Ferie i Ebeltoft

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre
Sommerhuse i Ebeltoft
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Ebeltoft - en historisk købstad

Ebeltoft er en idyllisk købstad, der kan dateres tilbage til 1200-tallet. Byen er kendt for sine kulturtilbud og mange kunsthåndværkere, der giver byen en nerve og dets besøgende mange gode oplevelser. Når du bevæger dig rundt i byen, er det svært ikke at blive charmeret af de gamle bindingsværkshuse og brostenbelagte gader - alt sammen et levn fra den tidlige tid som købstad. 

Ebeltoft

Ebeltoft er placeret i et naturskønt område med gode muligheder for at være aktiv i både vand og på land.

Havnen i Ebeltoft er godt besøgt at vandsportsentusiaster, både rutinerede og nybegyndere, og ligeledes er havnen også et stort trækplaster for mange lystsejlere, der gerne vil nyde den sceneriske tur og det skønne havnemiljø.

Ebeltoft er ikke uden grund en af Danmarks mest elskede byer til weekend- og ferieaktiviteter. Byen summer af liv på varme dage, og er vejret ikke med jer, finder I en lang række af museer, værksteder og andre kulturtilbud, der kan give jer ly for vejr og vind og samtidig give hele familien en oplevelse at huske tilbage på. 

Holder du ferie Ebeltoft eller en af de skønne områder i omegnen, så kan du godt glæde dig til at gå på opdagelse i de mage aktiviteter og oplevelser, der ligger og venter på dig.

Ebeltoft - klar til strandferie?

Ebeltoft Feriehusudlejning udlejer sommerhuse helt tæt på byen i Ebeltoft, men også i de omkringliggende ferieområder. Kommer du lidt ud af byen, rammer du Ebeltoft Vig, hvor børnevenlige sandstrande præger sceneriet, og giver jer rigtig gode betingelser for at få sand mellem tæerne. En ferie tæt ved stranden er ofte et hit i både i de varme og de kolde måneder. Når efteråret og vinteren sætter ind, er en tur langs vandet en frisk oplevelse, hvor du kan nyde havvind i ansigtet og samle sten og skaller til indendørs hygge. Om sommeren er strandene det helt rette udflugtsmål for alle, der elsker at bade, bygge sandslotte eller nyde en stille stund med en god bog. 

Ebeltoft og omegn er optimal til strandferie med børnene, da vandet er roligere end på Vestkysten. Vi tilbyder også mange sommerhuse med henblik på de mindste i familien! 

Ebeltoft Feriehusudlejning

Ebeltoft Feriehusudlejning har kontor på havnen i Ebeltoft og mere end 35 års erfaring indenfor udlejning af sommerhuse i Ebeltoft og på Djursland. Bureauet råder over godt 250 sommerhuse fordelt i naturskønne områder, tæt på strande og i hyggelige feriebyer. Hos Ebeltoft Feriehusudlejning får du lokalt kendskab til området, fokus på høj kundeservice og ikke mindst charmerende feriehuse til enhver smag.

3 gode anbefalinger til din ferie i Ebeltoft

1. Besøg Glas - museet for glaskunst i Ebeltoft. Det er muligt året rundt at deltage i aktiviteter og events, der underholder de mindste i familien og giver jer en skøn souvenir med hjem. I kan også gå på opdagelse i museumsbutikken, der sælger en bred vifte af smuk glaskunst. 

2. Skandinavisk Dyrepark er en sikker vinder for store og små, der nyder at komme helt tæt på dyrenes verden. I kan få et indblik i, hvilke habitater dyrene ynder at bo i, men også overvære fodring og andre spændende aktiviteter. 

3. Fregatten Jylland - verdens længste træskib - ligger ved havnen i Ebeltoft og bringer historien til live. Skibet blev bygget i 1857 og søsat i 1860, hvor det deltog i 2. Slesvigske krig. Skibet er den dag i dag et museum, så du har mulighed for at historien helt ind under huden. 

Dugfriske nyheder fra det salte hav