Gratis golf på Outrup Golfbane

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Nu kan du kvit og fri komme ud at spille golf på Outrup Golfbane. Det eneste det kræver er, at du har lejet et sommerhus igennem os, Nordsee Holidays, så får du og din familie gratis greenfee i den uge, hvor I er på ferie.

Alle er velkomne på golfbanen i Outrup, både garvede golfentusiaster og dem, der bare godt kunne tænke sig at prøve sporten af.

Lej et feriehus igennem Nordsee Holidays og få gratis golf
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Sådan får du et gratis greenfee

Det eneste, I skal gøre for at få et gratis greenfee, i den tid hvor I er i sommerhus, er at booke et sommerhus her på siden. Om du booker et sommerhus i Blåvand, Vejers eller i et af vores andre dejlige områder fra Fanø og hele vejen op langs Vestkysten, er underforstået, bare bookingen er lavet igennem Nordsee Holidays.

Når I vil ud at spille golf i Outrup, skal I medbringe den tilsendte eller afhentede greenfee billet. Billetten afleveres i shoppen umiddelbart efter ankomst - uden for åbningstiden, lægges billetten i postkassen i informationen. Så er I klar til at svinge køllerne i Outrup.

Hvad er inkluderet?

Alle Nordsee Holidays gæster får gratis greenfee til Outrup Golfbane. Udstyr kan medbringes eller lejes i golfklubbens information. Alle spillere skal have eget eller lejet udstyr med rundt på banen. Poletter til Outrup Golfklubs Driving Range er ikke inkluderet i tilbuddet, men de kan tilkøbes, når I ankommer på golfbanen.

Tilbuddet kan benyttes året rundt fra solopgang til solnedgang, men vil I have den bedste oplevelse og ønsker at købe poletter eller leje udstyr så kom i den bemandede åbningstid: Hverdage fra kl. 9:00 – 15:00. I weekender og højsæson fra kl. 9:00 – 16:00 og efter aftale i lavsæsonen.

Outrup golf – Noget til alle niveauer

Lige imellem Varde og Nymindegab ligger byen Outrup, hvor du finder den populære golfbane, som i dag er ejet af Axelgaard. Faktisk er der kun 10 km til Henne Strand fra Outrup golfbane, så det er let at komme fra et sommerhusområde og ud at spille golf i Outrup.

Outrup Golfklub er en rigtig hyggelig vestjysk golfklub med fokus på det sociale liv og gode golfbaner i naturlige omgivelser. Det har været muligt at spille golf i Outrup siden 2006, hvor den flotte 9-huls parkbane stod klar. Den unikke vestjyske natur med klitter, søer og store skove har været tydelig inspiration til udformningen af banens forløb og udsmykning. Golfbanen har to udslagssteder, gul og rød, med længder på hhv. 2191 og 1864 meter. Når du spiller golf i Outrup på vores 9-huls bane, skal du gå fem huller med par-3, tre par-4 og et enkelt par 5. Der er altså noget til alle sværhedsgrader, og alle er velkomne på banen.

Dog kan også vælge at gå vores Par 3-bane, som er en sjov og lettere måde at spille golf på i Outrup. Banen er især god, hvis ikke du har den store erfaring med golf, og er derfor ideel til bl.a. familier på sommerhusferie, der har lyst til at prøve en skøn udendørs aktivitet og evt. spekulerer i, om golf mon er noget for dem.

Outrup Golfklub Pay & Play

Som gæst i et sommerhus lejet igennem Nordsee Holidays får du naturligvis dit greenfee gratis. Viser det sig, at du falder pladask for at spille golf i Vestjylland, så er der den fordel på golfbanen i Outrup, at de tilbyder Pay & Play. Det vil sige, at du ikke behøver at være medlem af Outrup Golfklub eller have et DGU-kort for at komme og spille golf i det vestjyske. Du skal altså bare pakke bilen med alle golf-entusiaster, og så er det ellers afsted mod mange timers hygge, motion og den afslappede atmosfære i Outrup Golfklub.

Driving Range på Outrup Golfbane

Øv dine slag eller bank rusten af svingene med golfkøllen – Outrup Golfbanes professionelle Driving Range står klar uanset formål. Der er 16 udslagssteder, hvoraf hele 10 af dem er overdækket, så du kan stå i lidt læ, hvis det danske vejr ikke er helt med dig på dagen. Som det tidligere er nævnt, er jeres greenfee til at spille golf i Outrup gratis, når I lejer et sommerhus igennem Nordsee Holidays. Det giver dog ikke adgang til golfklubbens Driving Range. Hvis den skal prøves af, er det muligt at købe poletter til boldautomaten i informationen. En polet giver 30 bolde og dermed en god gang øvelse.

Skulle du være i tvivl om golf er noget for dig, så er det nu, du har chancen for at få det afgjort – benyt tilbuddet om gratis greenfee til Outrup Golfbane og se om kærlighed til golf og især golf i Vestjylland ikke skulle begynde at spire, det gør den for rigtig mange.