Strandparken 38

Feriehus 588 • Strandparken 38 • Blåvand

{{facility.text}}

Moderne og hyggeligt sommerhus med unik og rolig beliggenhed nær Vesterhavet på Strandparken 38 i Blåvand

Dette lækre sommerhus som er totalrenoveret i kvalitets materialer 2022 er for familien eller vennerne der søger en luksusferie på en ugeneret og fantastisk beliggenhed med kort afstand til bl.a. strand, vandland, indkøb, og Blåvand by.
Huset ligger for enden af Strandparken, hvor stilheden er fortryllende. Her kan ferien nydes i ro og fred, kun med ”forstyrrelser” i form af fuglesang og bølgebrus.
Udenfor byder huset på 360 m² solfyldt udeområde, hvor den kan stå på afslapning dagen lang. På terrassen, som er med indbygget lys, er der en dejlig jacuzzi til 6 personer, stor isoleret luksussauna med glasdør, led lys og stort panoramavindue samt en udebruser med koldt og varmt vand. Hvis vejret tillader det, er det også muligt at kokkerere i terrassens udekøkken, hvor der er potentiale for at sammensætte et lækkert måltid - måske med lækre delikatesser fra Blåvands spændende forretninger? Den overdækkede del af terrassen med loungemøbler og terrassevarmere vil kunne sætte aftendukken helt ud af spil.
Den store naturgrund lægger bestemt også op til afslapning og leg i alle afskygninger. Her er nemlig alt fra en hyggelig shelter, bålplads, fodboldmål og trampolin som familiens yngste kan fordrive tiden med.

Indenfor er huset opført i en nordisk inspireret stil, som samtidig er energivenligt udstyret med 3-lags ruder og en højkvalitetsvarmepumpe med muligt for aircondition.
I stuens køkkenalrum er der god plads, når alle mand skal samles til hygge og samvær. Her er lyst og rummeligt, hvor loftet er til kip og beklædt med egetræslister og synlige bjælker, som er noget af det, der gør huset til noget helt særligt. I det bløde sofaarrangement kan der slappes af til en god film foran TV'et hvor både lyd og biografstemning er i højsæde. Der kan også dystes i et brætspil, alt imens at brændeovnen står og knitrer i baggrunden. Brændeovnen er i øvrigt integreret i en sidde-niche, hvor man kan nyde sin favoritbog.
Køkkenalrummet rummer selvfølgelig også et flot og moderne køkken, med bl.a. et vinkøleskab, så yndlingsvinen har den helt rigtige temperatur. Længere inde i huset findes husets 3 soveværelser fordelt over 2 værelser med dobbeltseng og 1 værelse med enkeltsenge. Man tilgår værelserne via en fordelingsgang, som også har gulvvarme. Alle værelser er indrettet i den hyggeligste badehotel-stil med luksussenge.
Desuden har sommerhuset 2 flotte badeværelser med gulvvarme, hvoraf det ene badeværelse indeholder vaskemaskine og tørretumbler.

Fra sommerhuset findes der en kort og direkte sti til Hvidbjerg Strand, hvor hele familien kan hoppe en tur i bølgen blå eller nyde en af verdens smukkeste solnedgange på en sommeraften. Et absolut must når ferien tilbringes ved Vestkysten.

Besøges huset i en el-bil, så vil den kunne oplades via husets type 2 ladestik.

Alt i alt er dette sommerhus mere end hyggeligt - både huset og beliggenheden er enestående.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Her kan du vælges mellem 0 lejligheder

Feriehus {{apartment.name}} • {{apartment.locationName}}
{{apartment.address}}, {{apartment.addressSupplemental}}
{{facility}}
{{getPeriodForApartment(apartment.houseId)}}
Ingen ledige datoer

{{apartment.ratingAvg}} ({{apartment.ratingCount}})
{{getOldPriceForApartment(apartment.houseId) | number: 2}} {{currency}}
{{getPriceForApartment(apartment.houseId) | number: 2}} {{currency}}

Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.