Vælg overnatning
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}
Tag på fiskeferie i sommerhus med familie eller venner og nyd socialt samvær og den flotte natur

En fiskeferie i Danmark byder på naturskønne oplevelser og gode muligheder socialt samvær med vennerne eller familien. Et sommerhus er en velegnet overnatningsmulighed til en succesfuld fiskeferie i Danmark, og giver rig mulighed for at nyde de friskfangede fisk sammen med familien. Lad Nordsee Holidays hjælpe dig med at finde det helt rette sommerhus til din fiskeferie.

Fiskeri i sø, å, fjord og hav

Nordsee Holidays udlejer sommerhuse i mange områder i Danmark, så der er rig mulighed for at finde det perfekte sommerhus til din fiskeferie i Danmark uanset om du er interesseret i fiskeri i sø eller i å, fjord og hav. Du kan finde mange fiskesøer i Jylland i nærheden af lige præcis det sommerhus du vælger enten i Blåvand, Vejers eller Fanø. Ligeledes er der også rigt med muligheder for at fiske i den nordlige ende af Vestkysten såsom Vejlby Klit, Løkken og Skagen.

Fiskeferie ved Henne Strand og Houstrup

Der er flere muligheder for lystfiskeri omkring Henne, hvad enten I vil fiske i havet, åer eller søer. Tag fx til Hvide Sande og fisk fra kajen/molen eller tag til Skjern Å. Fiskekort købes på turistbureauer. Der kræves privat fiskekort til Hennemølleå, Varde Å, Skjern Å.