Camping ved Vesterhavet

En campingferie på Vejers Strand Camping er en ferie i naturen i fredelige omgivelser og nye moderne faciliteter. Men det er også badeture i Vesterhavet, en aktiv ferie på MTB, ja, faktisk er det netop den ferie, som du gør det til.

Vi har blot sørget for at skabe en betagende base for din ferie i campingvogn, telt, camper eller noget helt fjerde.

Naturcamping ved Vesterhavet

Vejers Strand Camping ligger i klitterne helt ud til Vesterhavet. Hos os kan du derfor vågne til lyden af havets brusen og fornemme, hvordan det fredede klitområde har udviklet sig og skabt unikke pladser. Campingpladsen er en del af Hvidbjerg Strand Feriepark-familien.

Campingpladsen

Faciliteter på Vejers Strand Camping

Camping ved Vesterhavet har aldrig været federe! Hos os følges camping i naturen hånd i hånd med moderne faciliteter, hyggelige fællesarealer, legeplads, købmandsbutik og meget mere.

Hos os tager gæster på camping med telt, kommer kørende i deres autocampere eller trækkende med campingvognen på krogen. Med andre ord byder vi alle boformer hjerteligt velkommen.

Se alle faciliteter

Camping i Vejers

I Vejers Strand står naturoplevelserne stort set i kø for at få lov til at imponere dig og give dig gode minder om din campingferie ved Vesterhavet. Campingpladsen er omgivet af Vejers Plantage, som er et smukt område på over 600 hektar skov fyldt med naturstier og vandreruter.

Til den anden side ligger Vesterhavet. Gå via en af de direkte stier fra campingpladsen og ned på den brede sandstrand. Her kan du og børnene trygt springe i bølgen blå, da vandet er forholdsvis roligt, og livreddere holder godt øje med de badende gæster på Vejers Strand i højsæsonen. I Vejers er det faktisk også muligt at køre på en del af stranden – Hvis du ikke har prøvet det før, så giv dig selv den oplevelse og tag bilen ned på Vejers Strand.

Vesterhavet har mange campingpladser, men søger du naturcamping, højt til himlen og børnevenlige omgivelser så tag hele familien med til Vejers Strand Camping og få en skøn ferie sammen.

Aktiviteter i Vejers Strand

Hvis du er til adrenalin og aktiv ferie, så er du landet det helt rette sted. Tag til Vejers sydstrand hvor vind og bølger er perfekte til vandsport, eller hop på den tohjulede og prøv kræfter med nogle af områdets mange MTB tracks.

Vejers Strand Camping har vi også aktiviteter for børn. Tag dem med på legepladsen, klatre om kap op ad klatrestativet eller se, hvem der hopper højest på hoppepuden.

Aktiviteter i Vejers Strand

Tag hunden med på camping

Din firbenede ven er mere end velkommen på Vejers Strand Camping. Omgivelserne er perfekte til at have hund med på ferie, og den vil uden tvivl nyde at bo i naturen sammen med sin familie.

Langs vestkysten finder du flere hundeskove. Bl.a. i Blåvand, som kun ligger små 20 minutters kørsel fra campingpladsen.

I vinterhalvåret må hunde løbe energien af uden snor på stranden, men i sommerhalvåret fra april til september skal alle hunde være i snor.

Skal hunden bade i andet end saltvand?
I vores sanitetsbygninger stiller vi et hundebad til rådighed, så både Vesterhavets saltvand og sandet fra vores skønne sandstrande kan blive vasket af efter en dag fyldt med hyggelige aktiviteter. 

Ferie med hund

Aktiviteter i Vejers-området

Vestkysten byder på meget mere end smuk natur og et vildt Vesterhav. Du kan finde inspirere til din ferie lige her eller klikke på en af de udvalgte seværdigheder nedenfor.

Campingpladser ved Vesterhavet

Når du har besøgt Vejers Strand Camping, kan du pakke campingvognen og tage forbi næste campingplads i rækken. Syd for Vejers ligger Hvidbjerg Strand Feriepark, der også har en fantastisk børnevenlig campingplads. Her får du en helt anden type campingferie, men måske det også er noget for dig.

Du kan evt. tage en lille rundtur langs Vesterhavet og opleve de forskellige campingpladser på din ferie.

Camping i Hvidbjerg

Vil du prøve camping i Nordjylland?

Vi har en god nyhed til dig!

Når du har oplevet naturcamping på Vejers Strand Camping og er mættet med Vesterhavsluften, så kan du vende campingvognen mod Kattegat og Nordjylland, hvor vi har den hyggelige campingplads Skagen Sydstrand Camping.

Blot 14 km syd for Skagen og med direkte adgang til en børnevenlig strand. Ses vi i Nordjylland?

Skagen Sydstrand Camping