Nymindegab

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Ferieområdet ved både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord

Du finder Nymindegab i den uspolerede og imponerende natur lige syd for Ringkøbing Fjord i Vestjylland. Det skønne feriested er beriget med nem adgang til både Vesterhavet mod vest og Ringkøbing Fjord mod nord - du får altså en ferie med mulighed for at både i det iltre Vesterhav og de mere rolige vande i fjorden. Området byder på fantastiske oplevelser, ikke mindst i naturen, men også med kulturelle oplevelser og aktiviteter for hele familien. Velkommen til Nymindegab - en ferie med det hele midt i den vestjyske natur!  

Find et sommerhus i nærheden
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Sommerhusferie i skønne omgivelser

Uanset om du leder efter en feriedestination med mulighed for aktiv ferie eller en ferie fuld af afslapning, så er du landet det helt rette sted. Nymindegab er indbegrebet af den danske Vestkyst med Vesterhavets brusende bølger og de åbne vidder, der inviterer til lange gåture på strandene eller måske en tur i bølgen blå. I Nymindegab er der mange muligheder for at holde en aktiv ferie såsom golf, windsurfing, kanoture, vandreture, ridning og cykling. Er du mere til ferie af den rolige slags, så kan I nyde den hvide sandstrand på en dejlig sommerdag eller gå på jagt efter rav en kold vinterdag. 

Du kan læse meget mere om området omkring Nymindegab og Henne Strand lige her!

Nymindegab Museum

I 1879 kom kunstmaleren Laurits Tuxen, kendt fra kunstnerkolonien i Skagen, til Nymindegab og blev meget begejstret. Det var naturen og det hårdt levede liv ved kysten, der imponerede Tuxen og mange kunstnere i årene efter ham. På Nymindegab Museum kan du opleve de værker, der kom ud af kunstnernes møde med naturen og fiskersamfundet, og senere hen de badende gæster, der efterfølgende er blevet en fast del af Nymindegab. Museet er helt oplagt til en dag, hvor vejret ikke lægger op til en dag ved stranden - glæd dig til at mærke historiens vingesus igennem penslernes subtile strøg.

Læs mere om Nymindegab Museum

Oplev Ringkøbing Fjord

Den lavvandede fjord er et sandt mekka for vandsportsentusiaster, fuglekiggere og lystfiskere, og der plads til alle. Ringkøbing Fjord strækker sig nemlig over imponerende 30 km i længde og 10-15 km i bredden, og løber helt fra Søndervig mod nord til Nymindegab længere mod syd. Især omkring Tipperne og Værnengene finder du store områder af græsenge, og på Tipperne raster mange trækfugle, der er på vej længere syd på i Vadehavet. Ringkøbing Fjord er qua sit stille vand men megen vind, et helt ideelt sted for windsurfere - især nybegyndere - der ikke er helt trygge ved det mere voldsomme Vesterhav et par kilometer mod vest. Generelt er fjorden et skønt sted at besøge, hvis du er til aktiviteter i og ved vandet, eller hvis du bare gerne vil nyde naturen, når den viser sig fra dens bedste side.