Foråret er på vej...

Foråret melder så småt sin ankomst. Inviter familien eller gode venner på påskefrokost i et sommerhus ved vestkysten og få god tid til at nyde hinandens selskab over flere dage. Brug påskeferienpå at slappe af og på at nyde forårets komme. Den vestjyske natur giver rig lejlighed til fælles oplevelser i det fri. Gå en tur på stranden og indånd den friske forårsluft, tag en tur i skoven og gå på opdagelse efter forårsspor i skovbunden eller besøg en af de mange attraktioner i nærområdet.

Find et sommerhus til Påskeferien
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Nyd Vesterhavet og slap af i påskeferien

Påskeferien bringer familien sammen. Ferien er ofte fyldt med traditioner som påskefrokost, påskeæggejagt og gensyn med familien fra nær og fjern. Hvis du vil holder ferie i sommerhus i påsken 2024 kan det være en god idé allerede at booke nu, da mange af vores huse bliver tidligt udsolgt.

Når du booker et sommerhus til påske 2024 kan du i Blåvand opleve ”Danmarks Største Påskeby”. Vejers bliver også pyntet i fine påskefarver, hvor du kan møde søde påskeharer ved byens butikker. Der findes også en lang række andre begivenheder langs Vestkysten i påsken 2024.-