Find et sommerhus til juleferien
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Julen er hjerternes fest.....

...og traditionernes fest. Vi samles med familien og hygger til den helt store guldmedalje. Hvorfor ikke holde juleferien i et sommerhus? At holde juleferie i sommerhus betyder at afslapning og nærvær sættes i højsædet frem for stress og jag. Du kan bruge juledag på at gå en god, lang tur på stranden og bræde julekalorierne af igen.

Jul ved Vesterhavet eller Kattegat

Når du holder jul i et sommerhus ved Vesterhavet eller Kattegat er der garanti for, at du går en god oplevelse. I december viser havet tænder; vinden rusker og bølgerne bruser, du mærker vinden i håret og på kinderne. Når du kommer hjem i sommerhuset er det med røde kinder og med smil på læben. Roen sænker sig når du tænder op i brændeovnene og drikker en varm kop glögg.

 

Hvad kan man lave i julen i et sommerhus?

  1. Strand- og skovture: Selvom det er vinter, kan en gåtur på stranden og i skoven stadig være smuk og forfriskende. Pak dig ind i varmt tøj og tag en gåtur for at nyde det rolige vinterlandskab. Der er sjældent sne i Danmark i julen, men skulle det ske, er landskabet fortryllende smukt!

  2. Besøg julemarkeder: Mange byer på Vestkysten har julemarkeder, hvor du kan finde håndlavede gaver, julepynt og lækker mad. Det er en hyggelig måde at komme i julestemning på. Du kan fx besøge Peters Julemarked i Ribe eller julebyen Tønder.

  3. Besøg lokale seværdigheder: Vestkysten har en række interessante seværdigheder, som du kan udforske i og omkring julen. Du kan fx besøge Iskunsten i Thyborøn eller tage på julemarked i Nørre Vosborg.

  4. Hyg dig i sommerhuset: Lad sommerhuset danne rammen for ægte julehygge! Bag julesmåkager, spil et brætspil og tænd op i brændeovnen. Så bliver det ikke mere hyggeligt.