Tilbud på ferie for to ved Vesterhavet

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Ferie ved Vesterhavet for to personer

Ferie langs Vestkysten er fantastisk, og der er ingen tvivl om, at det hitter blandt alle aldre. Specielt er Vestkysten en attraktiv destination for par, som rejser alene.

Vestkysten byder på flot natur, shopping, gode muligheder for sportsaktiviteter mm. Derfor er det muligt for alle par at finde hinanden og ikke mindst roen frem ved et ophold nær havet. Der findes rigtig mange fine sommerhuse, som passer perfekt til dig, hvis du rejser med din partner – både store og små, klassiske eller meget moderne. Vi har sommerhuse ved Vestkysten for enhver smag. Så har du lyst til at tage på en ferie med din bedre halvdel, kan vi varmt anbefale, at du læser mere herom nedenfor.

Sommerhuse med 2-personers rabat
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Nyd et sommerhus til 2 personer ved Vesterhavet

For mange mennesker kommer det øjeblik, hvor hjertet kræver havet. Og uanset sæsonen, så kan vestkysten anbefales et besøg. Her er altid plads til kærlighed og romantik. De flotte naturstier i området og de brede lyse strande lægger op til, at du kan gå hånd i hånd med din partner, alt imens I nyder den friske Vesterhavsluft. Udover de romantiske og idylliske omgivelser, som vestkysten rummer, så huser området også en hel masse hyggelige overnatnings muligheder, som støtter op om en romantisk ferie.

Vores sommerhuse findes i alle standarder og med vidt forskellige faciliteter. Så faktisk er det bare et spørgsmål om, hvad I er mest til, og hvordan I ønsker jeres ferie skal være. Vi kan tilbyde sommerhuse med alt fra alm. spa og sauna til sommerhuse med hyggelige træterrasser med udendørs jacuzzi. Her kan en kold forfriskning med fordel nydes, alt imens stjernernes skær lyser himlen op. Hvor romantisk er det lige?
Et sommerhus er uden tvivl et godt valg, hvis der rejses som par. I får i et sommerhus fred og ro, samt der er god plads til, at I kan nyde hinandens selskab.

En ferie for 2 – Hvem elsker ikke ro og afslapning

Hvis du elsker at holde ferie, skal du ikke tænke to gange. Du får rigtig meget ferie i et sommerhus ved Vesterhavet. Her er ro og fred – og mulighederne for afslapning er uendelige. Og hvad er bedre end at nyde ferien i ro og mag med din partner, kæreste, ven eller veninde? Her hos Nordsee Holidays sætter vi en stor ære i at hjælpe dig med at finde ferien du leder efter, så er du på kig efter en ferie i et sommerhus for 2, så hold godt øje med vores tilbud og hjemmeside.