Henne Strand tilbyder en fantastisk natur og smukke strande

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre
Find sommerhus i Henne Strand
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Nordsee Holidays - Vestjyllands største ferieportal!

Her står dine lokale udlejningsbureauer, Købmand Hansens Feriehusudlejning i Henne Strand, Feriekompagniet i Blåvand, Die Hyggelige Dänen i Vejers Strand og feriecenteret i Hvidbjerg Strand, klar til at give dig den bedste ferieoplevelse. Vi tilbyder et stort og varieret udvalg af både sommerhuse, campinghytter, campingpladser og ferielejligheder beliggende i de mest attraktive ferieområder langs den jyske vestkyst - nemlig Henne Strand, Båvand, Hvidbjerg Strand og Vejers Strand. Book din drømmeferie nueller gå på opdagelse og find inspiration til skønne overnatningstyper, fantastiske kulturelle og kulinariske eventyr, betagende naturoplevelser og lokale tips, du ikke finder andre steder.

 

Henne Strand

Hvis du leder efter smukke strande med fint sand, store klitter og en fænomenal udsigt, vil du uden tvivl synes godt om Henne Strand. Henne Strand er et populært feriested, og det er med god grund. Naturstranden er yderst attraktiv for både store og små. Mulighederne for en uforglemmelig tur i bølgen blå er meget gode; det kan også være indsamling af smukke muslingeskaller eller bare hygge med kreationer af fine strandslotte, der sætter dagens præg. Udover den skønne strand, hvor hele familien kan boltre sig, så byder Henne Strand også på en samling smukke og hyggelige sommerhuse, som inviterer alle til at blive hængende eller komme igen. Selve byen er spændende og æstetisk flot og tilbyder alt fra caféer til butikker af enhver art. Her kan købes alt fra mode til de dagligvarer, som ferien har fortjent. Ferie ved Henne Strand tilbyder alt fra ren afslapning til sport eller spil.

Ferie i Henne strand er ren afslapning, masser af sport, spil og leg

Henne Strand er et skønt sted og måske så populær på grund af sin alsidighed. På varme dage inviterer stranden til solbadning og afslapning i det bløde sand. Er du mere til at være aktiv, så kan det anbefales at nappe en frisk dukkert i Vesterhavet eller give sig i kast med en omgang vandsport. På en rolig dag kan paddleboard-sporten udforskes. Hver sommer overvåges stranden af livreddere; dette giver en dejlig tryghed for både store og små. En sidste aktivitet, som hele familien kan hygge sig med, er drageflyvning. Takket være den friske Nordsøvind kan dragerne flyve højt med god sus i vingerne – strandens brede vidder gør det muligt at finde et ledigt sted, hvor du kan flyve uden at forstyrre eller blive forstyrret. Ovenstående aktiviteter giver udtryk for en rolighed og renlighed på stranden. Det er nemlig sådan, at naturbeskyttelse er i fokus på Henne Strand, og derfor må der blandt andet heller ikke færdes biler eller andre køretøjer på stranden. Dette garanterer derfor alle strandens gæster muligheden for en oplevelse med ren natur i ro og fred. På de kølige dage kan det varmt anbefales at begive sig ud på en vandretur. Den friske luft, den skønne natur og det bløde sand giver uden tvivl enhver lyst til varm kakao og friskbagte boller efterfølgende. Selv familiens firbenede ven, ”Fido”, er velkommen til at løbe frit på stranden om vinteren.

Henne Strand er ideel til sportsentusiaster, ”best-agers”,
familier, singler og par

Hvis du leder efter en passende overnatning ved Henne Strand, så kan Købmand Hansen tilbyde dig en række forskellige sommerhuse. De har sommerhuse både fjern og nær byen. Det livlige centrum byder på hyggeligt butiksliv, restauranter og små lækre snackbarer. En stor fordel ved Henne Strand er, at de fleste butikker og restauranter har åbent hele året rundt. Rent kulinarisk byder byen på alt fra pizza, burgere, danske specialiteter og egnsretter til en oplevelse i det græske køkken. I bagerierne sælges der dagligt friskbagt brød - også det søde af slagsen.

Faktisk er det sådan, at uanset vind og vejr, så har Henne Strand noget at byde på. Både byen, stranden og det omkringliggende område. På en ferie ved Henne Strand er det nyttig viden, at Købmand Hansen er hjemsted for adskillige faciliteter og aktiviteter, som kan gøre din ferie uforglemmelig.

Udover Købmand Hansens mange tilbud, så findes der også følgende ved Henne Strand: en campingplads en svømmehal, tennisbaner, cykel- og hesteudlejning, minigolfanlæg en international 18 hullers golfbane Og sidst men ikke mindst er der på stranden både udendørs bruser samt volleybane. Restauranten ved stranden har en hel fantastisk havudsigt og er bestemt et besøg værd. Henne Strand har uden tvivl noget for enhver smag. Familien kan have en hyggelig og nærværende ferie, singler kan læne sig tilbage og slappe af, og er du en del af et par, så kan I nyde en vidunderlig romantisk stund sammen. Og uanset om du er aktiv eller ej, så er der plads til dig her ved Henne Strand.

Stranden er en af de smukkeste ved Nordsøen

Men hvor er Henne Strand? Hvis du kigger på et Danmarkskort, så ligger Henne Strand langs den danske vestkyst. Ikke langt fra Henne Strand findes Vejers og lige derefter længst mod vest ligger Blåvand. Henne Strand ligger i Region Syddanmark og er ganske simpel at finde, uanset hvor i landet du kommer fra. Henne Strand er uden tvivl et besøg værd, så kommer du tilfældigt forbi eller planlægger en ferie, så kig her forbi. Naturen er enestående, og stranden vil uden tvivl berige dit besøg med en mindeværdig oplevelse.

Historiske seværdigheder og fiskesteder

Henne Strand byder ud over ovenstående på en masse seværdigheder og historie. Foruden den smukke kirke, som ligger i Henne Kirkeby, som også gav området sit navn, findes det unikke Henne Mølle Å Badehotel. Henne Mølle Å Badehotel blev bygget i 1936 efter tegningerne af den berømte arkitekt Poul Henningsen. Hotellet blev i sin tid kendt som et samlingspunkt for den danske kvindebevægelse og de liberale kulturarbejdere fra hovedstaden København. For de, der elsker fiskeri, så kan Henne Mølle Å helt klart noget. Strømmen i Henne Mølle Å er fantastisk, og det er tilladt at fiske her. Kun ved mundingen af Nordsøen/Vesterhavet er fiskeri ikke tilladt.