Book ferie i Bjerregård

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Bjerregård Strand: 
Et unikt naturområde

De populære sommerhusområder, som strækker sig fra Nymindegab mod syd til Hvide Sande mod nord, byder på en hel unik natur – området er kendt som Holmsland Klit. Lige midt imellem Nymindegab og Hvide Sande, hvor både Ringkøbing Fjord og Vesterhavet ligger så godt som side om side, finder man det rolige og smukke Bjerregård. 

Find sommerhus

Området her er kendt for sine høje klitter, de blomstrende lyngområder og ikke mindst den flotte brede strand. På Holmsland Klit finder man mange lyse solskinstimer, som med fordel kan benyttes på Bjerregård Strand og en frisk dukkert i Vesterhavet. Området er helt fantastisk og lægger op til en ferie, hvor naturen for alvor kan inspirere til spændende ferieaktiviteter.

Nordsee Holidays inviterer dig til Bjerregård
Med Nordsee Holidays kan du tage på ferie lige her, hvor den vidunderlige natur er mest unik, og hvor fjord og hav så godt som mødes. Tilbring din ferie hos os i et sommerhus i Bjerregård og nyd alle de vidunderlige aktiviteter og tilbud, som det store område byder på. Bjerregård byder på alt fra naturoplevelser som vandring og cykelture til hygge i fiskerlandsbyen Hvide Sande, som ligger i kort afstand fra Bjerregård.

 

Har du lyst til en ferie i luksus?
Nordsee Holidays tilbyder nogle af de lækreste sommerhuse i Bjerregård. Det er alle sommerhuse bygget i moderne og luksuriøs stil, og som kun ligger et stenkast fra den naturskønne strand. Sommerhusene i Bjerregård byder på al tænkelig luksus, som kan forsøde og gøre ferien helt uforglemmelig. – Og det er uanset vejret og årstid. Nogle af husene har kun 100 meter til stranden, og de tilbyder alle ekstraordinære terrasseområder, hvor nogle af faciliteterne bl.a. er jacuzzi, sauna og brus. Men meget mere om dette senere…

Hvad kan man lave i Bjerregård?

Mulighederne er mange! Gå på opdagelser på siderne herunder, og bliv inspireret til dit næste ophold i Bjerregård.

Bjerregård- et område med masser af historie

Hvis du er på ferie i Bjerregård eller har kørt igennem på din vej fra Nymindegab til Hvide Sande, har du måske lagt mærke til de atypiske vejnavne, som nogle af områdets sideveje har fået. Disse navne ses som ledetråde til fortiden overalt og rummer hver og en en hel speciel historie. Mange af navnene stammer nemlig fra de strandede og sunkne skibe, som for mange år siden kom i problemer eller sank lige ud for Bjerregårds kyst.

 

Sideveje opkaldt efter skibsvrag
Fortidens mange ulykker på havet er i Bjerregård forvandlet til noget mindeværdigt. Nogle af områdets veje er blevet opkaldt efter forskellige forhistoriske skibsvrag mm. Sidevejen "Beautyvej" bærer for eksempel stadig navnet efter fiskerbåden "Beauty", der strandede syd for Bjerregård i 1887. En træstolpe fra skibsvraget står stadig på Sønder Klitvej ved indgangen til et af områdets skønne sommerhuse. Denne træstolpe har været der i over 130 år og er en påmindelse om fortiden og den rå natur, som området befinder sig i. Så er du lidt historieinteresseret, og bor du i et sommerhus i Bjerregård, så er der helt sikket meget at gå på opdagelse efter.

Ferie i Bjerregård: Strand, hav og afslappende feriefølelse

Exeptionel natur på Holmsland Klit
Når du via Nordsee Holidays har booket et sommerhus i enten Nymindegab eller ved Bork Havn, så er det et must at køre en tur til Bjerregård, hvor Holmsland Klit byder på en hel exceptionel natur. Lige efter Nymindegab mod nord ses det tydeligt, at Bjerregård er et område, hvor naturen er i centrum for en masse spændende aktiviteter. Bl.a. ligger et lille fiskerleje med fiskerhytter lige for foden af fjorden ved siden af vejen mod Bjerregård og Hvide Sande. På modsatte side ligger heden, som grænser op til de smukke store klitter og det enormt store Vesterhav. Alt er fuldstændig råt og ufiltreret her. Bjerregård Strand er bred og vid. Her er både lækkert hvidt sand og flotte bløde natur sten. På en solskinsaften lige inden solnedgang kan en soppetur i bølgen blå, alt imens der spejdes efter rav i vandkanten, helt klart anbefales. Bjerregård er både afslappende, rå og romantisk. Så vi vil elske at byde dig velkommen hertil.

Nyd solen, stranden, havet og et rent Danmark i Bjerregård
Bjerregård er skøn uanset årstid. Men sommeren er helt sikkert noget særligt, specielt taget den smukke strand, som Bjerregård har, i betragtning. På stranden kan du nyde alt fra en hyggestund med en picnickurv til lange spadsereture eller en dukkert i bølgen blå. På stranden er der plads og fornøjelsesmuligheder for alle – store som små. Så når solen skinner, og havet glimter smukt, er det bare med at komme afsted til Bjerregård Strand og nyde friheden til blot at dase rundt.

Smuk natur i Nymindegab, Hvide Sande, Bork Havn og Bjerregård

Specielt for de naturinteresserede byder området omkring Bjerregård på en masse spændende attraktioner. Det rene vand i Ringkøbing Fjord huser et væld af forskellige arter interessante dyr og planter. Et af de mest berømte attraktioner i nærheden af Bjerregård er fuglereservatet Tipperne, som ligger på fjordhalvøen. 

Tipperne ligger kun et stenkast fra Bjerregård i den sydlige ende af Ringkøbing Fjord. Her vil fugleentusiaster kunne se sjældne fugle, også i store flokke. Især i de varme sommermåneder er aktiviteten blandt fuglene stor her. Et besøg ved Tipperne Fuglereservat kan uden tvivl anbefales, når du opholder dig i et af Nordsee Holidays mange sommerhuse i bl.a. Nymindegab, Hvide Sande, Bork Havn eller selveste Bjerregård.

Seværdigheder og aktiviteter omkring Bjerregård – Holmsland Klit

De omkringliggende ferieområder indgår bestemt også som en del af det smukkeste Danmark. Her tænker vi på området omkring Nymindegab, Bork Havn og Hvide Sande. Alle disse områder og byer er et besøg værd og bør være en del af ferieprogrammet - se seværdigheder og aktiviteter nedenfor:

Nymindegab ligger kun 6 km fra Bjerregård, og her kan ferien nydes med et pust af historie og lækker gastronomi. I Nymindegab ligger et smukt og nyrenoveret museum, hvor det bl.a. er muligt at opleve skelettet af en 12 m lang kaskelothval sammen med historierne om de lokale mennesker for op til 200 år tilbage. Når historierne er hørt, og kaskelothvalen har tvunget sulten frem, så kan et besøg på Nymindegab Kro anbefales. Her serveres lækre egnsretter og kølige drikkevarer.
Ikke langt fra Nymindegab ligger Nørre Nebel; her kan hele familien få stillet deres shoppe- og handletrang. Her findes nemlig alt fra sko- og modebutikker, til et apotek, en bager og forskellige supermarkeder. Læs mere om Nymindegab Museum.

Bork Havn er også en rigtig ferieperle; her kan du opleve Ringkøbing Fjord i al sin skønhed, kun 15 minutters kørsel fra Bjerregård. Bork Havn har meget at tilbyde i sig selv. Bork Havn Viking Museum er spændende for både store og små. Ligeledes er områdets muligheder for diverse vandsportsgrene også rigtig gode. Her kan hele familien komme på kurser i vindsurfing, paddleboard og kitesurfing. Så hvis du er på ferie i Bjerregård, så er Bork Havn uden tvivl et af de bedste udflugtsmål.

Hvide Sande er en ægte fiskeri by. Her er travlt på havnen hver dag, når de mange fiskere skal på havet efter dagens fangst. De store og også mindre kuttere kommer dagligt ind med friske fisk, som sælges både til områdets mange restauranter, men også på en fiskeauktion, hvor turister kan komme og sikre sig deres aftensmåltid. Så er du helt tosset med fisk, så er en tur på fiskeauktion i Hvide Sande en sand ferieattraktion.
Hvide Sande er en by med mange muligheder, og udover deres fantastiske friske fisk så byder byen også på en kabelpark, hvor familien kan lære at stå på vandski eller wakeboard. KABELPARK Hvide Sande var den første af slagsen i Danmark – og netop derfor finder du her kompetent personale til læring og leg på vandet i din ferie.

Der findes næppe et smukkere område for cykelture end langs den danske Vestkyst. Specielt ved Bjerregård ligger en flot cykelsti, som fører både til Nymindegab eller Hvide Sande. Så bor du i et af vores skønne sommerhuse, så kan en cykeltur langs klitter, hede og lyng varmt anbefales. Den frodige lyng på Holmsland Klit samt den friske vesterhavsluft bidrager til en idyllisk cykeltur, hvor både krop og sjæl bliver stimuleret. Cykeltur i området kan anbefales til både store og små.

Ikke langt fra Bjerregård ligger Holmsland Klit golfklub. Her kan du og dine feriemakkere nyde den storslåede natur, alt imens I svinger køllerne på Thomas Bjørn manér.

Gratis greenfee for sommerhusgæster i Bjerregård: Henne Golfklub og Blåvandshuk Golfklub

Et helt specielt tilbud, som vi hos Nordsee Holidays kan tilbyde det glade golffolk, er at spille gratis golf på golfbanen ved Henne Golfklub og på banerne ved Blåvandshuk Golfklub i Ho. Dette tilbud gælder kun for gæster, som har booket et af vores sommerhuse beliggende i Bjerregård. Tilbuddet gælder for alle gæster i huset og tillader en gratis greenfee pr. person. pr. dag. Så der er ingen undskyldning for ikke at kunne kombinere hobby og ferie.

Købmand Bjerregård – et afslappet sted med stort udvalg
Selvom Bjerregård går så godt som i et med naturen, så byder området også på den nødvendige og ferierelaterede handlemulighed. Lige ved siden af hovedvejen, som går til Hvide Sande, ligger den lille og yderste hyggelige købmand. Bjerregård Købmand tilbyder alt, hvad hjertet og ferien måtte begære. Med et bredt sortiment af fødevarer, nonfood, bagerbrød og kage kommer ferien ikke til at mangle noget. Om sommeren åbner et lille hyggeligt røgeri lige ved siden af købmanden. Her kan der købes friskrøget fisk og fiskedeller til det sommerlige frokostbord i sommerhuset. Udenfor mellem købmanden og røgeriet står bænke klar til at være vært for en afslappende stund med alt fra is-spisning til nydelse af en snack købt i røgeriet. Dette lille samlingspunkt i Bjerregård er mere end hyggeligt.
Planlægger du en ferie til Bjerregård, så husk du kan både føle og smage på et stykke af den danske Vestkyst her.