Lækre overnatningsmuligheder ved Vesterhavet

Vælg overnatning
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Nordsee Holidays - Vestjyllands bedste ferieportal!

Her står dine lokale udlejningsbureauer, Købmand Hansens Feriehusudlejning i Henne Strand, Feriekompagniet i Blåvand, Die Hyggelige Dänen i Vejers Strand og feriecenteret i Hvidbjerg Strand, klar til at give dig den bedste ferieoplevelse. Vi tilbyder et stort og varieret udvalg af både sommerhuse, campinghytter, campingpladser og ferielejligheder beliggende i de mest attraktive ferieområder langs den jyske vestkyst - nemlig Henne Strand, Blåvand, Hvidbjerg Strand og Vejers Strand. Book din drømmeferie nu eller gå på opdagelse og find inspiration til skønne overnatningstyper, fantastiske kulturelle og kulinariske eventyr, betagende naturoplevelser og lokale tips, du ikke finder andre steder.

Vi i Nordsee Holidays byder dig velkommen til den smukke vestkyst! Og vi byder dig velkommen til Vestjylland, hvor duftende græs svajer i vinden, himlen er blå og havet syner helt endeløs. Fine, hvide strande strækker sig milevidt ved vores smukke kyst. Bag stranden ligger et landskab af romantiske klitter, som danner rammen om nogle af de fantastiske sommerhuse og ferieboliger, som venter på netop dig til netop din ferie!

I læ fra klitterne, midt i ren natur og med den saltede brise fra havet i næseborene, finder du de absolut bedste overnatnings muligheder her langs vestkysten. Nyd din tid og slap af. Tilbring din ferie sammen med din partner og gå en tur langs stranden eller pak hele familien i bilen og forvent en ferie med masser af nærvær og sjove stunder. Langs vestkysten findes der mange forskellige muligheder for overnatning, som vil kunne passe dig og dit behov. Her findes store og fuldt udstyrede sommerhuse med plads nok til dig og din familie, der er huse med aktivitetsrum og wellness faciliteter, som uden tvivl vil kunne få dig helt ned i tempo. Der findes også simple sommerhuse

Udover de skønne overnatnings muligheder, så rummer vestkysten også en natur, som er helt fabelagtig. Der er så mange ting at opleve her, både for store og for små.
Områderne er fyldt med spændende aktiviteter, fritids- og oplevelsesparker, minigolfbaner, museer, gode vandsports forhold, som alle venter på dig.


Er du kun på jagt efter naturoplevelser? Selv da er du kommet til rette sted med Nordsee Holidays. Lige uden for døren til dit drømme sommerhus befinder den maleriske og smukke - til tider barske – og romantiske natur sig. Ved stranden, som alle vores destinationer ligger nært tilknyttet, kan du opleve bølger, der sprøjter, vind, der blæser gennem håret og klitter, hvis marehalm svajer i vinden. På hederne kan den duftende og lillablomstrende lyng nydes, alt i mens fuglene synger. En hel fantastisk natur, ubeskrivelig idyllisk, og bedst af alt, det kan blive en del af din ferie!

Overnatning i et sommerhus, en lejlighed, på hotel, i en strandvilla, i en hytte eller på camping med egen vogn

Hvad du end ønsker, kan du finde hos os!

Ferie på vestkysten er fantastisk. Hos Nordsee Holidays kan du vælge præcis den overnatning, som du ønsker, og vi har spændende valgmuligheder i områderne ved Henne, Vejers, og Blåvand. Vi vil gøre vores bedste for, at du får en uforglemmelig oplevelse, derfor tilbyder vi ferieophold i alt fra klassiske træ sommerhuse, sommerhuse med pool, bynære lejligheder, hotellejligheder, lækre strandvillaer, hytter til camping med egen vogn eller autocamper. - Du beslutter, hvilken type overnatning du vil have, og Nordsee Holidays hjælper dig på vej med drømmeferien.

Sommerhuse Henne, Blåvand, Vejers og omegn

Den mest klassiske og velkendte form for overnatnings mulighed langs den danske vestkyst er sommerhuset. Og det er ikke uden grund. Når du booker et sommerhus, så er der plads til, at hele familien kan samles om hygge og nærvær. Denne feriefølelse og nærvær er vi vilde med, derfor kan vi tilbyde dig et udvalg på omkring 1500 sommerhuse i Henne, Blåvand og Vejers. Disse mange huse tilbyder mange forskellige faciliteter og beliggenheder. Nogle ligger ved havet mens andre i skoven. Nogle sommerhuse har pool, andre sauna, træ terrasser eller alkove. Alle sommerhusene er forskellige, og dermed er udvalget stort. Ved de populære ferieoaser Blåvand, Henne og Vejers, men også i de mindre områder Nymindegab, Bork Havn, Houstrup, Jegum Ferieland og Ho kan du uden tvivl finde et feriested, som vil passe dig perfekt.

Henne Strand
Mere info
Blåvand Strand
Mere info
Vejers Strand
Mere info
Bjerregård
Mere info

Hotelværelser, lejligheder, strandvillaer eller ægte campingferie: Velkommen til Hvidbjerg!

For dem, der kan lide at bo på et klassisk hotel, er Hvidbjerg Strand Feriepark det perfekte valg. Denne feriepark med den nærliggende strand tilbyder alt, hvad en feriegæst kunne ønske sig. Her kan du booke et vidunderligt hotelværelse eller et af hotellets rummelige hotellejligheder, ligesom du kan lade dig forkæle og slappe af sammen med dine nærmeste. Vil du hellere have ferien lidt mere for dig selv? Så er en af ​​de luksuriøse strandvillaer perfekte.
På selve campingpladsen finder du også et stort udvalg af campinghytter. Her er hytter i westernstil og fiskehytter, som ligger direkte i søen. Andre hytter er let tilgængelige og har plads til op til seks personer.

Den absolut bedste campingplads

For campingentusiaster er Hvidbjerg Strand Feriepark også et sandt paradis: Den store campingplads, der ligger helt ned til havet, har hele seks stjerner og tilbyder komfort og oplevelser i særklasse. Her er plads til, at du kan medbringe din egen campingvogn eller autocamper. Den smukt anlagte campingplads byder på luksus faciliteter og spændende aktiviteter for alle. Med sit eget badeland, wellnesscenter samt lege- og trampolinland er denne oase uden tvivl et besøg værd.