Vælg overnatning
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}
Oplev det bedste af Danmark ...

Danmark byder på flot natur året rundt, og der er masser af muligheder for at få nogle gode og spændende oplevelser i naturen i vores forskellige feriehusområder. Nedenfor kan du læse mere om, hvad de enkelte områder byder på. God fornøjelse!

Naturen ved Henne Strand

Området ved Henne Strand dækker over Lyngbo Hede, Filsø og Blåbjerg - Nyminde Klitplantage. Stedet bærer præg af sandflugt og byder på en spændende natur med plantager, hede, klitter, kystskrænter, egekrat og små "bjerge". Hvis man er heldig, kan man se kronvildt, der lever vildt i plantagen. Desuden er der er gode muligheder for gå-, cykel- og rideture på afmærkede ruter i plantagen. Fra P-pladsen ved Blåbjerg udgår flere ruter. Læs mere om Henne Strand.

Naturen ved Blåvand

Området omkring Blåvand er et af Danmarks smukkeste naturområder, der byder på grønne skove en bred, hvid strand, idylliske klitter og hede. For fugleinteresserede kan det anbefales at besøge Filsø, her kan i opleve fugletræk og et rigt fugleliv. Karakteristisk for området er den 40km lange strand, der tilbyder mange sjove aktiviteter for børn og voksne. Det kan også anbefales at besøge halvøen Skallingen, som er et naturfænomen med et enestående fugleliv.
Læs mere om Blåvand.