Der er rig mulighed for at komme på badeferie i Danmark

Langs den jyske vestkyst får du nogle af de bedste badestrande, hvor både børn og voksne kan boltre sig. Nedenfor kan du læse nærmere om de forskellige områder og finde netop dit favorit område. God fornøjelse!

1. Blåvand Strand

Blåvand Strand er kendt for sit fine, hvide sand og lave vand, der gør det ideelt for børnefamilier. Med Blåvandshuk Fyr i baggrunden er dette også et populært sted for fotos og lange gåture.

2. Søndervig Strand

Søndervig Strand tilbyder en bred og lang sandstrand med gode faciliteter. Den er perfekt til vandsport som windsurfing og kitesurfing. Om sommeren er der også masser af aktiviteter og arrangementer. Prøv fx at tage på sandskulpturfestivallen, som hvert år tiltrækker mange besøgende.

3. Skagen Strand

Skagen Strand er kendt for sit særlig lys og at du kan stå med et ben i hvert hav - Vesterhavet og Kattegat. Du kan også tage sandormen helt ud til grenen. Prøv det selv.

4. Vejers Strand

Vejers Strand er unik, da du kan køre direkte ned på stranden med din bil. Det gør det nemt at medbringe alt, hvad du har brug for til en dag ved vandet. Hos Vejers Strand finder du en sandet og flad havbund, og derfor er stranden meget børnevenlig. Hav dog altid øje på dine børn, der bader ved Vesterhavet.

5. Fanø Bad

Fanø Bad er navnet på en vestvendt strand på Fanø. Strand er en lang, bred strand med fantastisk hvidt sand. Den er ideel til drageflyvning og kite buggy. Hvert år afholdes der også den populære Fanø Dragefestival.

6. Henne Strand

Henne Strand ligger lidt nord for Vejers, og tilbyder både strandliv og byliv. Om sommeren er der livreddere til stede, der giver strandgæsterne en tryg oplevelse. På stranden ligger en café, hvor du kan nyde kolde is eller lette retter.

7. Løkken Strand

Løkken Strand er en klassisk vestkyststrand med charmerende badehuse, fiskekuttere og lille strandcafé. Her kan du nyde en afslappende dag ved vandet og se de ikoniske fiskekuttere blive trukket i land.

8. Thyborøn Strand

Thyborøn Strand er en rolig og naturskøn strand, der er perfekt til familieudflugter. Her er der også mulighed for at besøge Kystcentret Thyborøn, Jyllandsakvariet og lære mere om kystens og havets natur og historie.

9. Lakolk Strand

Rømø Lakolk Strand er en af Europas bredeste sandstrande. Her er masser af plads til aktiviteter som drageflyvning, beachvolley, ridning og kitesurfing. Stranden er også bilvenlig, hvilket gør det nemt at få alt udstyr med.

10. Cold Hawaii - Klitmøller

Klitmøller, også kendt som Cold Hawaii, er et mekka for surfere. Stranden byder på fantastiske surfbølger og en afslappet atmosfære. Det er også et godt sted for en hyggelig picnic med udsigt over havet.

Sommerhuse tæt på stranden
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}