Find et sommerhus i nærheden
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Ringkøbing er en af ​​de ældste småbyer i Danmark og inspirerer besøgende med en spændende historie og god atmosfære. Byen ligger direkte ved Ringkøbing Fjord ved Vesterhavet og er kendt for de smukke omgivelser og den danske hygge. Stedet er fuld af liv - der sker altid noget, især ved havnen og torvet. Med omkring 10.000 indbyggere er byen en af ​​de mindre byer i området, men er et populært feriested, især om sommeren. Derudover byder byen på en række butikker, lækre restauranter og spændende oplevelser for hele familien.

Butikker i Ringkøbing

Hvis du ikke vil undvære shopping på din ferie, skal du bestemt tage en tur til Ringkøbing og besøge den hyggelige shoppinggade med dens mange små butikker og forretninger. Uanset om du ønsker store supermarkeder, specialbutikker eller loppemarkeder, så finder du alt, hvad et shoppinghjerte ønsker. Loppemarkedet i Søndervig er især et besøg værd. Her finder du alt fra antikke fund til souvenirs. De fleste butikker er også åbne om søndagen, så du kan shoppe hele weekenden.

Restauranter og caféer i Ringkøbing og omkring

Ringkøbing byder på et bredt udvalg af madoplevelser, uanset om det er friske fiskeretter, italiensk køkken eller typisk dansk køkken. Det er sikkert at der er noget for enhver smag. De hyggelige caféer, som findes i shoppinggaden og i de mange smalle gader, inviterer til afslapning og nydelse. Her kan du ikke kun drikke en dejlig kop kaffe, men også nyde det indenlandske og udenlandske køkken.

Oplevelser i naturen og på vandet

Området ved Ringkøbing inviterer til mange ferieaktiviteter, hvad enten det drejer sig om en aktiv ferie eller en ferie for naturelskere. Uanset hvor du befinder dig i området, finder du uberørt natur overalt. Tag f.eks. på cykeltur rundt Ringkøbing Fjord og nyd den friske vesterhavsluft. Der er også en bred vifte af aktiviteter for vandelskere, hvad enten det er sejlads, windsurfing, fiskeri, motorbåd eller kanosejlads. Fiskerientusiaster får virkelig noget for deres penge, hvis de prøver lykken i en Put & Take-sø eller i Ringkøbing Fjord. Naturelskere kan også opleve meget i området omkring Ringkøbing Fjord. De mange natur- og fuglereservater samt stranden, skove, vandløb og søer gør området til en ekstraordinær naturoplevelse.

Attraktioner i Nærheden af Ringkøbing

Lyngvig Fyr

Læs mere

Naturkraft

Læs mere

Bork Vikingehavn

Sandskulpturer

Læs mere