Last minute tilbud - book ferien med rabat her
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Ferie ved Vestkysten

Nogle gange er det bare skønt, at kunne lade ferie være ferie og give plads til spontane ideer. Hvis du og familien eller vennerne leder efter en spontan tur til vestkysten, så kan vi varmt anbefale jer at holde øje med vores last minute tilbud her på siden. Danmark er et fantastisk sted at holde ferie, specielt på vestkysten hvor der stort set er liv hele året rundt. Her kan du nyde det store Vesterhav, de flotte klitter, de hyggelige indkøbsbyer og de mange charmerende sommerhuse. Faktisk har vi last minute sommerhuse i alle afskygninger. Både sommerhuse med pool, jacuzzier, sauna, aktivitetsrum og skønne terrasser, hvor solens stråler kan indfanges på en solrig sommerdag, så har du ikke husket at booke dit drømme sommerhus i god tid, så kan du være heldig, at der stadig er et udvalg til dig og måske endda til ekstra lave priser.

Last Minute ferie fra Fanø til Skagen

Last minute ferie - har vi allerede overbevist dig? Fantastisk, nu er det tid til at finde det rigtige sted - vi elsker vestkysten – helt fra Fanø til Skagen. På Nordsee Holidays finder du de mest eftertragtede feriesteder og de hemmelige perler på Vestkysten. Fælles for alle disse områder er, at strandene er helt exceptionelle, de brede hvide strande med det tilstødende store og brusende vesterhav findes ingen andre steder, derfor er en spontan ferie til vestkysten et fantastisk valg for hele familien. 

Hvis du ikke vidste det, så er Vestkysten altså et besøg værd også i lavsæsonen. Strandferie i lavsæsonen er selvfølgelig noget for alle, men især det glade vandre folk vil kunne nyde områdets smukke natur med lange gåture. Området er attraktivt både om foråret og efteråret. En anden interessegruppe, som vil finde vestkysten interessant, er surferne. Flere steder i området er oplagt til både wind- og kitesurfing – Løkken og Klitmøller. Så er du på jagt efter en spontan ferie til en dansk Bali- eller Hawaii-lignende destination, så skal du blot kigge nærmere på siden her.

Sommerhuse

Se det store udvalg af sommerhuse beliggende i de bedste ferieområder ved Vesterhavet.

Book nu
Campinghytter

Lækre og luksuriøse campinghytter i Blåvand i Hvidbjerg Strand Feriepark direkte ved Vesterhavet.

Mere info
Camping i telt

6 stjerne campingplads. Alt fra standardpladser til store luksuspladser m. eget bad og udendørs spa...

Mere info
Strandhotel

Danmarks bedst beliggende strandhotel ved Vesterhavet. 50kvm lejligheder og plads til 4 pers.

Mere info
Strandvillaer

Plads til 4-6 pers. Smuk placering i 1. klitrække lige ud til det smukke Vesterhav.

Mere info

Udover at strandende som tidligere beskrevet er velegnet til de surf-interesserede, så siger det naturligvis sig selv, at strandene også er en legeplads for joggere og mountainbikere. Men nok om sport og lidt mere om shopping. Både Blåvand, Henne, Løkken og Skagen tilbyder gode shopping muligheder. Her kan der shoppes alt fra kunst til mode, sko og souvenirers, perfekt, hvis du skal have et lille minde med hjem fra ferien. Sidst men ikke mindst rummer byerne på en masse skønne restauranter og cafeer, hvor kvaliteten er i top, og hvor stemningen er god. Helt fantastisk, hvis ferien skal nydes uden for meget madlavning. Blevet klogere på hvor du skal hen? Så se på vores nedenstående links og få et godt last minute tilbud på sommerhuse ved vestkysten.

Last minute tilbud

Enhver ferieplanlægning er forskellig, og alle besøgende har forskellige behov. Derfor har vi naturligvis en række meget forskellige forslag til, hvor ferien kan gå hen. Der er både familiehuse, luksushuse, lejligheder samt mindre og hyggelige træsommerhuse. Vi håber, at du vil tage et kig og finde et tilbud, som falder i smag.