Besøg Vedersø Klit

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Vedersø - en perle ved Vestkysten

Ved Vedersø Klit er der rig mulighed for at få ferieminder for livet – uanset om I er til aktiviteter, oplevelser eller bare ønsker at slappe af ved Vesterhavet.

Ved Vedersø Klit ligger syv smukke sommerhusområder. Kendetegnet for dem er alle, at de byder på en storslået natur og er beliggende direkte ved det brusende vesterhav, Nissum Fjord, skove og klitplantager og den vilde hede. Mange af husene i områderne er bygget i gammel stil med stråtag og ligger på store, dejlige naturgrunde med klitrose, fyr og marehalm lige uden for vinduet.

Ferie med børn og hund

Med vidtstrakte strande, store klitplantager og uendelig mange stier langs klitterne er området ideelt til at tage børnene og hunden med i feriehuset. Hunde er meget velkomne og må i vinterhalvåret også løbe uden snor på stranden. Der findes også en hundeskov, hvor hundene må løbe frit hele året. Når I bevæger jer ud i området, finder I naturlegepladser, gode muligheder for cykel- og vandreture, samt et rigt fugleliv. Specielt forår og efterår kan man se tusindvis af ænder, vildgæs, svaner, vadefugle, rørhøge m.m. i vådområderne ved Vest Stadil Fjord og Nissum Fjord. Der er også mange muligheder for lystfiskeri i åer, ved fjorden, i Put & Takes og ved havet.

Usædvanlig beliggenhed mellem hav og fjord

Øst for Ulfborg ligger store naturområder med hede og skov, hvor der er masser af muligheder for vandreture og cykelture. Ulfborg har blandt andet et stort svømmecenter med en 40 meter lang vandrutschebane til glæde for de fleste børn. 

By og strand

Der er gode muligheder for at få stillet sulten og slukket tørsten i Ulfborg og omegn, hvad enten I er til noget hurtigt og let eller et finere og mere unikt restaurantsbesøg. Både i Ulfborg, Holstebro og Ringkøbing er der gode shoppingmuligheder. Her finder du et væld af spændende butikker, lige fra unikt brugskunst og håndværk til mærkevarer og modetøj.

Der er gode, hvide og brede badestrande til Vesterhavet i området omkring Ulfborg. Vi har 5 strande, der har fået tildelt det blå flag. Det er Thorsminde, Bjerghuse, Fjand, Spidsbjerg og Vedersø Klit. Det blå flag er kendetegn for rene badestrande og rent badevand