Sommerhus med pool
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Luksus sommerhus med pool til jeres næste ferie i Danmark

Hos Nordsee Holidays kan I leje et lækkert sommerhus med pool og holde badeferie året rundt uanset vejr og vind. du kan også kombinere en skøn afslapningsferie med et element af aktivitet i poolen eller bare være helt sikker på, at børnene kan afprøve det nye badedyr, selvom den danske sommer ikke melder sol. 

På hjemmesiden finder I et stort udvalg af forskellige typer af poolhuse lige fra charmerende stråtækte sommerhuse beliggende på store naturgrunde, nybyggede luksushuse med stor indendørs swimmingpool til ferielejligheder i feriecenter med adgang til svømmehal med børnebassin, boblebad, dampbad og sauna. Lej et sommerhus med adgang til pool i nogle af Danmarks mest populære ferieområder som f.eks. Fanø, Vejers Strand, Vejlby Klit og Blåvand. Vores lokale bureauer står klar til at hjælpe dig med at booke din drømmeferie, og deres kendskab til lokalområdet giver jer chance for, at planlægge efter de begivenheder og attraktioner, der passer jer bedst. 

Sommerhus med swimmingpool i Jylland

Mange af vores sommerhuse med pool har sågar en fantastisk god placering tæt på stranden og det brusende, betagende Vesterhav. Ofte er sommerhusene meget rummelige og I har derfor mulighed for at tage flere familier, vennegruppen eller måske kontoret med på en skøn overnatning. Det er kun fantasien, der sætter grænser for om det er Faster Gerdas fødselsdag eller måske en lækker påskefrokost for hele familien, I skal bruge sommerhuset og ferien på. Måske vil I bare afsted kun med familien og have plads til at boltre jer sammen og samtidig kunne trække jer lidt væk. Selv familiens kæledyr kan komme med på ferie, da mange af sommerhusene med pool tillader et eller flere husdyr. Søg sommerhus med hund her.

Ofte er der også spa og sauna i poolhusene, så I med fordel kan kombinere badeferien med lidt wellness og afstresning, der også vil varme jer op efter en lang gåtur ved Vesterhavet i en god efterårsstorm. 

Ferie med børn i et poolhus

Alle børn, store som små, drømmer om ferie med adgang til egen pool. Lejer I et sommerhus med pool, er I sikret 1. klasses underholdning til børnene og er dermed så tæt på en vellykket ferie, man kan komme. Med en ferie i et poolhus er der dømt råhygge, masser af sjove aktiviteter og hyggeligt samvær. Så pak badetøjet og forbered jer på en fantastisk ferie med sjov for alle vandhunde.

Store sommerhuse ved Vesterhavet

Der findes ikke noget bedre, end at pakke bilen, hele familie og drage ud i det danske ferieland. Det er næsten lige meget med tiden på året, bare selskabet og omgivelserne sidder lige i øjet. Derfor har vi også et stort udvalg af store sommerhuse med og uden pool, der kan danne ramme for jeres næste familieferie. Vores huse ligger langs den jyske Vestkyst, hvor natur og aktiviteter står i kø for at fornøje jer og gøre jeres ferie til noget helt særligt. Hvis I samler en stor flok, der skal sammen afsted, kan I dele jer op, så dem der har brug for fart over feltet, kan more sig med det dagen lang, og de som nyder en stille gå-, vandre-, eller cykeltur omgivet af naturen kan slappe af uden at skynde sig. Herefter kan I alle mødes om aftenen og tale om jeres oplevelser og dele et dejligt måltid i sommerhuset - hvem ved, måske har nogle været heldige at fange en fisk eller to?