Sandtoftevej 25

Feriehus 066 • Sandtoftevej 25 • Blåvand

Op til 24 personer
{{facility.text}}

Kæmpe poolhus med plads til mange familier, beliggende på Sandtoftevej 25

Dette sommerhus i Blåvand er for dem som rejser en stor gruppe sammen. Her er nemlig plads til intet mindre end 24 personer. Og med et lækkert poolområde, aktivitetsrum og en hyggelig opholdsstue kan det kun blive en god ferie.

Poolområdet rummer en pool på 22 m², hvor de badelystne kan plaske og lege rundt. Derudover findes en spa, hvor kroppen kan blive boblet godt igennem. I saunaen kan varmen få lov til at trænge helt ind, og få kroppen til at gå helt i dvale. I poolområdet kan der gå masser af god tid på dage med dårligt vejr. Men der er meget mere at give sig i kast med indenfor…
Aktivitetsrummet kan underholde de konkurrencelystne i timevis, da der både kan dystes i poolbordet, bordtennis, airhockey, bordfodbold eller dart. Dermed er der noget for enhver smag i dette aktivitetsrum, hvor både voksne og børn kan fornøjes.
Stuen og køkkenalrummet hænger sammen, og agerer som husets samlingspunkt. Her kan alle samles til dagens måltider langs det store spisebord.
I det bløde sofaarrangement kan der slappes af efter en dag med gang i mange aktiviteter. Og måske bræt- eller kortspil kan samle alle, samtidig med lyden af den knitrende brændeovn fylder rummet med varme.

Huset har intet mindre end 10 soveværelser, hvoraf 4 er med dobbeltseng og 6 er med enkeltsenge. Dertil er de 4 resterende sovepladser på hemsen, som ofte er et hit for børn og barnlige sjæle. Værelserne er delt op i 3 afdelinger, så der er mulighed for at have lidt privatliv. Hver afdeling har et tilhørende badeværelse, som er pæne og lyse.

Området omkring byder på mange skønne oplevelser. Blåvand by ligger et stykke fra huset, og her er der både et hav af spise- og shopping muligheder.
Det anerkendte Tirpitz museum er også et besøg værd, da det indeholder spændende udstillinger og gribende fortællinger om vestkystens historie. Og hvis pulsen har behov for at komme op, så er en gåtur i området veloplagt, nu hvor Blåvand er beriget af den skønneste natur. En gåtur ud gennem Kallesmærsk Hede er en fantastisk oplevelse, da den golde og åbne natur gør området helt unikt. Ellers kan det anbefales at køre et smut til Skallingen. Her er naturen også helt enestående og udsigten ud over Ho Bugt er slet ikke til at stå for.

Alt i alt er dette det perfekte sommerhus, hvis den store familie eller vennegruppe skal afsted på en luksusferie i Blåvand.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.