Sommerhus med pool
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Luksus sommerhus med pool til jeres næste ferie i Danmark

Hos Nordsee Holidays kan I leje et lækkert sommerhus med pool og holde badeferie året rundt uanset vejr og vind. du kan også kombinere en skøn afslapningsferie med et element af aktivitet i poolen eller bare være helt sikker på, at børnene kan afprøve det nye badedyr, selvom den danske sommer ikke melder sol. 

På hjemmesiden finder I et stort udvalg af forskellige typer af poolhuse lige fra charmerende stråtækte sommerhuse beliggende på store naturgrunde, nybyggede luksushuse med stor indendørs swimmingpool til ferielejligheder i feriecenter med adgang til svømmehal med børnebassin, boblebad, dampbad og sauna. Lej et sommerhus med adgang til pool i nogle af Danmarks mest populære ferieområder som f.eks. Fanø, Vejers Strand, Vejlby Klit, Skagen, Løkken og Blåvand. Vores lokale bureauer står klar til at hjælpe dig med at booke din drømmeferie, og deres kendskab til lokalområdet giver jer chance for, at planlægge efter de begivenheder og attraktioner, der passer jer bedst. 

Sommerhus med swimmingpool i Jylland

Mange af vores sommerhuse med pool har sågar en fantastisk god placering tæt på stranden og det brusende, betagende Vesterhav. Ofte er sommerhusene meget rummelige og I har derfor mulighed for at tage flere familier, vennegruppen eller måske kontoret med på en skøn overnatning. Det er kun fantasien, der sætter grænser for om det er Faster Gerdas fødselsdag eller måske en lækker påskefrokost for hele familien, I skal bruge sommerhuset og ferien på. Måske vil I bare afsted kun med familien og have plads til at boltre jer sammen og samtidig kunne trække jer lidt væk. Selv familiens kæledyr kan komme med på ferie, da mange af sommerhusene med pool tillader et eller flere husdyr. Søg sommerhus med hund her.

Ofte er der også spa og sauna i poolhusene, så I med fordel kan kombinere badeferien med lidt wellness og afstresning, der også vil varme jer op efter en lang gåtur ved Vesterhavet i en god efterårsstorm.