholde et kursus. Står du i spidsen for at arrangere jeres næste stormøde eller kursusdage, ved du også, at det kræver en høj detaljegrad at få hele kurset til at gå op i en højere enhed. Derfor har vi specialiseret os i afholdelse af konferenceophold, kurser og udlejning af mødelokaler. Vi sørger for, at whiteboardet er klar, kaffen er varm, sengene redt og meget mere, så I kan fokusere på jeres møde eller konference og få det optimale udbytte af konferenceopholdet.

Konference med overnatning i Jylland

Det er såmænd sandt, vi har skønne værelser, som alle kursister kan overnatte på efter en lang dag, hvor hjernegymnastikken måske har stået på programmet. Hver morgen serverer vi naturligvis en lækker morgenmad til alle på konferenceopholdet, så man kan blive klar til endnu en givende dag i vores konference og mødelokaler. Axelgaard Resort & Conference er med andre ord den perfekte lokation, hvis du ønsker at afholde en unik og mindeværdig konference, hvor der er højt fokus på velvære med bl.a. super indeklima, masser af plads og ikke mindst mulighed for at indsnuse den forfriskende vesterhavsluft, som kan klare en hver hjerne.

Axelgaard Resort & Conference

Lej et mødelokale eller book en konference med overnatning i fantastiske omgivelser. Her er lidt fakta om vores faciliteter:

  • Top moderne faciliteter
  • Godt indeklima
  • Plads til 60 personer i vores store mødelokale
  • Flere mindre opholdsrum til grupper
  • Alt i forplejning og mulighed for flere dages kursusophold

Festlokaler på Axelgaard

Vores luksuriøse landsted fungerer ikke blot som kursuscenter. Det er også oplagt til at afholde nogle af livets helt store fester. Vi har plads op til 52 overnattende gæster, så du kan invitere familie og venner fra hele landet til fest i Vestjylland.

Hold en fest du og dine gæster sent vil glemme!

Meget mere end et kursuscenter

Axelgaard, der ligger i Outrup, blev oprindeligt bygget i 1935, men blev i 00'erne totalt istandsat og moderniseret med respekt for det originale udseende. Axelgaard Resort & Conference er i dag en luksuriøs lokation, der er gearet til at huse alt fra store bryllupper til konferencer med overnatning. Det er endda også muligt for både virksomheder og private at leje hele ejendommen til en unik ferie i Vestjylland. Der er plads til 22-52 personer, som kan overnatte på de hyggelige værelser.

På Axelgaard keder man sig kun, hvis det er selvvalgt. Her er nemlig noget for de konkurrencelystne, de afslapningshungrende og alle der imellem. I kan bl.a. gå på opdagelse i det 200 m2 store badelandskab med funklende stjernehimmel, en stor swimmingpool med vippe og ikke mindst en indbydende 8-personers spa. Hvis du endnu ikke er overbevist, så rummer området også en underjordisk bar, der kan køres op af gulvet - ideelt til når stemningen skal stige til de mere festlige luftlag.

Ferieresortet i Danmark har naturligvis også et aktivitetsrum med bl.a. pool og bordfodbold samt lækre udendørsområder. På den 6 ha. store grund finder du en kæmpe multibane, skov og have med beach volley og en hoppepude. Med andre ord rummer Axelgaard alt, hvad man kunne drømme om til sin konference, fest eller familieferie.

Klinting Gl. Skole

Midt i Blaabjerg Plantage ligger Klinting Gl. Skole, som vi har bygget om og opgraderet, så det nu kan tage imod en masse skønne gæster. Stedet egner sig især til naturelskere, mountainbike entusiaster og store grupper, som vil lidt væk fra hverdagens travlhed.

Her er plads til 16 overnattende gæster, vildmarksbad til lidt selvforkælelse og ikke mindst et hyggeligt bålsted, som kan samle hele flokken over klassiske s'mores.

Teambuilding med kollegaer og venner

Nogle gange skal man overskride nogle grænser sammen for at komme tættere på hinanden, få en bedre forståelse for hinanden, og dermed forbedre dynamikken i en gruppe. Netop derfor har vi i Axelgaard regi igennem mange år arrangeret givende teambuilding ophold for både kollegaer og vennegrupper, som har lyst til at prøve noget nyt sammen. Vores erfarne instruktør vil guide jer igennem forskelligartede øvelser, der alle tager udgangspunkt i den omkringliggende fantastiske vestjyske natur. Kombiner eventuelt et kursus med nogle dage på teambuilding og kom tilbage til kontoret med fornyet energi samt øget forståelse for hinanden.

Vores teambuilding ophold forgår i Vestjylland på vores fede lokation, Klinting Gl. Skole. Vi kan tage imod grupper med op til 16 deltagere, der alle får forplejning, overnatning samt super effektive øvelser, der giver erfaringer, som kan bruges aktivt, når der arbejdes i teams tilbage i hverdagens rammer. Vores teambuilding forløber over 2 dage.

Lej et lokale i Vestjylland

Du har et behov, vi har lokationen. Mange af vores venues kan tilpasses afhængigt af, om man leder efter et sted at holde et seminar, leje et ferieresort til familien eller en firmafest, der aldrig forsvinder i glemmebøgerne. Du kan f.eks. leje et mødelokale på Axelgaard Resort & Conference eller leje et alternativt mødelokale ved at booke Klinting Gl. Skole og dermed få alle deltagere ud af vante ramme og gøre noget ud over de vanlige møder. Dette er blot et eksempel på brugen af vores forskelligartede venues - vi elsker at modtage forespørgsler på arrangementer, konferencer, eller hvad end det måtte være. Så hold dig endelig ikke tilbage, men fortæl os om dine drømme for dit næste arrangement, så gør vi det bedste for at opfylde dem.

Klitgaarden Badehotel

Hold din næste fest på et badehotel eller lej hele badehotellet til årets familieferie. Klitgaarden Badehotel ligger kun 10 minutters gang fra Henne Strand og emmer af klassisk badehotel.

Badehotel i Henne Strand

Har du nogensinde lejet et helt badehotel? Det kan du komme til nu, og så endda et super idyllisk et af slagsen placeret tæt på Vesterhavet. Vi udlejer nemlig Klitgaarden Badehotel i Henne Strand til private og virksomheder. Der er en kapacitet på op til 50 overnattende gæster.

Badehotellet i Vestjylland blev bygget i 1935 og er løbende moderniseret med respekt for den originale stil. Derfor fremstår badehotellet nu nyt og lækkert, men er indrettet med klassiske møbler. Billederne taler vidst for sig selv. Klitgaarden er indrettet med en stor fælles spisestue og dertilhørende industrikøkken. I umiddelbar tilknytning til spisestuen ligger en mindre nostalgisk Whiskey-stue med brændeovn. Her står tiden stille, og man bliver ført direkte tilbage til gode gamle dage. Stuen skal opleves ved selvsyn og er bestemt også et hit blandt vores gæster, der holder af at trække sig tilbage til en aftendrink i Whiskey-stuen.

På 1. sal er der dømt afslapning. Her er der nemlig indrettet et stort hyggeligt opholdsrum og en nord-vest vendt altan, hvorfra man kan se flotte solnedgange. En del af værelserne er fordelt på begge etager i badehotellet. De resterende værelser finder du i annekset lige ved siden af badehotellet.

Et badehotel i særklasse

Klitgaarden Badehotel kan lidt mere end det gængse klassiske badehotel har at byde på. Det vestjyske badehotel ligger kun 10 minutters gang fra både Henne Strand midtby og det brusende Vesterhav, men i direkte forbindelse til smuk natur. Når du har været på tur i lokalområdet, og det er tid til lidt afslapning for de trætte fødder, så er det bare med at hoppe en tur i den udendørs spa som står placeret på badehotellets store træterrasse. Forstil dig en skyfri stjernehimmel, forfriskende vesterhavsluft og dig, der ligger i den varme spa og får masseret din krop efter dagens udflugt - det kan blive en realitet, du skal blot booke badehotellet og invitere hele familien med på ferie i Henne Strand.

Vi tilbyder både udlejning af badehotellet til private, men du har som virksomhed også mulighed for at leje badehotellet til en firmafest eller et kursusophold. Så kan du læne dig tilbage og lade os klare alt det praktiske ved planlægningen og eksekveringen af et kursusophold.

Gratis golf i Outrup

Nu kan alle Nordsee Holidays gæster få et gratis greenfee til Outrup Golfbane!

Se hvordan