Sommerhus med pool
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Luksus sommerhus med pool til jeres næste ferie i Danmark

Hos Nordsee Holidays kan I leje et lækkert sommerhus med pool og holde badeferie året rundt uanset vejr og vind.

På hjemmesiden finder I et stort udvalg af forskellige typer af poolhuse lige fra charmerende stråtækte sommerhuse beliggende på store naturgrunde til nybyggede luksushuse med stor indendørs swimmingpool eller ferielejligheder i feriecenter med adgang til svømmehal med børnebassin, boblebad, dampbad og sauna. Lej et poolhus i nogle af Danmarks mest populære ferieområder som f.eks. Henne Strand, Vejers Strand og Blåvand.

Super beliggenhed, masser af plads og luksus
ved leje af et sommerhus med swimmingpool

Mange af sommerhusene med pool har en fantastisk god placering tæt på stranden og er ofte meget rummelige med plads til flere familier. Det giver jer bl.a. mulighed for at nyde en dejlig ferie sammen med gode venner og deres børn. Selv familiens kæledyr kan komme med på ferie, da mange af sommerhusene med pool tillader et eller flere husdyr. Søg sommerhus med hund her. Ofte er der også spa og sauna i poolhusene, så I med fordel kan kombinere badeferien med lidt wellness og afstressning. Søg sommerhus med spa og sauna her.

Et poolhus er en sikker vinder til ferien med børn

Alle børn, store som små, drømmer om ferie med adgang til egen pool. Lejer I et sommerhus med pool, er I sikret 1. klasses underholdning til børnene og er dermed så tæt på en vellykket ferie, man kan komme. Med en ferie i et poolhus er der dømt råhygge, masser af sjove aktiviteter og hyggeligt samvær. Så pak badetøjet og forbered jer på en fantastisk ferie med sjov for alle vandhunde.