Se udvalget af store sommerhuse fra 14 personer her
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Udlejning af store sommerhuse

Skal vennegruppen eller familien samles i et stort sommerhus på Vestkysten? Så finder du et stort udvalg af store sommerhuse i Jylland her på siden. Vores store sommerhuse kan rumme fra 14 personer og op til 50 personer.

Lej et stort sommerhus for flere familier

Hvis I er flere familier sammen, kan det være en god og billig løsning af leje et stort sommerhus. Her finder du aktiviteter for alle; husene indeholder ofte både aktivitetsrum og pool, hvor børn og barnlige sjæle kan boltre sig i timevis.

Vores huse ligger alle i dejlige omgivelser tæt på strand, skov eller by. Her er der rig mulighed for at gå på opdagelse i lokalområdet. Spørg endelig vores lokale kontor om gode råd til ferien.

Book dit store sommerhus her

Lej et sommerhus til firmaarrangement

Leder du efter et sommerhus til dit firmaarrangement? Så har vi et udvalg af store sommerhuse i Jylland, som du skal kigge på. Vores lokale bureau Axelgaard tilbyder som noget særligt teambuilding og andre aktiviteter, som du kan koble på dit firmaarrangement. Tag fat i Axelgaard her og hør nærmere.

Forlænget weekend i stort sommerhus i Jylland

Ønsker du at holde forlænget weekend i et stort sommerhus i Jylland med dine venner? Så har du mulighed for at leje et stort sommerhus hos os. Du kan vælge fra 2 overnatninger og op. Vi har store sommerhuse i Blåvand, Vejers, Henne Strand, Vrist, Langerhuse, Skagen eller Sæby.

FAQ

Hvor kan man leje et stort sommerhus i Jylland?

Her på siden finder du et stort udvalg af store sommerhuse fra 14-50 personer i Jylland. Vi har omkring 50 huse til udlejning, som du kan leje fra 2 nætter og op.

Kan man leje et stort sommerhus i en weekend?

Ja, du kan sagtens leje et stort sommerhus i en weekend. Minimum nætter for udlejning er 2 nætter.

Kan ungdomsgruppe leje et stort sommerhus?

Der gælder specielle regler for ungdomsgrupper. Kontakt os for at høre nærmere.