Sommerhuse hvor hunde er tilladt
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Kan I slet ikke forestille jer at tage på ferie uden hund og familiens bedste ven? Hos Nordsee Holidays finder I et stort udvalg af sommerhuse, hvor I kan tage hunden med. Sommerhusferie med hund ved Vestkysten er en fantastisk måde at holde ferie med hund på - man er tæt på naturen og der er højt til himlen. Hunden vil elske at komme på hundeferie og nyde at gå på opdagelse i den fantastiske natur af skov, klitter, hede og strand. Kan I slet ikke forestille jer at tage på ferie uden jeres firbenede familiemedlem? Hos Nordsee Holidays finder I et stort udvalg af sommerhuse, hvor I kan tage hunden med. Sommerhusferie ved Vestkysten er en fantastisk måde at holde ferie med hund på - man er tæt på naturen og der er højt til himlen. Hunden vil nyde at gå på opdagelse i den fantastiske natur af skov, klitter, hede og strand.

Hund på stranden

På stranden skal hunden være i snor i perioden fra d. 1. april til den 30. september. Resten af året må hunden løbe frit på stranden, dog skal hunden være under fuld kontrol.

Hundeskov

Når I tager jeres hund med på ferie i sommerhus ved Vestkysten, er det oplagt at besøge en hundeskov i nærheden. En hundeskov er som regel et mindre afgrænset skovområde med et forholdsvis fattigt dyreliv, hvor hunden må færdes uden snor.