Sommerhuse hvor hunde er tilladt
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Kan I slet ikke forestille jer at tage på ferie uden hund og familiens bedste ven? Hos Nordsee Holidays finder I et stort udvalg af sommerhuse, hvor I kan tage hunden med. Sommerhusferie med hund ved Vestkysten er en fantastisk måde at holde ferie med hund på - man er tæt på naturen og der er højt til himlen. Hunden vil elske at komme på hundeferie og nyde at gå på opdagelse i den fantastiske natur af skov, klitter, hede og strand. 

Med hunden på ferie er der gode muligheder for, at du kommer ud af feriehuset og går på opdagelse i området omkring dit feriehus eller afsøger andre spændende områder i nærheden. Hunden vil elske at få en ny oplevelse og anderledes dufte at snuse til - det må være hundens bedste form for ferie. Lad den få vind i pelsen og sand mellem poterne, mens I får strakt benene langs de brede sandstrande ved Vestkysten. 

Hund på stranden

Det er dejligt at give hunden lov til løbe frit på de store vidder på strandene. Hundene nyder at dyppe poterne i vandet og smage på nye, lækre pinde. Dog er det ikke altid, at du kan tage snoren af hunden og lade den løbe frit på de danske strande. Hunde skal nemlig være i snor i perioden fra d. 1. april til den 30. september. Resten af året må hunden som udgangspunkt gerne løbe frit på stranden, men det er vigtigt at tjekke op med reglerne i lokalområdet, da andre arter kan være i fare, hvis hunden får frit spil. Det er også vigtigt, at du har fuld kontrol over hunden, hvis den skal løbe frit - så er andre børn, voksne og hunde ikke i fare.

Hundeskove

Når I tager jeres hund med på ferie i sommerhus ved Vestkysten, er det oplagt at besøge en hundeskov i nærheden. En hundeskov er som regel et mindre afgrænset skovområde med et forholdsvis fattigt dyreliv, hvor hunden må færdes uden snor. Her kan hunden løbe frit i hele det indhegnede område, og er der andre hunde, er de som regel glade for at lege med hinanden. Der er mange forskellige hundeskove ved vestkysten, som du kan besøge under et ophold i et af vores feriehuse.

Hundeskoven i Oksbøl

I Oksbøl er der en ca. 19 ha indhegnet hundepark, hvor din hund må løbe uden snor. Så kan både hun og ejer nyde den smukke natur i fulde drag. Lige ved hundeskoven finder du en stor parkeringsplads med bord/bænke sæt og en legeplads til børnene. 

Blåkjærstien 3B, 6840 Oksbøl

Klosterheden hundeskov

Klosterheden er et ca 6.400 ha stort naturområde i Vestjylland. Området er storslået og naturskønt, og du finder blandt andet en 9 ha stor hundeskov, hvor din hund frit kan boltre sig i naturen og lære andre hunde at kende. Det er et vaske ægte paradis for din firbenede ven, der kommer glad og træt hjem til feriehuset efter en travl dag i den friske vestjyske luft. 

Aktiv ferie ved Vesterhavet - med hunden

De fleste hunde elsker at røre sig og være sammen med deres familie. Derfor er det en oplagt mulighed at medbringe hunden på en aktiv ferie ved Vesterhavet, hvor både voksne, børn og hunde kan nyde gode at de mange kvadratmeter fri natur og de spændende nye oplevelser. Ved vestkysten har du mulighed for en cykelferie, der udover at give dig kilometer i benene og frisk luft til hjernen også sparer miljøet for en masse CO2 udledning fra bilkørsel. Cyklen er nem at komme rundt med på hele vestkysten, og du får nogle helt andre oplevelser, når du er tæt på naturen og kan tage en afstikker fra vejen i ny og næ.

Hvis du drøner forbi stranden kan du slutte dig til de mange windsurfere, der efterhånden har indtaget det meste af vestkysten. Sporten er udfordrende og vanedannende, og så kan du få et helt særligt fællesskab med de andre surfere på stranden. Her kan hunden lege på stranden med børnene eller andre hunde, mens de voksne giver sig i kast med vandsporten.

Hvis det er en mere rolig form for vandsport, I er på udkig efter, så kan I pakke fiskestang og andet grej ned og søge mod de mange fiskesøer eller kystlinjen, hvor I kan få nogle hyggelige timer til at gå med at kaste snøren i vandet og nyde roen. Fiskeferie er en yndet form for ferie, da hele familien kan deltage og have det sjovt med at give sig i kast med at fange aftensmaden - så kan I selv tilberede jeres aftensmad i feriehuset.

Så pak bilen med alt fra cykler, surfboards og fiskestænger, og gør jeg klar til en ferie, som I sent vil glemme.