Vælg overnatning
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}
Cykelture og vandreture i Danmark ved Vestkysten

Holder man af at trampe i pedalerne - så er mulighederne gode både for den trænede cykelmotionist og til familien med madpakken. I Blåvand, Vejers og Henne Strand området finder I også adskillige anlagte, afmærkede vandrestier rundt omkring i de mange plantager og skove. Så det gælder bare om at komme ud på de mange afmærkede ruter og få en rigtig god cykeltur eller vandretur i den skønne natur.

Langturcykling

Der er masser af muligheder for langturscykling i området. Blåvand, Vejers og Henne Strand er godt forbundet med hinanden med et solidt netværk af cykelstier, hvilket giver rigtig gode muligheder for at lufte racercyklen på de lange distancer. Ruten fra Blåvand til Vejers, Grærup og Henne Strand og hjem igen byder bl.a. på en af de længste bakker i Vestjylland.

Mountainbike ruter

Henne Strand
I Blåbjerg Plantage tæt ved Henne Strand findes nogle af Danmarks bedste mountainbike ruter. Der er i alt 3 ruter. Grøn rute på 4 km, sort rute på 7 km og hvid rute på 13 km.

Alle med udgangspunkt fra Parkeringspladsen ved Blåbjergstenen.

Blåvand
Har I mountainbiken med på ferie, er det oplagt at tage en tur til enten Blåbjerg Plantage, Søndre Plantage eller Borderup Klitplantage, hvor I finder MTB-ruter for både nybegyndere og øvede.