Ho i Danmark - Paradis ved Vadehavet

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre
Vælg sommerhus i Ho
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Ho er en lille landsby med omkring 85 fastboende, der ligger ved Ho Bugt. I Ho findes den idylliske og ikoniske kirke med et gammelt klokketårn, hvor flere valfarter til for at blive viet. Ho er kendt som en af "portene til Vadehavet", da Vadehavet ligger lige ud for. Her kan du opleve tidevandet folde sine kræfter ud, og oversvømme enge og marskområder. Ho er desuden hjemsted for den velrenommerede Ho Kro, som er optaget i White Guide, og hvor du kan forkæle dine smagsløg.

 

Sommerhus i Ho

Når du vælger et sommerhus i Ho, kommer du til et område med fred, natur og idyl i højsæde. Ho ligger i Nationalpark Vadehavet og vadehavet er lige uden for døren. Her kan du opleve naturens kræfter på egen hånd. Rundt om Ho ligger også store klitplantager, hvor du kan gå i timevis uden at møde nogle mennesker. Ho Bjerge er også et besøg værd, hvor du fra toppen af klitten både kan se Vadehavet og Vesterhavet.

Ho er en landsby spækket med historie, og derfor kan du også i landbyen opleve hvidmalede gårde og huse i "Ho stil" og den gamle kirke, der trækker turister til.

 

Ferie i Ho - Tæt på Blåvand

Ho ligger omkring 7 km fra Blåvand, så du kan let cykle eller køre fra Ho til Blåvand. Blåvand tilbyder mange lækre spisesteder og shopping muligheder. Er du til badestrand, så besøg Hvidbjerg Strand der ligger ikke så langt derfra.

Hvor Blåvand tilbyder liv og aktivitet, tilbyder Ho mere rolige omgivelser. Men du finder i Ho også en lille købmand, et feriecenter med bowling og badeland, en velrenommeret kro, samt sæbebutik, der tilbyder sæbekurser.

Hvad kan man lave i Ho?

Ho tilbyder fred og ro, men der er også rig mulighed for aktiviteter.

Ho Ferie- og Aktivitetscenter

Ho Ferie- og Aktivitetscenter ligger centralt i Ho og tilbyder en række aktiviteter. Du og dine børn kan lege på legepladsen, I kan besøge badelandet eller spille bowling, eller måske besøge det indendørs legeland.

I Ho Ferie- og Aktivitetscenter kan I også spise på restaurant.

 

Golfklubben med måske Danmarks bedste udsigt

Blåvandshuk Golfklub råder over en eftertraget 18-huls bane, der ligger med den skønneste udsigt ud over Vadehavet. Herfra kan du se Ho Bugt, Marbæk og Myrthue, og skimte Esbjerg i det fjerne. Ved udvalgte huse i Blåvand og Ho har du mulighed for at spille gratis golf ved golfklubben.

 

Tag på Tirpitz og oplev verdensberømt arkitektur

Midt mellem Ho og Blåvand ligger Tirpitz. Tirpitz er navnet på et museum, der fortæller historien om Vestjylland med temaerne 2. verdenskrig, rav, istiden og menneskene. Tirpitz er tegnet af den danske arkitekt Bjarke Ingels, og har vundet mange priser.

 

Blåvand Zoo

Ikke langt fra Ho ligger Blåvand Zoo. Blåvand Zoo er et oplagt besøgsmål for familier. Her kan du se både eksotiske dyr som løver og aber, men også almindelige dyr som kaniner og geder.