Blåvand – Livligt Vesterhavsparadis

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

En endeløs hvid sandstrand, majestætisk klitlandskab og det smukke livlige vesterhav. Dette er alt sammen en del af den fantastiske feriedestination Blåvand. Dette ferieparadis rummer alt, hvad en ferie skal indeholde, og feriefølelsen vil uden tvivl have mulighed for at slå sig løs her. Blåvand ligger som det vestligste punkt på vestkysten, og her finder du hele året rundt glade feriegæster, og det er ikke uden grund. Området emmer af idyl og charme, her er spækket med aktiviteter for hele familien, naturen er enestående, og overnatnings mulighederne er mange. I Blåvand kan du slappe af og være dig selv.

Sommerhuse i Blåvand
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Blåvand: En kystby med historie - og mange traditioner

Blåvand er oprindeligt bygget op omkring den historiske skibsredningsstation og "Blåvand Kro". I dag er Blåvand et moderne sted, der tiltrækker mange turister hele året rundt. Her kommer besøgende både om sommeren og også i de hyggelige og køligere sæsoner. Den store tiltrækning til området er ikke overraskende, for i Blåvand møder du alt fra luksus sommerhusområder til hyggelige og intime træ sommerhusområder. En ferie i Blåvand betyder følelsen af fred og frihed. I naturen, på stranden og ved søerne kan du finde dig selv. Udover den skønne natur byder Blåvand også på museer med betagende historier, som vil kunne give dig og din familie oplevelser, I sjældent vil glemme.

Indkvartering for enhver smag til din Blåvand-ferie

En anden stor fordel, du vil møde, når du rejser til Blåvand, er de mange forskellige overnatnings muligheder. Her er også lidt for enhver smag. I Blåvand findes der alt fra klassiske træ sommerhuse, by lejligheder, hytter til luksus sommerhuse med pool og luksus camping nær havet. Overnatnings mulighederne spreder sig over hele området, og du har derfor et bredt udvalg hvad angår beliggenheden af dit ferieophold. Ønsker du at bo ved havet eller måske hellere nær skov og hede, så er begge dele en mulighed. På den velkendte campingplads Hvidbjerg Strand camping, kan du indlogere dig i alt fra en hytte, en hotellejlighed til en lækker strandvilla med egen ude jacuzzi. Der er ingen tvivl om, at Blåvand byder på en bred vifte af skønne og attraktive feriemuligheder. 

Sommerhuse

Se det store udvalg af sommerhuse beliggende i de bedste ferieområder ved Vesterhavet.

Book her
Campinghytter

Lækre og luksuriøse campinghytter i Blåvand i Hvidbjerg Strand Feriepark direkte ved Vesterhavet.

Book her
Camping i telt

6 stjerne campingplads. Alt fra standardpladser til store luksuspladser m. eget bad og udendørs spa...

Book her
Strandhotel

Danmarks bedst beliggende strandhotel ved Vesterhavet. 50 m2 lejligheder og plads til 4 pers.

Book her
Strandvillaer

Plads til 4-6 pers. Smuk placering i 1. klitrække lige ud til det smukke Vesterhav.

Book her
Westernhytter

Ideel til en ferie i Danmark med børn. Hytterne ligger lige ved siden af det store, indendørs...

Mere info

Aktiv ferie i Blåvand

Stille og rolig afslapning er skønt, men af og til skal der også lidt motion og sport til. Vestkysten er det perfekte sted at opholde sig, hvis du ønsker at træningen skal foregå ude i det blå. Her er luften dejlig frisk og ren, samt der er gode muligheder for at være aktiv både på land og til vands.

Seværdigheder i Blåvand – Need to see

Bag den rolige og fredfyldte overflade i Blåvand gemmer der sig også et bredt og farverigt tilbud af spændende aktiviteter og attraktioner for både store og små. I Blåvand er der rig mulighed for at opleve kultur, dansk historie, et vildt dyreliv og ikke mindst roen ved en tur i wellness. Vi har samlet nogle af højdepunkterne til din ferie i Blåvand her:

Blåvand Fyr

Blåvandshuk Fyr, bedre kendt som Blåvand Fyr, står majestætisk placeret ved Danmarks vestligste pun...

Se mere her
Tirpitz

Tirpitz er et verdensomtalt museum, som alene er et arkitektonisk og spektakulært syn. Museet er by...

Se mere her
Blåvand Zoo

Blåvand Zoo, en fantastisk blanding af hygge og beundring. Her er der både mulighed for at kæle med...

Se mere her
Hvidbjerg Strandpark

Hvis vejret en dag skulle drille lidt, så tilbyder Hvidbjerg Strandpark et væld af aktivitetsmuligh...

Se mere her

Kulinariske lækkerier og shopping

Her kan du spise godt: Den velkendte restaurant Høfde4 er blot et eksempel på et kulinarisk tempel i området. Her serveres der kvalitet og de nyeste tendenser. På Ho kro finder du serveringer i gourmetklassen, stilen og indretningen her bidrager sammen med den udsøgte mad til en hel speciel idyllisk stemning.
Er du til en lækker italiensk pizza, så kan dette fås ved Acqua Blu. Der findes et hav af flere spisesteder og cafeer i Blåvand, som også er et besøg værd. Så der er bestemt ingen grund til, at du tager sulten hjem efter en ferie i området.

Shopping: Hvis du er turist i Blåvand og bor i et sommerhus her, så vil du opdage, at shopping mulighederne er gode. Der er altid liv i byens centrum, og butikkerne bugner med lækre varer. Her kan du shoppe alt fra mode og sko til boliginteriør, kunst og souvenirers. Du vil uden tvivl kunne få flere timer til at gå i de spædende og moderne butikker. Faktisk tilbyder byen også en legetøjsbutik, hvor familiens mindste kan forkæles. Udover de mange specialbutikker, som byen tilbyder, så har byen også 2 fine supermarkeder, som kan supplere med dagligvarer af en hver art.