Strandvillaerne er ferie i 1. klitrække ved Hvidbjerg Strand

Når du booker en strandvilla ved Hvidbjerg Strand Feriepark, så booker du ikke bare en overnatning - du booker velvære og luksus helt ned til det brusende Vesterhav. Strandvillaerne har plads til 4-6 overnattende gæster, så I kan roligt pakke hele familien og køre mod Hvidbjerg Strand, hvor der venter jer en ferie fuld af sjove aktiviteter, afslapning og ikke mindst skønne oplevelser i den smukke og vilde vestjyske natur. Strandvillaerne er åbent året rundt, og I kan derfor opleve vestkysten på alle årstider og se med jeres egne øjne, hvor foranderlig og alsidig kysten og stranden er alt efter vejr og vind. Som en del af Hvidbjerg Strand Feriepark har du som gæst i en strandvilla mulighed for at besøge legelandet, trampolincentret, badelandet og wellnesscentret gratis under dit besøg. Så er der garanteret underholdning og mange sjove timer for både store og små. 

Indretning med fokus på kvalitetstid og nærvær!

Hjemlige og hyggelige rammer danner det bedste udgangspunkt for en afslappet ferie, hvor der er plads hyggelige spil og sene timer foran pejsen på en kold efterårsdag. Villaerne er indrettet med et lyst og lækkert køkkenalrum, hvor hele familien kan samles om madlavningen. Der er tænkt på det praktiske, og derfor finder I henholdsvis opvaskemaskine og vaskemaskine i villaerne, så I ikke skal bekymre jer om at pakke nok tøj eller bruge alt jeres tid i opvasken. 

Hvis I bevæger jer udenfor på jeres private terrasse, så vil I også her opleve, hvor meget der er kræset for den gode oplevelse og de hyggelige stunder sammen. På terrassen er der nemlig indstalleret jeres helt egen spa, som I kan benytte lige så meget, I vil, og når I vil. Det kan være efter en kold morgendukkert i Vesterhavet, en aften med et godt glas vin eller sen aften under de funklende stjerner - det er kun fantasien, der sætter grænser for jer! På terrassen er det også muligt at tænde en udendørs pejs og en grill, så sommeraftenerne med spisning udenfor kan blive lidt længere. Hvis I er stille, så kan I nyde roen og bølgernes brusen i det fjerne. 

Høfde4 - luksus til gane og mave!

Alle sanser kan blive forkælet, når du er på besøg i en strandvilla. For nogle er den vigtigste sans smagssansen, og den kan i den grad blive smurt med lækker vin og mad på Høfde4. På restauranten kan I nyde alt fra en overdådig morgenmad, der er den perfekte start på en dejlig dag til en formidabel aftensmad med fokus på gode råvarer i høj kvalitet. Der er fokus på sæsonen og de lokale råvarer, og gode kokke står klar til at kræse for jeres mad. Tjenerne kan guide jer til de bedste vine, der passer perfekt til menuen, der konstant ændrer sig i takt med sæsonernes skifte. 

Ring på tlf. +45 75 27 90 40 eller book online på Hvidbjerg Strand Feriepark!

Spændende attraktioner ved Hvidbjerg Strand

Blåvand Zoo

400 dyr, legeplads, gratis trækvogne, åbent hele året og hunde er tilladt.

Mere info
Tirpitz

Prisvindende udstillings- og oplevelsescenter med en fantastisk arkitektur.

Mere info
Blavandshuk Fyr

Ved Danmarks vestligste punkt står Blåvandshuk Fyr.

Mere info