Vejlby Klit - et skønt feriested med enestående natur og dejlige badestrande bag klitterne

Vælg sommerhusområderne ved Vejlby Klit, hvis I vil bo nabo til stranden og klitterne. Områderne har en fantastisk beliggenhed tæt ved Vesterhavet, Ferring Sø og Limfjorden, så de yngste har stranden som legeplads lige uden for døren. I finder nye, moderne og komfortable sommerhuse, som har deres individuelle præg.

Ferie i Vejlby Klit året rundt

Det er ikke kun om sommeren, at I kan få en dejlig sommerhusferie her – Vesterhavet har sin charme uanset, hvornår på året I kommer. Vesterhavet kan vise sig fra sin barske side på en vinterdag og smide store skummende bølger op på stranden, og det kan vise sig fra sin blide side og være blik stille og indbyde til leg på stranden. Lige meget hvilket vejr er det altid en oplevelse at gå en tur langs stranden – find rav, nyd den gode udsigt, byg sandslotte eller tag en dukkert. 

Sommerhusområderne ved Vejlby Klit byder også på fiskerby og fiskerihavne – Thyborøn, hvor der er frisk luft, højt til himlen og masser af ro. I finder også Lemvig Feriecenter, hvor der er mulighed for windsurfing, basket, tennis, spa og sauna.

Mad, drikke og hyggelig shopping

Området omkring Vejlby Klit byder på spændende restauranter, der tilsammen repræsenterer det meste af verdens køkkener. Her er både traditionel dansk mad og mere eksotiske retter. Lemvig er den nærmeste by i området til indkøb og shopping. Her kan I købe det meste, og der er god lokal service i butikkerne. De fleste butikker er samlet i gågaden og i sidegaderne


Mange dejlige og børnevenlige badestrande

Både ved Vrist, Bovbjerg, Gjellerode, Trans og Ferring ligger der dejlige badestrande. De er børnevenlige og ligger smukt i klitterne. Her er rig mulighed for forskellige aktiviteter som paragliding, modelflyvning, fiskeri, drageflyvning med mere.