Sommerhuse i Henne Strand
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Henne Strand er en af ​​Danmarks mest populære feriedestinationer og er endda blevet kåret til en af ​​CNNs 17 største destinationer over hele verden. Henne Strand ligger i det sydvestlige Jylland og tilbyder alt, hvad en feriegæst kan ønske sig på et sted.

Henne Strand er et fantastisk sted, ikke kun fordi det ligger direkte ved Vesterhavet, men også fordi området byder dets besøgende på et hav af aktiviteter, historie og kulturelle oplevelser. Henne Strand er og bliver betegnelsen af idyl, så drømmer du om en hyggelig og nærværende ferie, så er det klart Henne Strand, du skal vælge.

Henne Strand – Bo midt i naturen

Henne Strand er ikke en af Danmarks populæreste feriedestinationer uden grund. Udover den smukke kyst, hvor havet bruser og vinden suser, så tilbyder Henne Strand også nogle fine sommerhuse, som ligger smuk placeret midt i den flotte natur. De fleste sommerhuse ligger placeret på naturgrunde, hvor flora og fauna lever side om side med husets besøgende. Henne Strand er idyllisk, og du vil uden tvivl kunne finde et feriehus her, som kan give dig en unik naturoplevelse.

Book et sommerhus med havudsigt i Henne Strand

Ønsker du at bo i et sommerhus ved Henne Strand, som har havudsigt? Har du Henne Strand i kikkerten som næste feriedestination, så er mulighederne for at booke et sommerhus, der kun ligger 100 meter fra kysten gode hos Nordsee Holidays. Vi vil anbefale dig at tage et kig på vores fine tilbud på sommerhuse ved Henne Strand og vælg din foretrukne beliggenhed.

Henne Strand - perfekt om sommeren 

Et sommerhus i Henne Strand er garanti for en vidunderlig og skøn ferie ved Vesterhavet - især om sommeren, hvor vejret i Henne viser sig fra sin bedste side. Hos Nordsee Holidays kan du vælge mellem over 800 feriehuse, og finde præcis det hus, der passer til jeres familie eller vennegruppe. På vores hjemmeside finder du også løbende gode tilbud på nye sommerhuse i Henne Strand. Der er noget for enhver smag i Henne: Nydelige, nye sommerhuse for par, store sommerhuse med plads til mange familiemedlemmer eller den helt store vennegruppe eller den klassiske sommerhusferie i et lille, charmerende feriehus. Nordsee Holidays hjælper dig i jagten på et sommerhus i Henne Strand, der lever op til dine drømme og forventninger.

Et bredt udvalg af sommerhuse i Henne Strand

Hos os kan du finde et sommerhus, der passer perfekt til dig. Vi har sommerhuse med faciliteter af forskellig art, samt sommerhuse i alle standarder. I Henne finder du klassiske og autentiske små træ sommerhuse, samt større sommerhuse, som oser lidt mere af luksus og modernitet. For eksempel kan du i Henne booke et sommerhus med sauna og dermed se frem til en lun oplevelse, der varmer både krop og sjæl.

Vil du hellere bruge hele ugen på at svømme? Så anbefaler vi dig at booke et sommerhus ved Henne Strand, som er indrettet med eget pool område. Med et sådan poolhus vil du med garanti kunne hygge dig og have det sjovt med familien. Når du og familien så har været i baljen, så er det altid lækkert at tænde op i brændeovnen og nyde et sjovt brætspil her foran, mens varmen breder sig. 

På ferie med børn

En ting er sikkert – en ferie ved Henne Strand vil være et hit hos børnene. Stranden og de omkring liggende udeområder i Henne er helt fantastiske legepladser for børn i alle aldre. Klitterne på stranden er op til 25 meter høje og udgør derfor den perfekte bestignings- og nedløbsudfordring for alle. Sandet på stranden er ideel til at bygge sandslotte af, og det store Vesterhav indbyder til en tur i bølgen blå.

Er I en større familie, så tilbyder Henne Strand sommerhuse med masser af plads. Flere af husene er omgivet af fine naturgrunde, hvorpå både gynger og sandkasser forefindes. Alletiders når familiens mindste skal nyde ferien i det fri. Flere af sommerhusene er tilmed indrettet med diverse baby- og børneudstyr. Så drømmer du om en ferie for hele familien ved Vestkysten, så tøv ikke – book dit sommerhus og pak bilen.

Oplev flora og fauna på din ferie

En ferie i et sommerhus ved Henne Strand betyder gode muligheder for at opleve uberørt og smuk natur. Udover at Henne Strand i sig selv er et smukt område, ligger der også natur i nærheden, som er værd at besøge. Vi kan bl.a. anbefale Blåbjerg Klitplantage, som ikke ligger langt fra Henne. Her kan du begive dig ud på lange gåtur eller måske endda tage en tur på mountainbiken. Blåbjerg Plantage har ruter, som er kendt blandt de 10-mountainbike-spir.

Ferie tæt på den smukke strand

Stranden er altid et dejligt sted at slappe af, lege ved vandkanten, bygge sandslotte og selvfølgelig svømme. Henne Strand er en af ​​de smukkeste og bredeste i hele Nordeuropa, og er forkant med hensyn til vand- og sandkvalitet. Over 16 kilometer strækker den fine og smukke strand sig, så der er rigeligt med plads til leg og aktiviteter i sandet.

Stranden er det ideelle sted til beachvolleyball eller vandsport af alle slags. Hvis du er feriegæst i Henne Strand kan du nyde godt af den store og gratis parkering lige ved stranden. Herfra kan du nyde udsigten over havet, og der er kun få meter til vandet, hvis du skal have surferudstyr eller andet med på stranden.

Der er også rige fiskebestande i nærheden af ​​vores sommerhuse i Henne Strand. Fiskeri i Henne Strand er derfor altid sjovt og belønnes næsten altid med bid på krigen. Et specielt paradis for flora og fauna er Filsø, der blev omdannet i 2012, og er et stort trækplaster for besøgende. Er du naturelsker, så er Henne strand det helt rigtige sted til en sommerhusferie.

Tag hunden med på ferie til Henne Strand

Har du lyst til en ferie ved vestkysten, og vil du gerne have ”Fido” med, så kan det sagtens lade sig gøre, hvis du booker en ferie ved Henne Strand. Vi har hos Nordsee Holidays flere sommerhuse til udlejning, hvor husdyr er tilladt. Udover de fine overnatningsmuligheder, så indbyder naturen omkring Henne Strand også til, at hunden kan få en hel fantastisk ferie. Så tag den endelig med.

Seværdigheder og aktiviteter

Uanset om du rejser sammen med hele din familie eller blot med din partner, så vil der altid være noget i Henne, som I kan lave eller se. Henne Strand er fyldt med aktiviteter, der vil glæde de fleste. En af de første ting vi kan foreslå er at gå en tur ned igennem Henne by, hvor du vil finde nogle små charmerende specialbutikker, som bl.a. sælger hjemmelavede smykker. Byen vrimler med kulturelle emner, som I vil kunne kaste jer over, og hvem vil ikke gerne modtage en souvenir, som er håndlavet med kærlighed og omtanke. Ovenstående er måske mest en aktivitet for det voksne publikum, men til gengæld vil næste forslag kunne falde i smag hos hele familien. Det er nemlig sådan, at i Henne finder du også en hel fantastisk minigolfbane. Her kan familiedysten for alvor få frit spil. Er du og din partner eller familie et aktivt folkefærd, så vil det være oplagt for jer at hoppe op på cyklen og ”hjulle” en tur ud i det fri. Naturen omkring Henne er så smuk, og den friske vesterhavsluft vil uden tvivl fylde jer med god energi til resten af ferien. Medbringer du ikke selv cykler, så tilbyder byen også cykeludlejning.

Selvom Henne Strand i sig selv byder på mange spændende ting, så kan vi anbefale dig at hoppe i bilen og udforske en af de større byer, som ligger i fornuftig køreafstand fra Henne. Både Esbjerg og Ribe ligger inden for en times kørsel, og begge byer tilbyder en masse historie, kulturelle oplevelser, og shoppingmulighederne er helt i top her. Her kan købes alt fra kunst til tøj og sko. Det er også i Esbjerg, at du finder Fiskeri- og Søfartsmuseet - et hyggeligt og lærerigt museum, der bl.a. har sæler og i øvrigt en masse af Vadehavs historie. Uden tvivl et anbefalelsesværdigt sted at tage hen for alle.Er du ikke til shopping men derimod LEGO og leg, så ligger LEGOLAND i Billund også i rimelig afstand fra Henne Strand. I LEGOLAND kan du og familien beundre de smukke LEGO-kreationer og forlyste jer i sjove og vilde karruseller. Det er ingen hemmelighed, at du vil kunne få flere timer, ja faktisk en hel dag til at gå her.

Kulinariske oplevelser i Henne Strand

I og omkring Henne findes der også en række gode restauranter og caféer. Den mest kendte restaurant er Henne Kirkeby Kro. Her kan du forvente serveringer i gourmetklassen med udsøgte og velvalgte vine til. Er du meget interesseret i gastronomi, så må du ikke lade muligheden for at besøge Henne Kirkeby Kro lade passere forbi. Vi anbefaler altid, at du bestiller et bord i forvejen. Er du glad for mad og ikke bare gourmetmad, så tilbyder Henne Strand også mange andre muligheder. Både Café Stranden med havudsigt, Restaurant Strandgården midt i byen og Henne Mølle Å Badehotel beliggende lidt uden for byen nær åen serverer lækkert mad for hele familien. Stemningen på disse spisesteder er afslappet og indbyder til hygge og samvær. Hvis du hellere vil lave maden selv og bare nyde tiden i sommerhuset til fulde, så er der også mulighed for at handle ind i Henne. I byen finder du både et supermarked og et lækkert bageri, hvor du kan købe frisk bagerbrød med hjem.

Særlige tilbud på nye feriehuse i Henne Strand - Last Minute

Får du pludselig lyst til en ferie, så kan du også med lidt held finde et sommerhus ved Henne Strand via vores Last-Minute tilbud. Vi hylder spontanitet og opdaterer derfor dagligt vores last-minute tilbud. Så hold godt øje, og slå til, hvis dit drømmehus dukker op.

Lettilgængelige huse

Ved Nordsee Holidays tilbyder vi også sommerhuse ved Henne Strand, som er lettilgængelige for eksempelvis kørestolebrugere. Her er der tænkt på ekstra udstyr og praktiske løsninger. Er du på jagt efter sådan et sommerhus, vil vi med stor fornøjelse gerne være behjælpelig med at finde det helt rigtige til dig og din ferie.

Live-Webcam

Er du nysgerrig efter at se, hvad der sker i Henne - fx hvordan vejret er? Så har Henne Strand et webcam monteret. Webcam'et sender live billeder afsted, hvor de kan ses på vores hjemmeside. Nysgerrig? – så tag et kig på din fremtidige feriedestination!