Unikke ferieområder og oplevelser samlet ét sted!

Velkommen til Nordsee Holidays - portalen hvor du får ægte Vesterhavsferie. Du finder alt, hvad feriehjertet begærer, og de skønne områder ved Henne Strand, Blåvand, Hvidbjerg Strand og Vejers Strand byder indenfor til ferie med det brusende Vesterhav, lange gåture og fantastiske oplevelser i fokus. Hos os får du de gode, lokale historier og de bedste tips fra de lokalforankrede bureauer, der har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig i området.  

I samarbejde med Varde Kommune ønsker Købmand Hansen, Die Hyggelige Dänen, Hvidbjerg Strand Feriepark og Feriekompagniet at udvikle kommunen til at være en fortrukket feriedestination. Kommunen er velsignet med en kystlinje på ca. 50 km, og det er da også det brusende Vesterhav, der er det helt store trækplaster for både danske og udenlandske turister. Samarbejdet er unikt, da fundamentet er gamle, familieejede virksomheder, der tørner sammen i ønsket om at skabe en ferieportal, hvor turister fra ind- og udland kan booke ferie i det skønne område omkring Sydvestjylland.

Hos os finder du en stor variation af overnatningsmuligheder lige fra store og luksuriøse sommerhuse og små, stråtækte huse til luksuscamping og hytteferie i de smukkeste omgivelser. Der er ingen begrænsninger for, hvad du kan drømme om, og vi kan nærmest garantere dig for, at du finder præcis det, du leder efter her på portalen.

Alle områder er helt særlige på deres egen måde, og byder på enestående oplevelser, der kan være med til at skabe de bedste rammer for en vellykket ferie og for at skabe ferieminder, der varer for livet. Lokale oplevelser og de smukke naturoplevelser er med til at placere området i absolut verdensklasse. Læs mere om områderne herunder og bliv inspireret til din næste ferie ved Danmarks Vestkyst.

Hvidbjerg Strand Feriepark – meget mere end camping!

Hvidbjerg Strand Feriepark er Danmarks eneste 6-stjernede campingplads. Campingpladsen blev grundlagt i 1976 og har siden da udviklet sig til den store og lækre feriepark, den er i dag. Der er blevet tilføjet 4 forskellige hyttetyper, strandvillaer med egen spa på terrassen, et strandhotel og faciliteter, der får fuglene – og børnene – til at synge.

Når du booker et ophold ved Hvidbjerg, får du automatisk gratis adgang til det sjove tropiske badeland, det store indendørs legeland og det helt nye trampolincenter, der, efter vores mening, er det bedste i hele Danmark. Hvis du booker en hytte, villa, hotellejlighed eller en campingplads i lavsæsonen, får du ligeledes adgang til det nordisk inspirerede wellnesscenter, der er velvære, fra du træder ind af døren. Hvis ikke det skulle være nok velvære, så kan du nyde et fantastisk måltid mad på restauranten Høfde4, der ligger for foden af klitterne!

Ring på tlf. +45 75 27 90 40 eller book online på Hvidbjerg Strand Feriepark!

 

Hvidbjerg Strand Feriepark
Hvidbjerg Strandvej 27
DK 6857 Blåvand

Tlf.:75 27 90 40
[email protected]

Feriekompagniet elsker sommerhuse!

Feriekompagniet har eksisteret siden 1999 og har været igennem en rivende udvikling. Du kan vælge mellem mere end 500 sommerhuse, der alle byder på ferieminder, der kan lysne enhver grå hverdagsmorgen. Omdrejningspunktet for feriehusudlejningen er den fantastiske og charmerende by Blåvand, der er helt enestående, da den er en af Danmarks eneste helårsdestinationer. Blåvand byder på smuk natur, der er afvekslende og evigt foranderligt, et hyggeligt bymiljø, og så selvfølgelig overnatningsmuligheder, der tæller alt fra wellnessinspirerede kæmpe sommerhuse til små, stråtækte huse med plads til den lille familie eller et par.

Udover Blåvand har Feriekompagniet sommerhuse i tre områder, der hver især kan danse den samme dans, men med lidt forskellige trin. Besøg Jegum med dets 11 km vandrestier, Mosevrå der er kendt for sine fede mountainbikespor eller Ho der har et af områdets mest rige dyreliv. Besøg dem alle og oplev hvor forskellige de tre områder er, og hvilke muligheder de hver især åbner op for til deres besøgende!

Feriekompagniet Blåvand
Horns Bjerge 4
6857 Blåvand
Tlf: +45 75 27 50 70
E-mail: [email protected]

Købmand Hansens Feriehusudlejning – ferie på tværs af generationer

I 1968 overtog Niels Kristian Hansen en købmandsbutik i Henne, der også rådede over en feriehusudlejningsdel. Til at starte med rådede købmanden over 50-100 feriehuse, men den dag i dag kan Købmand Hansens kunder vælge imellem mere end 800 forskellige feriehuse, der strækker sig fra ferielejligheder, autentiske stråtækte huse og store, luksuriøse, nybyggede sommerhuse med plads til den helt store familie på op mod 12 personer. Købmandsbutikken lever i bedste velgående, og som supplement, er det nu muligt at nyde en kop kaffe i den tilhørende café.

Naturen er af den helt særlige slags, og med feriehuse i Henne Strand, Houstrup, Henneby, Nymindegab, Jegum Ferieland og Bork er der stor diversitet i både natur og omgivelser. Den i alt 16 kilometer lange sandstrand ved Henne Strand er mærket med det blå flag, der er et kvalitetsstempel for strande i Danmark. Der er plads til alle – store, små, de aktive, livsnyderen og hunden i snor.

Købmand Hansens Feriehusudlejning
Strandvejen 430 
6854 Henne Strand
Tel.: +45 76 52 43 11 
E-mail: [email protected]

Die "hyggelige" Dänen - indbegrebet af hygge og samvær!

Die "hyggelige" Dänen har igennem de sidste 35 år været med til at forme og skabe en af de mest unikke og hyggeligste byer på vestkysten.
Udover at være placeret på et af de mest enestående steder på vestkysten, byder Vejers Strand også på brede, hvide sandstrande, en livgivende vestenvind og rav, der skyller velvilligt på land. Stranden ved Vejers er særligt kendt for sit gode badevand og med byens beliggenhed helt ned til klitterne, kan man køre direkte fra byen og ned til Sydstranden, hvor det er tilladt at køre med bil på selve stranden. 

Die hyggelige Dänen A/S
Vejers Havvej 12
6853 Vejers Strand
Telefon: (+45) 75 27 71 83
E-mail: [email protected]

Axelgaard - Luksuriøse kursusophold og store sommerhuse

En forkærlighed for hjemegnen og et ønske om at skabe udvikling i området var bevæggrunden for at nedlægge landbruget på Axelgaard og bygge gården om til det luksuriøse Axelgaard Resort & Conference. Bag beslutningen stod ejerne af gården Maren og Tom Axelgaard. Ombygningen blev påbegyndt i i starten af 00'erne, og i 2004 bærer anstrengelserne frugt, da det topmoderne resort med plads til 50 overnattende gæster slår dørene op. Senere er bl.a. Outrup Golf og Klitgaarden Badehotel blevet en del af Axelgaard.org, som specialiserer sig i udlejning af deres venues til store fester, konferencer og ferier til store grupper.

Axelgaard.org
Rottarpvej 40
6855 Outrup
Telefon: (+45) 76 52 20 10
E-mail: [email protected]

Camping on the wild side i Vejers Strand

Drages du af Vesterhavets frihed, den åbne himmel og naturens nærvær, så er Vejers Strand Camping stedet, du bør besøge på din næste campingferie. I første klitrække fra Vesterhavets brusen kan du nemlig kombinere en outdoor ferie med moderne faciliteter og for alvor komme helt ned i gear. Pladserne ligger i et fredet klitområde og er derfor helt unikke, skabt af naturens gang. Alle er velkomne. Så uanset om du fortrækker at sætte campingvognen på krogen, pakke familieteltet, køre afsted i din van eller noget helt fjerde så sæt kursen mod camping i naturen på Vejers Strand Camping.

Vejers Strand Camping har været en del af Hvidbjerg Strand Feriepark-familien siden 2020.

Vejers Strand Camping
Vejers Sydstrand 3
6853 Vejers Strand
Telefon: +45 75 27 70 50
E-mail: [email protected]

Sommerhusområderne ved Vestkysten

Blåvand er en unik by ved Vesterhavet, der kan noget helt specielt

Blåvand byder nemlig ikke blot på fantastisk natur, Vesterhavet og aktiviteter for hele familien. I Blåvand kan du finde lige præcis den ferietype, der klæder dig og din familie bedst. Blåvand har tidligere været uden restriktioner for bebyggelse, og derfor kan man her finde de fedeste feriehuse, der byder den helt store familie eller vennegruppen indenfor. Læs mere om Blåvand og book din ferie lige her!

Leder du efter et skønt ophold i et luksussommerhus, hvor der er skruet helt op for forkælelsen med swimmingpool, udendørs spa og sauna? En ferie i et traditionelt sommerhus, hvor du kan nyde din morgenkaffe til duften at stokroserne og synet af det blå, blå hav? En 6-stjernet campingplads, hvor du kan køre din campingvogn i stilling og nyde de mange faciliteter, der omgiver dig, eller du kan stille kufferten i en skøn feriehytte eller på det smukke strandhotel? Alle med fokus på ferie, velvære og faciliteter i absolut topklasse.

Mulighederne er mange, men de tager ikke noget fra det smukke område, da hver eneste mursten og træstamme er placeret med en forståelse for vesterhavsnaturen og respekt for omgivelserne. Det ses blandt andet i museet Tirpitz, hvor BIG, Bjarke Ingels Group, har tegnet museet med udgangspunkt i den gamle bunker, ved hjælp af beton, jern og glas. Beton og jern er materialer, som bunkeren blev bygget af i sin tid og glasset skal repræsentere det omgivne sand opvarmet til høje grader.

Blåvand taler til et bredt udsnit af feriegæster, og sigter mod mange målgrupper

Familier med børn har det let, da de udover den fantastiske badestrand blandt andet bor lige ved flere badelande, en zoologisk have, indendørs legeland og trampolincenter. Det rejsende par har også et skarpt udgangspunkt for en herlig ferie, da Blåvand byder på et væld af restauranter og et lækkert wellnesscenter. Hvis du er mere til en aktiv ferie, så pump cykeldækkene, rens paddleboardet eller puds vandrestøvlerne og kom ud i naturen – der er nemlig et utal af muligheder for dig, der helst vil bruge din ferie på at opleve, se og nyde med pulsen godt i gang.  

 

Henne Strand er en pulserende ferieby, der emmer af den helt rigtige feriestemning med kolde is, gåafstand til strand og gode muligheder for shopping. Området har i mange år slået sig på at være den perfekte feriedestination, da stranden er børnevenlig, området bugner af gode aktiviteter og feriehusene er velindrettet til familier med og uden børn.

Uanset om I er på udkig efter en ferie, der er nede på jorden eller en ferie, hvor der er skruet helt op for luksus, komfort og velvære, så er I kommet til det helt rette sted. I Henne om omegn er det nemlig muligt at leje feriehuse, der passer ind i enhver konstellation af familiemedlemmer, vennegrupper eller firmaer, der ønsker en afslappende tur til den danske vestkyst.

Læs mere om Henne Strand og book din ferie lige her!

Et stort udvalg af ferietyper

Ønsker I et hus, hvor I kan hoppe i badebukserne uanset vejr og vind? Et hus, hvor fingrer og kinder kan blive varmet op i saunaen eller foran pejsen efter en forfriskende gåtur ved Vesterhavet? Eller en ferie, hvor hver morgen og aften starter med et måltid mad i selskab af den flotteste udsigt over havet? Så er Henne Strand stedet at holde ferie. Selvom ferieområdet henvender sig utroligt meget til børn, så er det samtidig et sted, hvor det modne par kan nyde en udsøgt middag på Michelin restauranten Henne Kirkeby Kro og få stillet shoppelysten inde i Henne, der størrelsen taget i betragtning er godt besat af spændende butikker og håndværk i høj kvalitet.

Den aktive feriegæst har også noget storslået at se frem til, da aktørerne i Henne Strand konstant arbejder for at bevare de grønne områder og gøre mere plads til cykellister og fodgængere. Det er et ønske at bevare natur, og ikke plastre området til med byggeri. Derfor er der i de senere år blevet etableret vandreruter, mountainbike spor, cykelstier og generelt god plads til de bløde trafikanter. Ringkjøbing Fjord er samtidig en legeplads for den aktive feriegæst, der gerne vil prøve kræfter med havets styrke med fx paddleboard, surfboard eller havkajak.

Filsø

Filsø er et slaraffenland for naturelskere og især fugleentusiaster. Søen har gennemgået mange forandringer i de sidste mange år, og den dag i dag, står søen og området omkring som en naturperle med en fantastisk bro til at gå på og adskillige fugletårne, hvor søens mangfoldige dyreliv kan iagttages.

En gang Vejers, altid Vejers

I Vejers bliver man mødt af stråtækt sommerhusidyl, huse beliggende midt i klitterne og autentisk feriestemning med eget røgeri, bolchekogeri, steakhouse, minigolfbane og meget mere. Vejers er omgivet af vild skov, og det smukke og varierede landskab giver fantastiske muligheder for adspredelse i naturen - uanset om du er til fiskeri (i enten hav eller sø), lange gåture eller ture på hesteryg. Byen tiltrækker hvert år mange feriegæster, og har man én gang besøgt byen, kommer man helt sikkert igen. Søger du et sommerhus på vestkysten, hvor der er tid til fordybelse og masser af oplevelser i naturen, så er Vejers det perfekte valg.

Læs mere om Vejers Strand og book dit sommerhus i Vejers lige her!