Feriemulighederne langs vestkysten er mange, faktisk så mange, at det kan være helt svært at vælge. Et af vores bedste bud til dig vil være en ferie ved Hvidbjerg Strand Feriepark, hvor det er muligt at bo i både lækre villaer eller hytter på campingpladsen. Fælles for alle overnatningsmulighederne hos Hvidbjerg Strand Feriepark er den skønne og unikke natur, som stedet er omgivet af. Der er kun få meter til stranden og det store Vesterhav, hvor du og hele familien kan boltre jer i timevis. Når stranden er besøgt, og du har fået lidt frisk luft i lungerne, kan det anbefales at søge indendørs i en af de lækre strandvillaer i første klitrække eller i en af campingpladsens hyggelige temahytter. Her er plads til hygge og samvær, uanset vind og vejr. 



Ring på tlf. +45 75 27 90 40 eller book online på Hvidbjerg Strand Feriepark!
Hvidbjerghytte til 4-6 personer

Hytten er blandt andet udstyret med køkken badeværelse og stor terrasse. 

Book her
Fiskerhuse til 4-6 personer

Luksushytte for hele familien. Er kåret som Europas bedste feriehytte af ANWB.

Book her
Westernhytte til 4-6 personer

Den foretrukne hytte for børnefamilier lige ved siden af legeland og trampolincenter. 

Book her
Strandvilla med plads til 6 personer

Smukke strandvillaer i 1. klitrække til Vesterhavet med egen spa på terrassen. 

Book her

Hytteferie på forskellige måder

Ved Hvidbjerg Strand Feriepark finder du en masse fine hytter, som kan rumme helt op til 6 personer.
En ferie i en hytte giver både børn og voksne mulighed for at slappe helt af og nyde ferien i fulde drag. Her er det ikke nødvendigt at indlede ferien med opstilling af bl.a. fortelt, som hvis du medbragte campingvogn. Feriehytterne er smagfuldt og funktionelt indrettet og findes i forskellige temaudgaver - læs mere her:

Book

Westernhytter - børnene vil elske dette valg

Denne hygge er uden tvivl børnenes foretrukne. Hytterne ligger placeret lige ved siden af det store lege- og trampolinland, PlayCity. Hytterne er hyggeligt indrettet og har alle en stor overdækket terrasse, hvor I kan nyde de lun sommeraftener. Western hytterne har plads til 4 – 6 personer. Der er i alt 2 soverum, og faktisk er familiens firbenede ven også velkommen her.

Fiskerhuse - ferie lige ved vandet

Dette hus er den ultimative og lækreste luksushytte med plads til hele familien. Fiskerhusene ligger placeret midt i Hvidbjerg Strand Feriepark ved søen. Alle huse er på den ene eller anden side omringet af vand, og fra hytternes flotte terrasser kan fiskestangen findes frem. Hytterne er idyllisk indrettet og har plads til op til 6 personer. 

På den smukke aflukkede terrasse er nogle af hytterne udstyret med en jacuzzi. Her kan familien nyde en skøn afslappende stund sammen. Disse hytter passer perfekt til familien med børn, men så sandelig også til flere vennepar.

Hvidbjerghytter - velindrettede campinghytter ved vandet

Vores Hvidbjerghytter er søde og velindrettede træhuse med et charmerende stråtag og en terrasse, hvor I kan tilbringe de lange, hyggelige sommeraftener. Hvis I gerne vil bo i en sådan hytte ved Hvidbjerg Strand, så kan I vælge mellem Hvidbjerghytter i to forskellige størrelser: for 4 personer og til 4-6 personer. Afhængig af hvor mange mennesker I rejser med, kan I booke den helt rigtige hytte, der vil danne grundlaget for en skøn ferie i Blåvand. 

Campinghytter på stranden - 1. klasses placering

Uanset hvilken type hytte I som familie eller vennegruppe i sidste ende vælger, kan I se frem til en ferie på det bedst mulige sted og i de dejligste omgivelser. Lige ude foran dørene til Hvidbjerg Strand Feriepark folder det store og majestætiske Vesterhav, og den pæne Hvidbjerg Strand tilbyder uendelig plads til sjove aktiviteter, spil, sjov, svømning og solbadning. Uanset hvilken hytte I bor i, venter der mange sjove og hyggelige timer på stranden og i ferieparken. Vores hytter kan qua deres beliggenhed næsten bære titlen "strandhytter"!

Ferie med børn - aktiviteter

Det er ikke kun stranden og havet der er gode attraktioner, når I besøger Hvidbjerg Strand. Når du bor i Strandvillaerne eller i hytterne, så vil ferien være inkluderet en daglig gratis entré til både det eventyrlige badeland og til lege-og trampolinlandet. Dette hitter uden tvivl hos familiens mindste.

Hos Hvidbjerg Strand Feriepark har de et helt fantastisk badeland, som indbyder til timevis af sjov og leg. Her finder du mavekildende rutsjebaner, oplyste grotter og svømmebassiner af forskellig art og størrelse. Selv familiens allermindste – babyer og småbørn - vil få en god oplevelse her. Udover det herlige badeland, så tilbyder campingpladsen også et lege- og trampolinland. Her er plads til både børn og barnlige sjæle. Trampolincenteret er opført i 2019 og frembringer uden tvivl smil og også sved på panden hos dets besøgende. Det her lege-paradis er SÅ sjovt og bestemt et besøg værd for de legelystne. En sidste nævneværdig aktivitet, som kan opleves, når du opholder dig ved Hvidbjerg Strand Feriepark, er hesteridning. Campingpladsen arrangerer guidede ture på hesteryg til stranden og ud i den flotte omkringliggende natur.

Serværdigheder i nærheden! 

Ikke langt fra denne skønne oase af ferie og afslapning ligger spændende seværdigheder. Så kan du løsrive dig en dag eller 2 i ferien, så kan vi anbefale følgende steder et besøg. I Blåvand Zoo kan du og hele familien få chancen for at kæle med små bløde ”klappedyr” og beundre eksotiske dyrearter på lidt afstand. I denne lille og intime zoologiske have har de over 400 dyr. Dyrene varier fra almindelige geder til farlige og sjældne hvide løver. Blåvand Zoo er ubeskrivelig hyggelig og kan på sin helt egen og charmerende måde hamle op med de mere landskendte zoologiske haver. Så planlægger I ferieprogrammet på forhånd, så gør plads til denne unikke oplevelse. Er du kulturel og historie interesseret, så kan et besøg på det arkitektonisk smukke og moderne Tirpitz museum anbefales. Her finder du 2. verdenskrigs udstillinger illustreret på spændende vis, og her har du mulighed for at blive klogere på lokal historie samt se den storslåede ravudstilling. Dette museum er en god oplevelse for alle uanset alder. Museet benytter moderne multimedier til historiefortællingerne, så du kan her forvente en oplevelse i særklasse.

Blåvandshuk Fyr

Ved Danmarks vestligste punkt står Blåvandshuk Fyr.

Mere info
Tirpitz

Prisvindende udstillings- og oplevelsescenter med en fantastisk arkitektur.

Mere info
Blåvand Zoo

400 dyr, legeplads, gratis trækvogne, åbent hele året og hunde er tilladt.

Mere info