Tilbud - lej et billigt sommerhus ved Vesterhavet

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre
Last Minute sommerhuse
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Nordsee Holidays - Vestjyllands største ferieportal!

Vil du nyde ferien i et sommerhus på Vestkysten, finder du det bedste udvalg her. Nordsee Holidays Bookingportalen samler alle sommerhusene fra de lokale udlejningsbureauer, der sammen dækker store dele af den danske vestkyst. Om du er til ø-ferie på Fanø eller vil dyppe tæerne i vandet ved Skagen, så er vi klar til at give dig den bedste ferieoplevelse. I ferieoaserne Blåvand og Henne Strand finder du luksuriøse sommerhuse og Hvidbjerg Strand Feriepark står klar med både skønne feriehytter, strandhotel og campingpladser. Vil du helt tæt på roen og naturen kan du holde ferien i Vejers Strand og Vejlby Klit, mens Løkken byder på sommerhuse og ferielejligheder inde i den hyggelige by. Find inspiration til din næste ferie ved Vesterhavet her, og gå på opdagelse i skønne overnatningstyper, fantastiske kulturelle og kulinariske eventyr, betagende naturoplevelser og lokale tips.

Det eventyrlige Vesterhav

Lange hvide sandstrande med tilstødende glitrende vand. Vinden, der suser og glider gennem håret og giver liv til de kolde kinder. Et højt og blødt klitlandskab, som smuk danner rod for det svajende marehalm og grænser op til et hav, der nærmest syner endeløs. Åbne heder med lilla blomstrende lyng, fredelige skove med masser af dyreliv. En ubeskrivelig stilhed, som kun brydes af vindens lyd, mågeskrig og bølgebrus på en vindig dag – ALT DETTE - Velkommen til Vestkysten!!

Og også velkommen til vores vidunderlige feriedestination!! Her kan ferien nydes i en stor kombination af hygge og natur. Vestkysten tilbyder et hav af overnatningsmuligheder – specielt ferier i sommerhuse er populært. Og faktisk er det i dag muligt at booke billige sommerhuse hele året rundt. Sommerhusene ved vestkysten er af forskellige standarder. Her er alt fra luksussommerhuse med pool til mindre og klassiske træsommerhuse. Så tøv ikke – bliv inspireret til din næste ferie her.

Hold ferie i Danmark: Få tilbud på sommerhusferie

Det er både nemt og hyggeligt at holde ferie i Danmark. Hos Nordsee Holidays kan du finde et hav af overnatningsmuligheder. Vi har bl.a. sommerhuse, lejligheder, hotelværelser, hytter og campingpladser at byde på.

Disse overnatningsmuligheder ligger placeret langs den danske vestkyst helt fra de mest velkendte områder som Blåvand/Hvidbjerg, Vejers og Henne til de lidt mindre Houstrup, Nymindegab, Bork Havn, Ho og Jegum. Uanset hvilken en af feriedestinationerne du vælger, så er der altid en masse spændende aktiviteter og seværdigheder at kaste sig over. Hele året rundt er der attraktive tilbud på ferier hertil – det gælder både de forskellige årstider, men også de forskellige helligdage og højtider.

Last Minute
Book nu
2 personers rabat
Book nu
Miniferie
Book nu
Sommerferie
Book nu
Påske
Book nu

Hold ferie ved Vestkysten - hele året rundt

At have ferie er skønt – og tage på ferie er vidunderligt. Ved at forlade hjemmets 4 vægge sikrer du, at hele familien får en pause fra hverdagens stress og jag samt de daglige pligter, og hvad ville være bedre end at holde ferien, hvor frisk luft, lange gåture, sjove aktiviteter for hele familien og hyggelige stunder foran en knitrende brændeovn vil kunne skabe uforglemmelige minder. Interesseret? Så besøg os hele året rundt:

Påske

Påsken - den første rigtige højtid på året - hvor familien samles om påskebordet med lækkerier og hygge. Hvorfor ikke forlænge den stemning og saml familien til en hel uges ferie ved vestkysten. Her er der både tid og rum til, at der kan ledes efter påskeæg dagen lang, og mulighederne for at samle appetit til råhygge og påskefrokost med en frisk gåtur langs havet er gode. En sådan ferie ville være fantastisk for både store og små. Så se mere her på siden og find et billigt sommerhus til din drømme påskeferie.

Pinsen

Forlæng pinsen med en hel uge og nyd den ved Vesterhavet. Pinsen ligger normalt i begyndelsen af ​​juni, og allerede på dette tidspunkt kan sommeren fornemmes. Solen varmer krop og sjæl, og luften er fyldt med duften fra hav, spirende træer, og blomstrende heder. Til dig, som ønsker at booke en billig og attraktiv ferie til pinsen, kan du få hjælp hertil på denne hjemmeside. Så tøv ikke, med lidt held kan du se frem til et fantastisk forsommervejr.

Efterår

Efteråret er mindst lige så attraktivt at nyde ved vestkysten som alle andre årstider. Faktisk gør de kortere dage, den lavere temperatur og de skønne brune efterårsfarver i naturen bare stemningen endnu mere HYGGELIG. Faktisk er det også i efteråret, at priserne på overnatnings muligheder er lave. Så ønsker du at tilbringe en uge i efteråret i et lækkert men billigt sommerhus, så er det nu, du skal slå til og booke.

Faktisk er efteråret også en helt perfekt tid at nyde naturens alsidighed. Bl.a. kan vi ikke lade være med at nævne vandreture langs stranden og mountain biking i plantagerne. Er der en dag, hvor vejret ikke er i top, så er det yderst anbefalelsesværdigt at smække benene op med en god bog foran den knitrende brændeovn i en af vores mange sommerhuse. Her er så skønt om efteråret, uanset om sommerens sidste solstråler gør sig gældende, eller om regnen drypper lige så stille på ruden. En ting er sikker; lyden fra havet, der bruser, giver følelsen af frihed og fred.

Vinter

Om vinteren er en ferie ved vestkysten både billig og utrolig smuk. Vesterhavet glitrer nu i kølige blå nuancer. Der er intet bedre end at gå en tur i koldt vejr, godt indpakket, og lade solens stråler og vindens susen give de blege kinder lidt liv i form af en lækker lun rød farve. Faktisk sker det, at områderne bliver forvandlet til sneklædte landskaber, et smukkere syn findes næsten ikke. Når en tur i naturen er overstået, så kan fornemmelsen af at træde ind i et opvarmet sommerhus til en kop varm the, kakao eller kaffe foran brændeovnen bare være noget helt særligt. En tur i sauna eller boblebad kunne også være en ide til at genfinde varmen. Flere af vores sommerhuse, lejligheder eller hytter tilbyder dette. – Så er du på jagt efter en skøn vinterferie spækket med natur, selvforkælelse og afslapning så tjek vores tilbud ud.

Nytår

I lighed med julen er nytårsaften også en fest, som fejres med familie eller venner. Derfor ligger det også i kortene, at vestkysten og dets mange skønne overnatnings muligheder er et oplagt valg for årets kommende nytårsferie. Selvom nytåret bliver fejret ”ude” eller andet steds end normalt, kan traditionerne stadig bibeholdes, og måske bliver hyggen heromkring bare forstærket yderligere ved at blive holdt et nyt sted. Og hvad er bedre end at starte det nye år med frisk luft i lungerne og et par kilometer i benene efter en længere spadseretur. Lyder det fristende? Book din nytårsferie ved vestkysten og tilbring nogle vidunderlige dage nær hav, shopping og smuk natur.

Book billige sommerhuse til 2 personer - bo i 14 dage eller 3 uger og få rabat

Hos mange af vores populære feriedestinationer har du mulighed for at booke en skræddersyet ferie med gode rabatter. Faktisk er der for flere af vores områder sammensat rabatordninger, som er tilpasset alt efter, hvor mange personer I er, og hvor lang en ferie I ønsker at holde. Se mere herunder:

Fleksible ankomst- og afrejsedage

Hos os vil du opdage, at den faste og traditionelle ankomstdag lørdag ikke længere besidder tronen. Det er nemlig sådan, at vores brede sortiment af sommerhuse, hytter, lejligheder, villaer mm. tilbyder varierende skiftedage enten fredag eller lørdag.
I lavsæson, hvis du rejser på en lille miniferie hertil, så er ankomstdagen hel valgfri. Dette giver dig og dine medrejsende mulighed for at få en ferie, som kan tilpasses præcis ind i jeres ferieplanlægning.

Miniferie

Husker du at forkæle dig selv og dine nærmeste med en lille miniferie i ny og næ? Uden at vi ved det med sikkerhed, så tror vi på, at små korte afbræk fra hverdagens stress og jag er sund for krop og sjæl. Derfor tilbyder vi i udvalgte sommerhuse i lavsæsonen miniferier varende fra 3 til 6 dage. Disse miniferier har ingen bestemte ankomstdage og dermed sikrer det dig, at du altid vil kunne få en lille hyggelig ferie passet ind i dine planer. Faktisk er sagen den, at flere af de udvalgte sommerhuse for miniferier tilbyder sovepladser helt op til fx 12 personer. Dette gør også en miniferie til det oplagte valg, hvis du skal fejre en fødselsdag eller anden festlig begivenhed og gerne vil have den til at vare lidt længere. Vi er i hvert fald varm fortaler for en afslappende miniferie ved vestkysten.

I Henne har du kun mulighed for at booke din miniferie med kort varsel. Så sidder du hjemme og får trangen til at booke en spontan ferie, så kan vi varmt anbefale dig at holde øje med hjemmesiden eller ringe for et godt tilbud. Miniferien kan her kun bookes en uge inden ankomst. Til gengæld kan du i Houstrup, Bork Havn og Jegum feriepark allerede booke miniferien 21 dage inden ankomst. Når du booker en miniferie her, kan den vare mellem 3 – 5 dage.

Også Vejers tilbyder, især i lavsæsonen, gode muligheder for at tilbringe et par idylliske dage ved den danske vestkyst. Tilbuddene herpå er også tilgængelige med kort varsel og varierer imellem mindre sommerhuse, f.eks. til ægtepar, til større familiehuse.

Har du en fleksibel arbejdskalender, en masse flex i overskud eller rammer trangen til ferie dig lige pludselig, så vil vi anbefale dig at tage et kig på vores last minute tilbud.
Her finder du både sommerhuse og lejligheder, som er nedsat til en ekstraordinær pris. Vi opdaterer dagligt tilbuddene og kører med dem hele året rundt. Så ønsker du en uge i et billigt sommerhus så tøv ikke – book med det samme under vores last minute side.

Enhver, der tænker på at booke ferie i Danmark billigt, tænker sandsynligvis med det samme på "sidste øjeblik" og det med rette. Ved at drage fordel af tilbud i sidste øjeblik er Danmark-ferien billigere end nogensinde. Resterende huse, lejligheder og hotelværelser fås nu til en fortrinspris året rundt. Ved hjælp af vores sidste øjebliks tilbud får du billige ferier i Danmark til alle vores fantastiske feriedestinationer. Bare se på vores websted for, hvad der er tilgængeligt og måske tage på ferie i næste uge!

Miniferie i Blåvand og Hvidbjerg Strand

Både Blåvand i det hele taget og Hvidbjerg Strand er en perfekt destination til en miniferie. Byen og området råder over mange gode overnatnings muligheder, som ligger centralt placeret. Dette gør, at miniferien kan blive fyldt med shopping-, natur- og wellnessoplevelser på én gang. Både sommerhusene og Hvidbjerg Strand Ferieparks hotellejligheder og villaer tilbyder korte miniferier. Det kan være en ferie, der varer mellem 1 til 6 dage. Så har du lyst til at holde et mini-break fra hverdagen og få ladet batterierne op igen, så følg med her på hjemmesiden og lad dig inspirere til næste miniferie.