Unikke ferieområder og oplevelser samlet ét sted!

Velkommen til Nordsee Holidays - bookingportalen hvor du får ægte Vesterhavsferie. Du finder alt, hvad feriehjertet begærer, og de skønne områder fra Fanø i syd til Skagen i nord byder indenfor til ferie ved det brusende Vesterhav, lange gåture og fantastiske oplevelser i fokus. Hos os får du de gode, lokale historier og de bedste tips fra de lokalforankrede bureauer, der har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig i området. 

Nordsee Holidays er mere end bare end bookingportal. Nordsee Holidays er også et samarbejde mellem lokaleejede og lokalforankrede bureauer, der deler erfaringer og viden, der kommer gæsterne til gode. Ved at booke et sommerhus ved Vestkysten på Nordsee Holidays bookingportalen, er du sikker på at booke ved et bureau, hvor lokalkendskab, lokal forankring og høj service er topprioritet.

Hos os finder du en stor variation af overnatningsmuligheder lige fra luksussommerhuse og feriehuse med pool til luksuscamping og hytteferie i de smukkeste omgivelser. Der er ingen begrænsninger for, hvad du kan drømme om, og vi kan nærmest garantere dig for, at du finder præcis det, du leder efter her på portalen.

Alle områder er helt særlige på deres egen måde, og byder på enestående oplevelser, der kan være med til at skabe de bedste rammer for en vellykket ferie og for at skabe ferieminder, der varer for livet. Lokale oplevelser og de smukke naturoplevelser er med til at placere området i absolut verdensklasse.

Nordsee Holidays Sekretariatet

I 2022 opstartede Nordsee Holidays samarbejdet et sekretariat, der varetager og koordinerer markedsførings- og udviklingsopgaver. Sekretariatet består i dag af tre medarbejdere, som du kan kontakte på:

Laurits Mortensen, Kommunikationsmedarbejder, [email protected]

Anders Alnor Lassen, Marketingkoordinator, [email protected]

Linda Bilberg Nyholm, Sekretariatsleder, [email protected] 

Har du spørgsmål til bookinger, bedes du skrive til [email protected]