Camping er mere end bare ferie. Camping er nærmest hobby og livsstil i ét. Når du tager på camping, kan du slappe helt af og bare nyde de simple ting i livet og familien eller vennerne. Camping er en følelse, som kan mærkes i hele kroppen. Børnene kan lege fra morgen til aften i det fri og få nye venner. De voksne kan slappe af og nyde en kop kaffe uden stress og jag, og som oftest stilles alle i familien tilfredse med et let aftensmåltid, som de er fælles om at lave. Camping er bare HYGGELIGT. Hos Hvidbjerg Strand Feriepark er campingoplevelsen noget helt specielt. Udover at der naturligvis er plads til afslapning og hygge, så tilbyder campingpladsen også en masse luksus og spændende aktiviteter, som vil falde i smag hos hele familien.


Ring på tlf. +45 75 27 90 40 eller book online på Hvidbjerg Strand Feriepark!
Campinghytter 4-6 personer

Luksushytte for hele familien. Er kåret som Europas bedste feriehytte af ANWB.

Book
Camping standardplads

100-120 m² centralt beliggende plads. Alle pladser har tv-stik.

Book
Camping komfortplads

100-120 m² centralt beliggende plads. Tilslutning af vand og afløb og tv-stik.

Book
Camping luksusplads

160-199 m² centralt beliggende plads. Tilslutning af vand og afløb og tv-stik.

Book
Camping Luksus plads m. bad

160-199 m² centralt beliggende plads. Tilslutning af vand og afløb og tv-stik. Eget bad og to...

Book
Camping XL luksusplads

200-280 m² centralt beliggende plads. Tilslutning af vand og afløb og tv-stik. Plads til 2 vo...

Book
Camping XL luksusplads m. bad

200-280 m² centralt beliggende plads. Tilslutning af vand og afløb og tv-stik. Bad og toilet...

Book
Camping XL luksusplads m. bad og udendørs spa

200-280 m² centralt beliggende plads. Tilslutning af vand og afløb og tv-stik. Bad, toilet og...

Book

Vintercamping til campingelskerne

Hos Hvidbjerg Strand Camping er det muligt at campere året rundt, også i de kolde vintermåneder. Kan du slet ikke få nok af det gode campingliv, kan du derfor forlænge feriefølelsen med et hyggeligt campingophold om vinteren. Vintercamping er en helt særlig oplevelse, hvor især hyggen er i fokus. Her kan familien rykke sammen i campingvognen, imens vinden suser, og sneen langsomt falder udenfor. Når I tager på vintercamping hos Hvidbjerg Strand Camping, er der naturligvis også en lang række af sjove indendørsfaciliteter, som I kan give jer i kast med. Her kan I eksempelvis slå jer løs i det store badeland eller tage en afslappede dag i wellnesscenteret.   

Book vintercamping her

Hvidbjerg Camping har havet som nabo

Hvidbjerg Strand Camping er et sted, som enhver campingentusiast skal besøge. Campingpladsen ved Hvidbjerg er en del af Hvidbjerg Strand Feriepark, som ligger i Blåvand ved vestkysten. På den store og alsidige campingplads kan du opleve camping i særklasse, hvad enten du medbringer egen campingvogn, autocamper eller skal bo i et telt. Noget af det mest fantastiske ved campingpladsen er, at stranden og Vesterhavet ligger lige på den anden side af klitterne. Så har du eller børnene lyst til en frisk dukkert i bølgen blå, så kan du med få skridt få den oplevelse med.

Camping på forskellige måder

Samspillet mellem Vesterhavet og campingpladsen i sig selv gør Hvidbjerg Strand Feriepark til det perfekte sted at holde ferie, uanset om du rejser med din partner, familie, venner eller hund. Det er ved Hvidbjerg Strand Feriepark også muligt at lade teltet blive hjemme og i stedet booke en af de mange fine hytter. Hytterne ligger placeret enten ved Westernlandet eller på fiskesøen. Begge type hytter har plads til hele familier. Er du blevet interesseret? – Så kan du finde en masse nyttig information om Hvidbjerg Camping, priser og tilbud her på vores hjemmeside.

Hvidbjerg Strand Feriepark – Campingplads med 6 stjerner

Det lyder lidt vildt, men det er rigtig nok. Hvidbjerg Strand Feriepark har hele 6 stjerner. Og det er altså ikke uden grund. Hos Hvidbjerg Camping kan du forvente et helt ferieparadis på ét sted. De utallige af idylliske pladser nær grønne omgivelser, klitter og lyng er yderst velholdte og anlagt med fokus på fred og ro. Campingpladsens mange fællesarealer og faciliteter, såsom badeværelser, vaskerum og køkkener er flotte og velholdte. Campingpladsen sætter en ære i at holde områderne pæne hele dagen lang. 

Hold ferie på den prisvindende campingplads ved Hvidbjerg Strand

Vi vil så gerne have, at du booker et ophold hos Hvidbjerg Strand Feriepark, så du kan opleve magien og stemningen på dette fantastiske sted. Om sommeren emmer campingpladsen af liv og glade dage. De mange legende børn og deres afslappede forældre hygger sig med samvær og sjove aktiviteter. Om foråret og efteråret, hvor vejret ikke altid lover solskin og varme, kan du som campingpladsens gæst hygge dig i badelandet, wellnesscentret eller legelandet. Det eventyrlige badeland byder på sjove rutsjebaner, grotter og store bassiner. Legelandet har alt fra klatretårn til trampolinhal. Der er ingen tvivl om, at en ferie på Hvidbjerg Strand Camping vil blive et hit, uanset hvem og hvor mange I er afsted. Er du nybegynder inden for campinglivet, så kan en af pladsens mange hytter anbefales. Hytterne er hyggeligt indrettet og har plads til 4 – 6 personer alt efter, hvilken du vælger. Fiskerhytterne byder på luksus og egen privat jacuzzi og terrasse. Westernhytterne er nærmest så autentisk bygget, at de ligner små huse taget ud fra en Western film. Her er der plads til 4 – 6 personer, og hunden er også velkommen. Interesseret? Så følg med her på hjemmesiden.

Hvidbjerg Strand Camping – perfekt for børnefamilier

Når du besøger Hvidbjerg Strand Feriepark, så er det stensikkert, at du er nødt til at tage dine børn med et smut i både badelandet og legelandet. Her er der aktiviteter for både små og store børn, og de vil elske det!! Det bedste af det hele og også vigtig viden er, at hvis du booker et ophold på Hvidbjerg Strand Camping, så er den daglige indgang til legelandet samt det tropiske badeland inkluderet i prisen. Hvis vejret under ferien er helt fantastisk, så findes der også en masse udendørsaktiviteter for familiens mindste. Bl.a. byder pladsen på hesteridning, fiskeri og ikke mindst et hav af legepladser.

Camping med aktiviteter

Udover de fine klassiske campingfaciliteter, så byder Hvidbjerg Strand Feriepark også på et væld af aktiviteter. Campingpladsen tilbyder timevis af sjov og afslapning i deres wellnesscenter, badeland eller lege- og trampolinland. Hvem vil ikke elske at holde ferie sådan et skønt sted med alt inkluderet i ét.

Book ferie hos Hvidbjerg Strand Feriepark - det bliver uforglemmeligt!

Gang i ferieplanlægningen? Så book dit ophold ved Hvidbjerg Strand Feriepark nu. Ferieparadiset er ret så populært, og vi ønsker, at du skal have mulighed for at vælge mellem de mange overnatningsmuligheder, som stedet har at byde på. Så tøv ikke – det bliver en uforglemmelig ferie. Selvom Hvidbjerg Strand Feriepark har så meget at byde på, at du vil kunne tilbringe hele din ferie inden for området, så ligger campingpladsen også sådan placeret, at der hverken er langt til shopping eller restaurantbesøg. Godt en kilometer fra Hvidbjerg Strand ligger Blåvands bymidte. Her er hovedgaden spækket med butikker, som byder på alt fra mode og sko til kunst og souvenirers.

Book

Hvidbjerg Camping: Lige ved Blåvand

... I Blåvand by finder du også lækre cafeer og restauranter, hvor du og dine nærmeste kan hygge jer med et godt og afslappende måltid. Lige ved siden af campingpladsen ligger Restaurant Høfde 4. Her serveres der fiske og kødanretninger af høj kvalitet. Bestemt et besøg værd, hvis du interesserer dig for gastronomi og vine.