Jegum Ferieland – Sommerhusområde midt i den vestjyske natur

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Jegum Ferieland er et idyllisk, lille ferieområde tæt ved Oksbøl, Vrøgum og Filsø i det sydvestlige hjørne af Jylland. Ferieområdet indeholder en række sommerhuse, legepladser, café og Købmand, og er derfor perfekt til familien, der ønsker fred og ro.

Jegum Ferieland ligger tæt på Filsø, der engang var én af Danmarks største søer. I løbet af 1900-tallet blev søren afvandet, og det omkringliggende jord blev brugt til landbrug. I 2012 blev søen genetableret med støtte fra blandt andet Aage V. Jensens Fond, og i dag fremstår området som et skønt naturområde, der hvert år tiltrækker fugle i massevis.

Der er cykelstier omkring Filsø, så medbring endelig cyklen til sommerhuset.

Jegum Ferieland tilbyder ofte mindre sommerhuse til gode priser. Men der er rig mulighed for at benytte de nærliggende byer som Blåvand, Vejers, Henne Strand og Varde til shopping- og spisemuligheder.

Feriehuse i Jegum Ferieland
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Find "hyggen" i Jegum

Når du lejer et sommerhus i Jegum Ferieland kan du nem genfinde hyggen uanset om er der i foråret, sommeren, efteråret eller vinteren. Tænd for brændeovnen, find din yndlingsbog, om mærk roen og hyggen sænke sig. 

 

Sommerhus for hele familien i Jegum Ferieland

Sommerhusgrundene i Jegum Ferieland er typisk store grund med træer og anlagt græs. Derfor kan børnene nemt spille bold, lege gemme eller noget helt tredje. Desuden finder du mange aktiviteter for børn i nærheden. Eksempelvis Blåvand Zoo eller Enghaven Dyrepark i Nørre Nebel.

Hvad kan man lave i Jegum?

Jegum Ferieland – med mange aktiviteter i nærheden

En udflugt til livlige Blåvand, Vejers eller Henne Strand er en mulighed, når du bor i Jegum Ferieland. Byerne ligger kun 15-30 minutters kørsel fra området. Men Jegum Ferieland rummer også mange aktiviteter i gåafstand. Blandt andet er der en stor legeplads med hoppeborg, svævebane og meget andet. Legepladsen ligger centralt i Jegum Ferieland. Derudover kan man også spille minigolf og tennis. 

Om sommeren arrangeres der desuden ugentlige loppemarkeder.

Indkøbsmuligheder i Jegum

I Jegum Ferieland ligger en lille købmand, hvor du kan handle ind til dagligdagen.Du kan også købe friskbagt brød og rundstykker.

Spisemuligheder i Jegum

Ved siden af købmanden ligger også en lille café og restaurant, hvor du til billige penge kan købe snacks, pommes frites, burger osv.