Hold Sommerferie i nogle af Danmarks dejligste ferieområder ved vestkysten

Stort udvalg af sommerhuse

Find det perfekte sommerhus til sommerferien hos Nordsee Holidays. Hos os finder I mere end 4000 dejlige sommerhuse langs den jyske vestkyst , på Djursland og Fanø.

Sommerhuse til sommerferien

Er der ingen ledige sommerhuse?
Ovenfor vises ledige sommerhuse med ankomst næstkommende lørdag. Er der ingen huse fri, kan du klikke på knappen "flere sommerhuse" for at komme til søgesiden, hvor du selv kan vælge en anden ankomstdato.

Fleksibel sommerferie

Sommerferie i sommerhus giver frihed, fleksibilitet og masser af plads til hele familien. Hos Nordsee Holidays finder I et stort udvalg af dejlige sommerhuse i nogle af Danmarks skønneste ferieområder langs den danske vestkyst. Tag f.eks. i sommerhus ved Vejlby Klit tæt på sø, fjord og hav eller lej et sommerhus ved Vedersø Klit/Ulfborg, hvor I finder charmerende sommerhusområder med de karakteristiske stråtækte huse og store naturgrunde. Tager I på sommerferie i det populære ferieområde, Hvide Sande, kan I opleve ægte maritim feriestemning og benytte jer af de mange forskellige aktiviteter for børn i alle aldre. Også ferieparadiset Henne Strand byder på fantastisk ferie for hele familien med masser af sjove oplevelser tæt på strand og hav. Vil I holde ferie med romantisk ø-stemning og kulturelle oplevelser er Fanø et besøg værd. Vejers Strand og Houstrup er perfekte ferieområde for jer, der gerne vil holde sommerferie med børn i fantastiske naturomgivelser med masser af muligheder for at dyrke sport. 

Det perfekte sommerhus til drømmeferien

Her på hjemmesiden finder I et bredt udvalg af forskellige typer sommerhuse til sommerferien uanset hvilket sommerhusområde I ønsker at holde ferie i. Så hvadenten I er mange eller få, har hunden med på ferie, ønsker en ferie tæt på strand og klitter elller gerne vil nyde den storslåede natur tæt på skov og hede, finder I helt sikkert et godt bud på det perfekte sommerhus til lige netop jeres drømmeferie.