Unikke ferieområder og oplevelser samlet ét sted!

Velkommen til Nordsee Holidays - bookingportalen hvor du får ægte Vesterhavsferie. Du finder alt, hvad feriehjertet begærer, og de skønne områder fra Fanø i syd til Skagen i nord byder indenfor til ferie ved det brusende Vesterhav, lange gåture og fantastiske oplevelser i fokus. Lad dig fortrylle af Blåvands endeløse strande, Henne Strands magiske atmosfære, Vejers Strands rå skønhed, Løkkens charme og Vejlby Klits betagende landskaber. Hos os får du de gode, lokale historier og de bedste tips fra de lokalforankrede bureauer, der har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig i området. 

Nordsee Holidays er mere end bare end bookingportal. Nordsee Holidays er også et samarbejde mellem lokaleejede og lokalforankrede bureauer, der deler erfaringer og viden, der kommer gæsterne til gode. Ved at booke et sommerhus ved Vestkysten på Nordsee Holidays bookingportalen, er du sikker på at booke ved et bureau, hvor lokalkendskab, lokal forankring og høj service er topprioritet.

Hos os finder du en stor variation af overnatningsmuligheder lige fra luksussommerhuse og feriehuse med pool til luksuscamping og hytteferie i de smukkeste omgivelser. Der er ingen begrænsninger for, hvad du kan drømme om, og vi kan nærmest garantere dig for, at du finder præcis det, du leder efter her på portalen.

Nordsee Holidays Samarbejdspartnere

Nordsee Holidays består af en række bureauer, der samarbejder og udbyder sine overnatningsprodukter via denne bookingportal. Fælles for virksomhederne i samarbejdet er, at de er lokalejede og har en passion for at yde den bedste service over for gæsterne, og være eksperter i lokalområdet.

Nedenfor kan du læse mere om samarbejdspartnerne.

Hvidbjerg Strand Feriepark – meget mere end camping!

Hvidbjerg Strand Feriepark er Danmarks eneste 6-stjernede campingplads. Campingpladsen blev grundlagt i 1976 og har siden da udviklet sig til den store og lækre feriepark, den er i dag. Der er blevet tilføjet 4 forskellige hyttetyper, strandvillaer med egen spa på terrassen, et strandhotel og faciliteter, der får fuglene – og børnene – til at synge.

Når du booker et ophold ved Hvidbjerg, får du automatisk gratis adgang til det sjove tropiske badeland, det store indendørs legeland og det helt nye trampolincenter, der, efter vores mening, er det bedste i hele Danmark. Hvis du booker en hytte, villa, hotellejlighed eller en campingplads i lavsæsonen, får du ligeledes adgang til det nordisk inspirerede wellnesscenter, der er velvære, fra du træder ind af døren. Hvis ikke det skulle være nok velvære, så kan du nyde et fantastisk måltid mad på restauranten Høfde4, der ligger for foden af klitterne!

Ring på tlf. +45 75 27 90 40 eller book online på Hvidbjerg Strand Feriepark!

 

Hvidbjerg Strand Feriepark
Hvidbjerg Strandvej 27
DK 6857 Blåvand

Tlf.:75 27 90 40
[email protected]

Feriekompagniet elsker sommerhuse!

Feriekompagniet har eksisteret siden 1999 og har været igennem en rivende udvikling. Du kan vælge mellem mere end 500 sommerhuse, der alle byder på ferieminder, der kan lysne enhver grå hverdagsmorgen. Omdrejningspunktet for feriehusudlejningen er den fantastiske og charmerende by Blåvand, der er helt enestående, da den er en af Danmarks eneste helårsdestinationer. Blåvand byder på smuk natur, der er afvekslende og evigt foranderligt, et hyggeligt bymiljø, og så selvfølgelig overnatningsmuligheder, der tæller alt fra wellnessinspirerede kæmpe sommerhuse til små, stråtækte huse med plads til den lille familie eller et par.

Udover Blåvand har Feriekompagniet sommerhuse i tre områder, der hver især kan danse den samme dans, men med lidt forskellige trin. Besøg Jegum med dets 11 km vandrestier, Mosevrå der er kendt for sine fede mountainbikespor eller Ho der har et af områdets mest rige dyreliv. Besøg dem alle og oplev hvor forskellige de tre områder er, og hvilke muligheder de hver især åbner op for til deres besøgende!

Feriekompagniet Blåvand
Horns Bjerge 4
6857 Blåvand
Tlf: +45 75 27 50 70
E-mail: [email protected]

Købmand Hansens Feriehusudlejning – ferie på tværs af generationer

I 1968 overtog Niels Kristian Hansen en købmandsbutik i Henne, der også rådede over en feriehusudlejningsdel. Til at starte med rådede købmanden over 50-100 feriehuse, men den dag i dag kan Købmand Hansens kunder vælge imellem mere end 800 forskellige feriehuse, der strækker sig fra ferielejligheder, autentiske stråtækte huse og store, luksuriøse, nybyggede sommerhuse med plads til den helt store familie på op mod 12 personer. Købmandsbutikken lever i bedste velgående, og som supplement, er det nu muligt at nyde en kop kaffe i den tilhørende café.

Naturen er af den helt særlige slags, og med feriehuse i Henne Strand, Houstrup, Henneby, Nymindegab, Jegum Ferieland og Bork er der stor diversitet i både natur og omgivelser. Den i alt 16 kilometer lange sandstrand ved Henne Strand er mærket med det blå flag, der er et kvalitetsstempel for strande i Danmark. Der er plads til alle – store, små, de aktive, livsnyderen og hunden i snor.

Købmand Hansens Feriehusudlejning
Strandvejen 430 
6854 Henne Strand
Tel.: +45 76 52 43 11 
E-mail: [email protected]

Die "hyggelige" Dänen - indbegrebet af hygge og samvær!

Die "hyggelige" Dänen har igennem de sidste 35 år været med til at forme og skabe en af de mest unikke og hyggeligste byer på vestkysten.
Udover at være placeret på et af de mest enestående steder på vestkysten, byder Vejers Strand også på brede, hvide sandstrande, en livgivende vestenvind og rav, der skyller velvilligt på land. Stranden ved Vejers er særligt kendt for sit gode badevand og med byens beliggenhed helt ned til klitterne, kan man køre direkte fra byen og ned til Sydstranden, hvor det er tilladt at køre med bil på selve stranden. 

Die hyggelige Dänen A/S
Vejers Havvej 12
6853 Vejers Strand
Telefon: (+45) 75 27 71 83
E-mail: [email protected]

Axelgaard - Luksuriøse kursusophold og store sommerhuse

En forkærlighed for hjemegnen og et ønske om at skabe udvikling i området var bevæggrunden for at nedlægge landbruget på Axelgaard og bygge gården om til det luksuriøse Axelgaard Resort & Conference. Bag beslutningen stod ejerne af gården Maren og Tom Axelgaard. Ombygningen blev påbegyndt i i starten af 00'erne, og i 2004 bærer anstrengelserne frugt, da det topmoderne resort med plads til 50 overnattende gæster slår dørene op. Senere er bl.a. Outrup Golf og Klitgaarden Badehotel blevet en del af Axelgaard.org, som specialiserer sig i udlejning af deres venues til store fester, konferencer og ferier til store grupper.

Axelgaard.org
Rottarpvej 40
6855 Outrup
Telefon: (+45) 76 52 20 10
E-mail: [email protected]

Camping on the wild side i Vejers Strand

Drages du af Vesterhavets frihed, den åbne himmel og naturens nærvær, så er Vejers Strand Camping stedet, du bør besøge på din næste campingferie. I første klitrække fra Vesterhavets brusen kan du nemlig kombinere en outdoor ferie med moderne faciliteter og for alvor komme helt ned i gear. Pladserne ligger i et fredet klitområde og er derfor helt unikke, skabt af naturens gang. Alle er velkomne. Så uanset om du fortrækker at sætte campingvognen på krogen, pakke familieteltet, køre afsted i din van eller noget helt fjerde så sæt kursen mod camping i naturen på Vejers Strand Camping.

Vejers Strand Camping har været en del af Hvidbjerg Strand Feriepark-familien siden 2020.

Vejers Strand Camping
Vejers Sydstrand 3
6853 Vejers Strand
Telefon: +45 75 27 70 50
E-mail: [email protected]

SJ Feriehusudlejning – Altid tæt på dig

Nærvær, lokal forankring og bredt udvalg af sommerhuse er nogle af de centrale punkter i SJ Feriehusudlejnings forretningsfilosofi. Hvad der i 1970’erne startede som en simpel idé om udlejning af et enkelt sommerhus i Vejlby Klit har i dag udviklet sig til et stort og effektivt udlejningsbureau med knap 600 private feriehuse i kataloget. Vores dejlige feriehuse ligger spredt i mange forskellige områder mellem Vesterhavet og Limfjorden, så der er et område for en hver smag.

Hos SJ Feriehusudlejning er kundeservice i højsædet. Vores erfarne personale tager sig af alle henvendelser, hvilket sikrer, at alle vores gæster får personlig rådgivning om det lejede feriehus, feriehusområdet og ikke mindst inspiration til alle aktiviteterne i denne del af Vestjylland.

 

SJ Feriehusudlejning
Strandvejen 86-90, Vrist
7673 Harboøre
Telefon: +45 97 83 47 60
E-mail: [email protected]

By Sommerhuse - Sommerhusudlejning i Blokhus, Løkken og Lønstrup

By Sommerhuse er et lokalt forankret sommerhusudlejningsbureau, der primært dækker Blokhus, Løkken og Lønstrup og alle de mindre områder herimellem. By Sommerhuse har over 25 års erfaring med sommerhusudlejning, og spidskompetencerne i bureauet er alt indenfor digitale medier samt nære relationer til husejerne. 

Karakteristisk for By Sommerhuses ferieboliger er, at de typisk er såvel strand- som bynære. Kontoret er næsten helt nøglefrit, og der er skruet op for servicen i ferieboligerne. Bureauet er meget nytænkende og agilt, da alt er bygget op fra bunden, og såvel gæster som husejere altid får kontakt til en medejer. Her skal man ikke selv hente linned, nøgler, forbrugssedler osv - så vil medejerne hellere ud og byde velkommen eller afholde et event for deres gæster, når de er vel ankommet i boligerne. By Sommerhuse er meget engagerede i deres nærområder og vil geninvestere i de områder, hvori deres boliger ligger. Fx har bureauet skaffet over 300.000kr. til at restaurere den bevaringsværdige fiskekutter Marie LN96 og selv bidraget til selve arbejdet. 

By Sommerhuse stiler efter at være så bæredygtige og agile som muligt, og regenerativ turisme er et nøgleord. Her er ikke langt fra tanke til handling, når gode ideer melder sig på banen!

Find By Sommerhuse her: https://bysommerhuse.dk. Telefonlinjen er altid åben på 28 68 62 11. 

Vi elsker Fanø!

Danmarks dejligste ø, der med sine bare 56 km2 naturlig skønhed tage pusten fra enhver. For nok er Fanø lille, men den er også rig på traditioner og store naturoplevelser. Kilometerlange sandstrande og det brusende Vesterhav på den ene side af øen og Vadehavet, der er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste, på den anden side.

Også de to hyggelige, gamle skipperbyer på Fanø skal naturligvis nævnes. Med deres smalle gader og traditionelle Fanøhuse, bugner de af atmosfære og tager besøgende med tilbage i tiden. Både Nordby og Sønderho bærer tydeligt præg af Fanøs storhedstid som søfartssamfund. I dag rummer byerne også hyggelige butikker og dejlige spisesteder. Læs meget mere om Fanø.

Danibo Fanø Sommerhusudlejning er Fanøs største, familieejede og eneste lokalt forankrede feriehusud­lejer. Virksomheden blev grundlagt i 1979, og drives i dag af søstrene Hanne og Lene Thyssen sammen med et fantastisk team af mere end 65 dygtige og engagerede medarbejdere.

Vi tilbyder sommerhuse på Fanø til alle typer. Der er mere end 700 forskellige at vælge i mellem. Se gerne hele udvalget her: https://www.danibo.dk/da/

Toppen af Danmark – Når din ferie skal være helt i top

Toppen af Danmark er en medlemsejet turistforening, der blev stiftet i 1906 som Skagen Turistforening. Vi tilbyder overnatningsmuligheder og oplevelser i toppen af Danmark i de skønne ferieområder Skagen, Sæby, Frederikshavn. Vi udlejer mere end 300 feriehuse, hvor vi kan tilbyde alt fra moderne ferielejligheder i byerne til charmerende, traditionelle sommerhuse i klitterne.

Skal ferien krydres med særlige oplevelser, så arrangerer vi også koncerter og events som Sankt Hans og Skagen Marathon. Uanset hvilke ønsker du har til din ferie, så vil vores 12 lokale medarbejdere sørge for at gøre din ferie i topklasse!

Se vores store udvalg af overnatningsmuligheder her: https://www.feriehuse.dk/

Kontakt os på:

Skagen


Sct. Laurentii Vej 6B

9990 Skagen

Tlf: +45 98 48 86 55

Mail: [email protected]

 

Sæby

Algade 14

9300 Sæby

Tlf: +45 98 46 12 44

Mail: [email protected] 

Velkommen til Ebeltoft Feriehusudlejning

Ebeltoft Feriehusudlejning er et lokalt, privatejet udlejningsbureau med mere end 35 års erfaring inden for feriehusudlejning på Djursland. Vi har opbygget en solid og loyale kundekreds gennem årene.

Vi tilbyder mere end 250 private sommerhuse i Ebeltoft og omegn, hver unikt indrettet efter ejerens præferencer og behov. Dette giver os mulighed for at præsentere et bredt udvalg af ferieboliger, der spænder fra luksuriøse huse med alle moderne bekvemmeligheder til mere enkle, charmerende huse.

Hos os er kundeservice i centrum, og når du kontakter vores kontor, kan du forvente personlig betjening af vores dygtige personale, der har indgående kendskab til hvert enkelt sommerhus og området omkring det. Dette sikrer, at du får optimal service både før, under og efter dit ophold.

Vi opfordrer dig til at tage kontakt til os når som helst - vi står klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte sommerhus, der vil danne den ideelle ramme om din næste ferie.

Kontakt os på:

Ebeltoft Feriehusudlejning
S.A. Jensens Vej 3A
8400 Ebeltoft
Tlf: +45 8634 3344
[email protected]