Hold Sommerferie i nogle af Danmarks dejligste ferieområder ved vestkysten

Drømmer du om den salte vind, det brusende hav og lyse sommeraftener på Jyllands Vestkyst? Så er du kommet til det rigtige sted. Sommer er for mange mennesker lig med sommerhus, hvor man kan slappe af med sin familie, være på stranden, shoppe i butikker, spise god mad og komme væk fra hverdagens stress og jag. I sommeren findes der ofte også mange sommeraktiviteter; du kan fx komme på surfskole i Bork, Thyborøn, Løkken eller på Fanø, guidet tur med rejehov i Vadehavet, eller deltage i strandaktiviteter når Vejers’ Venner holder Sportsuge i uge 29.

Når du søger sommerferie i uge 28, 29, 30, 31 eller 32, så er det en god idé at være tidligt ude, da husene ofte er meget efterspurgte i denne sæson.

Find et sommerhus til sommerferien
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Book sommerhus ved Vesterhavet i sommerferien

Mange familier ynder at holde sommerferie i et sommerhus ved Vesterhavet. Derfor er sommerferie lig med sommerhus. I de lune sommeraftener kan du sidde på terrassen og grille, mens du lytter til insekternes summen. Om sommeren kan du bruge hele dagen på stranden eller i byen, hvor butikkerne og restauranterne har åbent. Der findes også et hav at events i løbet af sommeren, så du kommer helt sikkert ikke til at kede dig.