Lækre overnatningsmuligheder ved de jyske kyster

Nordsee Holidays - Ferie i Danmarks bedste ferieområder!

Her står lokale udlejningsbureauer på Fanø, Blåvand, Vejers, Henne Strand, Vejlby Klit, Løkken og Skagen klar til at give dig den bedste ferieoplevelse. Vi tilbyder et stort og varieret udvalg af både sommerhuse, campinghytter, campingpladser og ferielejligheder beliggende i de mest attraktive ferieområder langs den jyske vest- og østkyst. Book din drømmeferie nu eller gå på opdagelse og find inspiration til skønne overnatningstyper, fantastiske kulturelle og kulinariske eventyr, betagende naturoplevelser og lokale tips, du ikke finder andre steder.

Vælg overnatning
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Vi i Nordsee Holidays byder dig velkommen til den smukke vestkyst! Og vi byder dig velkommen til Vestjylland, hvor duftende græs svajer i vinden, himlen er blå og havet syner helt endeløs. Fine, hvide strande strækker sig milevidt ved vores smukke kyst. Bag stranden ligger et landskab af romantiske klitter, som danner rammen om nogle af de fantastiske sommerhuse og ferieboliger, som venter på netop dig til netop din ferie!

I læ fra klitterne, midt i ren natur og med den saltede brise fra havet i næseborene, finder du de absolut bedste overnatnings muligheder her langs vestkysten. Nyd din tid og slap af. Tilbring din ferie sammen med din partner og gå en tur langs stranden eller pak hele familien i bilen og forvent en ferie med masser af nærvær og sjove stunder. Langs vestkysten findes der mange forskellige muligheder for overnatning, som vil kunne passe dig og dit behov. Her findes store og fuldt udstyrede sommerhuse med plads nok til dig og din familie, der er huse med aktivitetsrum og wellness faciliteter, som uden tvivl vil kunne få dig helt ned i tempo. Der findes også simple sommerhuse

Udover de skønne overnatnings muligheder, så rummer vestkysten også en natur, som er helt fabelagtig. Der er så mange ting at opleve her, både for store og for små.
Områderne er fyldt med spændende aktiviteter, fritids- og oplevelsesparker, minigolfbaner, museer, gode vandsports forhold, som alle venter på dig.


Er du kun på jagt efter naturoplevelser? Selv da er du kommet til rette sted med Nordsee Holidays. Lige uden for døren til dit drømme sommerhus befinder den maleriske og smukke - til tider barske – og romantiske natur sig. Ved stranden, som alle vores destinationer ligger nært tilknyttet, kan du opleve bølger, der sprøjter, vind, der blæser gennem håret og klitter, hvis marehalm svajer i vinden. På hederne kan den duftende og lillablomstrende lyng nydes, alt i mens fuglene synger. En hel fantastisk natur, ubeskrivelig idyllisk, og bedst af alt, det kan blive en del af din ferie!