Sommerhus i Vejlby Klit

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Vejlby Klit - Et område, mange muligheder

Skal din næste sommerhusferie kunne lidt af det hele? Fantastiske naturoplevelser, hyggeligt byliv, et dyp i Vesterhavet og sjove oplevelser for hele familien?

Så lej et af vores 590 sommerhuse i Vejlby Klit eller omegn. Sommerhusområdet ligger ud til Vesterhavet og tæt på både Ferring Sø og Limfjorden. Den perfekte feriedestination for en sommerhusferie i Danmark med adspredelse og sjove aktiviteter for hele familien.

Vejlby Klit ligger tæt på populære sommerhusområder, såsom Vrist, Thy og Bovbjerg, som også hver især byder på gode oplevelser og dejlige ferieminder for feriegæster i alle aldre.

Se alle sommerhuse i Vejlby Klit og omegn
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Ferie ved Vesterhavet

Vejlby Klit er elsket af mange feriegæster, og det er med god grund. Ferieområdet ved Vesterhavet har nemlig et utal af muligheder for, at du kan tilpasse ferien alt efter feriedrømme og ikke mindst behov. Vejlby Klit ligger helt fantastisk på et smalt stykke land imellem Vesterhavet og den 5 km lange Ferring Sø. Faktisk er det så smalt, at der kun er 150 meter fra Ferring Sø og ud til Vesterhavet på det smalleste sted. Det giver dig unikke naturoplevelser. Her har du mulighed for aktiv ferie med vandreture og gode cykelruter, samt sjove oplevelser til ferie med børn ved Vesterhavet.

De høje sandklitter ligger som et beskyttende værn mod Vesterhavets til tider iltre temperament og tager toppen af den hårdeste vind, som vestkysten i Danmark er både kendt og berygtet for. Vesterhavsbølgerne er både opfriskende og livsbekræftende, og du kan virkelig mærke naturens kræfter for fuld udblæsning. Hvis ikke du har oplevet det på egen krop endnu, så book en ferie i sommerhus i Vejlby Klit og omegn. Du vil ikke fortryde det!

Børnevenlige strande

Ved Vejlby Klit og omegn finder du de skønneste danske badestrande. De er tilmed børnevenlige og ligger smukt i klitterne.

Hvis du ikke er til for meget vandplaskeri og solbadning, kan du jo begive dig ud i aktiviteter som paragliding, modelflyvning, fredfyldt fiskeri eller måske flyve med drager sammen med ungerne.

Ferie ved Limfjorden

Vejlby Klit og omegn ligger blot et stenkast fra Limfjorden. Limfjorden er hele 180 km lang og byder på et hav af sjove oplevelser for hele familien. Det vil altså sige, at du på en sommerhusferie i Vejlby Klit kan opleve både Vesterhavet og Limfjorden, samt nyde de oplevelser og ferieaktiviteter de hver især lægger op til. Limfjorden giver dig mulighed for at opleve alt fra al verdens slags vandsport til østerssafari og sælsafari.

Sælsafari i Limfjorden

Leder du efter en sjov oplevelse til din sommerhusferie ved vestkysten? Sælsafari er et hit blandt feriegæster i alle aldre. Sælsafari i Limfjorden foregår til vands - altså iført en redningsvest i en lille båd med glasbund. 

Sæler er nysgerrige væsner, som ofte kommer helt tæt på båden. De kan let give anledning til smil og grin, når man observerer dem fra båden. Måske du kan være heldig at knipse et godt billede og få en helt unik "souvenir" med hjem?

Læs mere om sælsafari her

Østerssafari i Limfjorden

Hvis du interesserer dig for både natur- og madoplevelser, så findes den helt perfekte ferieaktivitet til dig ganske tæt på Vejlby Klit. I Limfjorden kan du nemlig tage på østerssafari med østersgaranti, samt nyde en fantastisk gourmet oplevelse. 

Gå på jagt efter en af verdens fineste råvarer på din sommerhusferie tæt på Limfjorden. Limfjordsøsters er i høj kurs og østerssafarien inkluderer kyndig vejledning til, hvordan I sammen kan tilberede dem eller nyde dem rå.

Læs mere om østerssafari her

Bunkere ved vestkysten

Vejlby Klit og omegn ligger også i et yderst historisk område, hvor bunkere fra 2. Verdenskrig stadig står. Nogle bunkere er lukkede, nogle er fuldkommen tilsandede, mens andre bunkere stadig er åbne. Du kan sagtens udforske bunkerne og få et indblik i soldaternes hverdag bag betonmurerne. Dog skal du være varsom, da indgang er på eget ansvar. I højsæsonen er det også muligt at booke guidede turer i bunkerne i Vejlby Klit og omegn.

Populære ferieområder nær Vejlby Klit

Besøg Bovbjerg

Bovbjerg er også et populært ferieområde nær Vejlby Klit. Her kan du få masser luft til hjernen på Bovbjerg Klint. Bovbjerg Klint er et fantastisk, naturskønt sted, hvor du kan besøge Bovbjerg Fyr, nyde solnedgange og det magiske lys, som området er kendt for.

Bovbjerg er også kendt for sit kreative kunstnermiljø, så hvis du er kunstinteresseret kan du med fordel besøge områdets museer og gallerier. Du kan også medbringe dit staffeli og give dig i kast med at male din fortolkning af den smukke natur.

Læg vejen forbi Vrist

Et andet dejligt ferieområde ved Vesterhavet er Vrist. Her kan du nyde den fantastiske strand med en tur i bølgen blå, med drageflyvning eller med at bygge flotte sandslotte på stranden. Når vesterhavsvinden slår til, kan du med fordel tage familie og venner med på ravjagt på stranden, når vinden har lagt sig, og se hvad de vilde bølger har bragt med ind.

I Vrist har du også rig mulighed for aktiv ferie - især cykelferie. Området byder på gode cykelruter for hele familien. Du kan også opleve både JyllandsAkvariet og Sea War Museum, som ligger blot et stenkast fra dit sommerhus i Vrist.

FAQ

Hvad tid skal jeg tjekke ind og ud?

På ankomstdagen kan nøglen hentes på vores kontor i Vrist i tidsrummet mellem kl. 14.30 og 18.00. Når andet ikke er nævnt, skal aflevering af nøgle og afregning af strøm om lørdagen ske på kontoret. I sommerperioden mellem kl. 8.00 og 11.00 og i vinterperioden mellem kl. 9.00 og 11.00. Hvis du har bestilt med rengøring, skal vi have nøglen senest kl. 9.30.

Hvor ligger kontoret?

SJ FERIEHUSUDLEJNING

Strandvejen 86-90, Vrist

7673 Harboøre 

Danmark

+45 97 83 47 60 

[email protected]

Hvor kan man leje cykler i Vejlby Klit?

Du kan leje en elcykel på ugebasis, som endda kan blive leveret direkte til feriehuset i samarbejde med Lemvig Cykler. Du kan også leje en mountainbike hos Bike Point Klosterheden.

Hvilke butikker findes der nær Vejlby Klit?

I Vejlby Klit ligger der en Min Købmand. Både i Harboøre og Thyborøn kan du også finde dagligvarebutikker. Den nærmeste større shopping by er Lemvig, hvor du finder byliv i form af både butikker og restauranter.

Hvad er de mest populære seværdigheder ved Vejlby Klit?

En af de mest populære ferieaktiviteter er sælsafari i Limfjorden. Den smukkeste naturoplevelse finder du ved Bovbjerg Fyr, hvor du kan nyde udsigten til det vilde Vesterhav. I fyret kan du både besøge caféen og souvenirbutikken, samt rappelle ned ad bygningen. Børnenes favorit er JyllandsAkvariet, hvor I sammen kan opleve alverdens dyr, som lever under havet. Familiens hund kan også få sig en god oplevelse på den maritime legeplads udenfor.

Må man tage hund med i sommerhus?

I Vejlby Klit og omegn tilbyder vi over 400 sommerhuse, hvor hund er tilladt. Der findes også huse, hvor du må medbringe helt op til 3 hunde på din sommerhusferie.

Må man have hund med på stranden?

I Danmark må man have hunde med på langt de fleste strande.

Attraktioner i Nærheden af Vejlby Klit

WOW Park

Læs mere

JyllandsAkvariet

Læs mere