Sommerhuse i Blåvand
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Blåvand Zoo er en attraktion for både store og små. Den zoologiske have ligger centralt placeret, næsten lige ved døren til dit sommerhus i Blåvand – faktisk ligger Blåvand Zoo sådan placeret, at det er nemt at komme dertil, hvad enten du er på cykel eller i bil. Den lille hyggelige zoologiske have tiltrækker hvert år mange gæster, især hitter oplevelsen hos de mange børnefamilier, som holder ferie hos os i Blåvand, Henne, Vejers og det omkringliggende område. - Og det er bestemt ikke underligt, for oplevelsen du får i den zoologiske have, er både storslået, intim og overraskende på alle måder.

Det hele er i blandingen – Klappedyr og vilde dyr på ét sted – Blåvand Zoo

Især børn ønsker og elsker at røre ved dyrene under et besøg i zoologisk have, at kæle med dem og endda få lov til at fodre dem er noget af det bedste. På samme tid elsker børnene såvel som voksne også at opleve og beundre spændende og eksotiske dyrearter. For at imødekomme begge forventninger og ønsker skabte Blåvand Zoo en farverig blanding.

I en intim og hyggelig atmosfære kan du nemlig her røre ved små bløde ”husdyr”– og ja selv aber og slanger kan børnene få lov til at kigge nærmere på, på helt tæt hold. Dette er både en spændende men også lærerig oplevelse for børnene, som via kontakten med dyrene lærer, hvordan man skal omgås og pleje dem.


Spændingen og beundringen vil for alvor blive udløst ved indhegningerne af de hvide løver, de røde kænguruer, zebraen og ikke mindst de kæmpe store kameler. Der er uden tvivl meget at opdage for alle, både børn og voksne i Blåvand Zoo.

Åbningstider

Fra d. 1/3 - 31/9: kl. 10 -18

Fra d. 1/10 - 28/2: kl. 10 - 16

Priser

Voksen 12-120 år: 120,- DKK

Børn 3-11 år: 75,- DKK

Børn 0-2 år: gratis

Adresse

Øster Hedevej 1
6857 Blåvand

Telefon: +45 75 27 91 77

Homepage: www.blaavandzoo.dk