Miniferier bliver mere og mere populære, da de giver dig mulighed for at flygte fra hverdagen i en kort periode og dermed efterlade stress og praktiske gøremål hjemme. Ved en miniferie har du mulighed for at oplade dine batterier i et smukt miljø. Den smukke og storslåede danske vestkyst danner den perfekte ramme for en sådan ”flugt”, og Nordsee Holidays er din oplagte partner, hvis du vil leje et sommerhus eller lejlighed på den danske vestkyst. Et sommerhus med beliggenhed nær havet sikrer din weekend ren afslapning og ro. Og har du brug for ro, som varer længere end blot en weekend, så kan du hos Nordsee Holidays også booke længere ophold. Faktisk kan du booke dig en miniferie, som varer helt op til 6 dage, eller så længe din kalender tillader det; og alle vores vidunderlige feriedestinationer står til din rådighed. Hvis du er på jagt efter en miniferie med børn eller uden efter et sommerhus i Henne, Blåvand, Ho, Jegum Ferieland, Vejers, Houstrup, Nymindegab, Bork Havn, Hvidbjerg, Fanø, Løkken, Vejlby Klit, Vrist, Skage eller Sæby, skal du bare følge med her på siden. Bare gennemse alle vores miniferie tilbud og find den perfekte indkvartering til dig. Store huse, små huse og mange andre attraktive tilbud venter allerede på dig.

Miniferie med børn eller kun for ”dig & mig”

Har du lyst til en miniferie for dig og din partner eller for hele familien? Så bare rolig, for på vores hjemmeside er det muligt at finde et sommerhus eller en lejlighed, som passer til begge muligheder. Du kan se frem til strand, hav, uberørt natur og en masse charme og hygge. Gæstfriheden på vestkysten er stor, og aktivitetsmulighederne er mange. Så det vil ikke være mærkeligt, hvis du ønsker en forlænget weekend i dette skønne område.

Sommerhuse

Se det store udvalg af sommerhuse beliggende i de bedste ferieområder ved Vesterhavet.

Book nu
Campinghytter

Lækre og luksuriøse campinghytter i Blåvand i Hvidbjerg Strand Feriepark direkte ved Vesterhavet.

Mere info
Camping i telt

6 stjerne campingplads. Alt fra standardpladser til store luksuspladser m. eget bad og udendørs spa...

Mere info
Strandhotel

Danmarks bedst beliggende strandhotel ved Vesterhavet. 50kvm lejligheder og plads til 4 pers.

Mere info
Strandvillaer

Plads til 4-6 pers. Smuk placering i 1. klitrække lige ud til det smukke Vesterhav.

Mere info

En miniferie i Danmark ved vestkysten om sommeren er fantastisk

Du vil aldrig gå helt fejl af et ophold ved vestkysten, især ikke om sommeren. Planlæg en lille parferie og nyd samværet i en af vores lejligheder i byerne, i hotellejlighederne eller strandvillaerne ved havet.  Eller ”pak” dine børn og kufferter og nyd en forlænget weekend med hele familien. Leg med dine børn på stranden, hop i bølgen blå, tag på gåture og spis en hel masse softice. En miniferie ved vestkysten er perfekt for hele familien og tilbyder lidt for enhver smag.

Miniferie i lavsæsonen - forår, efterår og vinter

I lavsæsonen er området på den danske vestkyst smukkere end nogensinde. Naturen, stranden og havet er levende og varierer i udseendet dag for dag. - Om foråret begynder skove og enge at blomstre smukt, luften dufter af blomster og frisk græs. Om efteråret bliver træernes blade lyserøde og orange, lækre svampe vokser i skoven ved bl.a. Blåbjerg plantage, og sommerens sidste solstråler får naturen til at skinne. Om vinteren syner havet i blå nuancer, og luften er krystalklar og frisk. Disse 3 årstider giver sommerhusene endnu mere hygge – især med ild i brændeovnen, bobler i spaen og varme i saunaen. Vestkysten er en oase af velvære og afslapning forår, efterår og vinter.

Spontant? Intet problem – vi har miniferie tilbud

Har du pludselig fået ideen om en kort miniferie, og ønsker du at komme afsted med kort varsel, så kan du roligt tage et kig på denne hjemmeside. Vi tilbyder dagligt last minute miniferier, som vil kunne passe til dig og din kalender. Så tøv ikke – overstreg kalenderen med HYGGE – og book din miniferie hos os. Vi ser frem til at byde dig og dine kæreste velkommen.