Tag på miniferie i sommerhus ved vestkysten i Danmark

Tag på miniferie eller forlænget weekend i sommerhus ved vestkysten i Danmark

Trænger I til en velfortjent timeout fra hverdagens trummerum? Man kan hurtigt blive forpustet af hverdagen og trænge til en afstressende pause sammen med familien eller sin partner.

En miniferie i sommerhus i et af Danmarks skønneste ferieområder ved den jyske vestkyst er det perfekte valg, hvis I har brug for at koble af fra hverdagens stress og jag. Hos Nordsee Holidays kan I leje et sommerhus med 3-4 overnatninger og der er mere end 4.000 skønne sommerhuse at vælge mellem fordelt i de populære ferieområder Vejlby KlitHoustrup, Henne StrandBlåvand og Fanø samt Ebeltoft på Djursland. Er I på udkig efter andre gode tilbud? Der er altid et godt tilbud at finde hos Nordsee Holidays - lige fra last minute tilbud til 2 personers rabat og valgfri ankomst. Her finder du alle tilbud.


Søg sommerhus til miniferien ved vestkysten

Restauranter og spisesteder

Selvom en af fordelene ved at holde ferie i sommerhus netop er, at det er nemt og rart selv at kunne lave maden, så kan det nu alligevel være ret hyggeligt at tage en aften ude. Det vestjyske byder på mange lokale og skønne restauranter og spisesteder lige fra det spændende gastronomiske køkken til de mere børnevenlige spisesteder og fiskerestauranter. Bl.a. Henne Kirkeby Kro beliggende i Henne byder på en helt særlig gastronomisk oplevelse. Landevejskroen har været kåret som både Danmarks og Nordens bedste restaurant og dyrker mange af sine råvarer i egen køkkenhave. Et besøg på en af de mange fiskerestauranter langs vestkysten er også et oplagt valg. Her kan bl.a. nævnes Blåvand Fiskerestaurant, Fiskerestaurant La Mar i Thyborøn og restaurant Under Broen beliggende i Hvide Sande – Danmarks vestligste fiskerestaurant.

Afslappende ferie med naturen som nabo

At holde miniferie eller forlænget weekend i et sommerhus midt i den charmerende og smukke vestjyske natur er balsam for krop og sjæl. Med stranden og Vesterhavet som nabo er det en smal sag at få tanket ny energi. Der er intet så skønt som en frisk gåtur på stranden, en familietur i skoven eller en hyggelig udflugt på cyklerne.

Miniferie med ekstra luksus

Vil I forkæle jer selv lidt ekstra i ferien, kan I med fordel leje et luksus sommerhus med f.eks. pool, spa og sauna samt aktivitetsrum med mulighed for f.eks. at spille bordtennis eller billard. Et luksus sommerhus har ofte plads til mange mennesker og er derfor det oplagte valg, hvis I planlægger en ferie for flere familier.