Luksus sommerhuse i Danmark

Leder du efter et luksus sommerhus i Danmark? Nordsee Holidays har et bredt udvalg af luksus sommerhuse på en af de smukkeste strækninger i Danmark. Her er naturen i sig selv en luksus, og du det er mærkbart, hvad den smukke udsigt gør ved krop og sjæl. Hvis de fysiske rammer for overnatningen også skal være i absolut højeste klasse, så er du kommet til det rette sted. Hos Nordsee Holidays står vi nemlig klar til at hjælpe dig med at få dit ønske om et luksus sommerhus ved Vesterhavet til at gå i opfyldelse. 

Læs meget mere herunder om, hvad vi tilbyder af skønne sommerhuse, der er i en klasse for sig selv. Ens for dem alle, er at de ligger i det dejlige Vestjylland med snuden mod det formidable, brusende hav mod vest - Vesterhavet!

Vælg dit luksus sommerhus her
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Luksus sommerhuse i Jylland

Når du skal leje et luksus sommerhus i Jylland, anbefaler vi, at du ser mod Vestjylland og Nordsee Holidays. Her har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige sommerhuse i nogle af de mest populære ferieområder langs den jyske Vestkyst. Nordsee Holidays' forskellige udlejningsbureauer har et bredt lokalkendskab og kan hjælpe dig med alt fra gode tips til aktiviteter og attraktioner til luksus sommerhuse og andre feriehuse, der passer perfekt til dig og dem, du rejser med. 

Et luksus sommerhus er for hele familien, da det indbyder til både badning, leg og sjov for de små og tiltrængt afslapning for de voksne. En ferie med aktiviteter giver plads til individuel afslapning, der er brug for et øjebliks hvile, og det er okay at trække sig lidt væk og komme helt ned i feriegear. Flere af vores luksus sommerhuse har nemlig andre aktiviteter som billard, pool og lignende, så der er garanteret mange timers underholdning for både store og små.  

 

Lyder det som noget for jer? Så book et luksus sommerhus i Danmark ved Vestkysten med plads til hele familien og få en ferie, som I sent vil glemme.

Luksus sommerhuse med pool

Et sommerhus med pool giver dig både luksus og fleksibilitet på din ferie. Den åbenlyse luksus ved at kunne stå op om morgenen og svømme et bar baner, inden resten af familien vågner, eller holde øje med børnene fra kanten med en god bog. Et feriehus med pool giver samtidig en fleksibilitet, da I kan trække jer tilbage til huset under den varmeste middagssol og I ikke behøver at tage tilbage til stranden om eftermiddagen for at spille med badebolden. Er alle opsatte på en badeferie i den danske sommer, så ved vi alle, at sandsynligheden for dårligt vejr desværre er til stede. I et luksus sommerhus med pool kan du stadig samle hele familien til en badeferie i det danske ferieland - bare indendøre! På den måde skal I ikke stresse over vejret eller skuffe de mindste i familien med en aflyst badeferie. 

Se alle vores feriehuse med pool

Aktiviteter for hele familien

Når I har fundet og booket jeres luksus sommerhus, er det tid til at planlægge hvilke aktiviteter, I gerne vil undersøge, når I først ankommer til feriedestinationen. Det giver sig selv, at Vesterhavet er hjem for mange vandsportsmuligheder, lange gåture på stranden og ikke mindst badedage i de varme sommermåneder. Med en ferie i et luksus sommerhus kan I bruge dagen på at nyde den primitive natur på cyklen eller med vandrestøvlerne på, og når I kommer hjem mærker i den luksus, som huset er fyldt med. Det er en perfekt balance mellem at være tæt på naturen og nyde fysisk luksus i sommerhuset. 

Det bugner med sjove aktiviteter og oplevelser på vestkysten af Danmark - få inspiration lige her!