Vælg overnatning
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Nordsee Holidays byder alle vores feriegæster hjerteligt velkommen. På vores hjemmeside kan du gå på opdagelse blandt vores mange dejlige, danske sommerhuse, som du kan booke nemt og hurtigt. Alle vores enheder vil med garanti give dig en særlig hjemlig følelse, der garanterer en behagelig og afslappende ferie i Danmark. Blandt vores feriehuse er hygge en fællesnævner med husenes traditionelle og autentiske danske indretning. Når du lejer et dansk sommerhus hos os, kan du komme ned i gear og virkelig holde ferie. Det bedste er, at vores feriedestinationer ligger i idylliske, smukke landskaber med rå og uspoleret natur omkring sig i form af klitter, sandstrande og naturligvis det brusende Vesterhav lige uden for døren. Book et sommerhus hos Nordsee Holidays nu og mærk den danske feriemagi både inden for husets fire vægge og udenfor – hold ferien i et af vores sommerhuse og tilbring en ferie i paradis.

Lej et sommerhus ved Vestkysten

Vestjylland strækker sig langs Danmarks vestkyst, og her ligger vores smukke ferieområder, hvor du kan booke et dejligt sommerhus. Vores mest populære ferieområder og sommerhuse er dem, der ligger i Henne Strand, Blåvand og Vejers Strand.

I Blåvand kan du vælge mellem et udvalg på omkring 500 ejendomme, cirka 270 i Vejers og omkring 840 i Henne Strand – mon ikke dit drømmehus venter et sted blandt de mange muligheder. Hos Nordsee Holidays kan du med stor sikkerhed leje et fantastisk feriehus i Danmark – men det er ikke kun i disse tre områder. Vi tilbyder også huse på andre skønne feriesteder som i Hvidbjerg Strand Feriepark nær Blåvand, i Bork Havn, Nymindegab og Houstrup. Her kan du enten leje et sommerhus eller selv campere, og du får et fantastisk udgangspunkt til at nyde godt af Danmarks alsidige oplevelser. Uanset ferieformen eller destinationen kan du se frem til en afslappende ferie i nogle af Danmarks skønneste ferieområder.

Sommerhusudlejning i Henne Strand

Henne Strand ligger højt på listen over danske sommerhusområder. Det skyldes først og fremmest den uforligneligt smukke beliggenhed for sommerhusene i dette ferieparadis. Lejer du et sommerhus i Henne Strand, er du garanteret en yderst favorabel placering tæt på vand, sand og klitter. Her kan du vælge blandt mere end 800 feriehuse til din næste ferie i Danmark. Henne Strand er velegnet til alle slags feriegæster, uanset om I er en børnefamilie, vandsportsentusiaster, aktive og sporty typer eller blot ønsker rendyrket afslapning – hunden er også velkommen i de fleste feriehuse! Her er der masser at opleve for naturelskere, der kan udforske det unikke landskab ved Blåbjerg Plantage kun ganske kort afstand fra feriehuset. Omkring Henne Strand kan man desuden gå på opdagelse i de interessante, omkringliggende byer som Esbjerg, Varde, Hvide Sande eller Ribe, hvor der venter fantastiske attraktioner og aktiviteter til en smuk og begivenhedsrig ferie midt i Vestjyllands hjerte.

Feriehus i Blåvand - Danmarks vestilgste punkt

På en ferie i Blåvand vil du opleve en feriedestination med en meget speciel charme og en unik atmosfære. Et sommerhus i Blåvand tilbyder hyggelige bystemning i Blåvand By, klynger af attraktive sommerhuse utroligt nær ved den meget brede og børnevenlige sandstrand og Vesterhavet tæt på huset, hvor dets rolige og lave vand skvulper mod den populære sandstrand – perfekt til badning selv for små børn. Attraktionerne i området er desuden mangfoldige, og Blåvand Zoologisk Have og Blåvand Fyr kan fremhæves som blot et par mulige seværdigheder i byen. Ønsker du at leje et sommerhus i Blåvand? Her viser Danmark sig i sandhed fra sin smukkeste side, og hos Nordsee Holidays finder du over 500 feriehuse at vælge blandt – I finder med garanti et drømmehus, der passer perfekt til jeres behov og med muligheden for gode ferieoplevelser for hele familien.

Danske feriehuse i Vejers Strand

Vejers Strand er i løbet af de seneste år blevet en af de mest populære feriedestinationer til en sommerhusferie i Vestjylland. Vejers er oprindeligt en enkel og autentisk fiskerby, hvilket stadig kan mærkes i alle hjørner af byen i dag. Feriegæster kan vælge deres favorithus blandt vores kollektion af 270 sommerhuse i Vejers Strand, hvor de – ud over den smukke, nærliggende strand – får oplevelser, attraktioner, butikker og hyggelige restauranter i området. Hvis solen bager på himlen, eller I blot mangler noget til den søde tand, kan I for eksempel besøge Vejers Strand Dropskogeri og Iscafé. Her får I is og kolde forfriskninger, mens de mere vovede feriegæster kan prøve kræfter med en isvaffel med hele 25 kugler. En ferie i Vejers er altid komfortabel og afslappende, når den afholdes under områdets principper: hygge, tradition og oprigtighed. Dét får du rig mulighed for at mærke, hvis du lejer et sommerhus her, og vælger Vejers Strand som din næste feriedestination.

Hotel Danmark og luksuriøs 6-stjernet camping ved Hvidbjerg Strand

I Hvidbjerg Strand Feriepark nær ved Blåvand tilbydes feriegæsterne anderledes og hyggelige ferieformer. Hvidbjerg Strand Feriepark er hjemsted for en række spændende alternativer til den mere traditionelle sommerhusferie. Her booker du ikke et sædvanligt dansk sommerhus, men får en række spændende alternativer. Blandt andet kan du leje en plads på områdets fremragende 6-stjernede campingplads, hvor campister med campingvogn, autocamper eller telt kan overnatte. Som landets eneste campingplads der har fået tildelt 6 stjerner, tilbydes der enhver tænkelig komfort, som svarer til at bo i et luksuriøst sommerhus i Danmark. Ønsker du stadig at nyde ferien fra fire vægge, kan du også leje store familiehytter i Hvidbjerg Strand Feriepark, såsom de prisbelønnede Fiskerhuse der ligger på træpiller i en lille sø. Helt tæt på Vesterhavet byder området desuden på et førsteklasses strandhotel, Hvidbjerg Strandhotel, med tilknyttede strandvillaer, der også kan bookes i stedet for et sommerhus. Uanset hvor feriegæsterne indlogerer sig ved Hvidbjerg Strand Feriepark, kan de se frem til en masse feriehøjdepunkter foruden de interessante og anderledes muligheder for logi. Her finder man nemlig sjove aktiviteter og attraktioner, såsom et stort legeland, tropisk badeland, kæmpe trampolincenter samt et lækkert Nordisk wellness og spa-område – alt sammen inkluderet i prisen for huslejen. Her finder du en luksuriøs og alternativ ferieform i de absolut bedste rammer, der lader dig opleve den danske vestkyst fra sin allersmukkeste side.

Houstrup – et dansk sommerhus midt i Blåbjerg Plantage

Hos Nordsee Holidays udlejer vi også sommerhuse i skønne Houstrup. Når du lejer et sommerhus i Houstrup, får du en unik beliggenhed til at gå på opdagelse i Blåbjerg Plantages store skov- og klitlandskab.

Her får du med andre ord følelsen af at bo midt i et fortryllende naturområde, hvor den danske natur virkelig kan opleves på første hånd. Her er smukt, her er stille, og du har fred og ro til at være dig selv. Ønsker du at leje et dansk sommerhus i Houstrup, er Blåbjerg Plantagen dog ikke den eneste naturskønne legeplads, du får til rådighed. Her kan også den store sandstrand hurtigt nås fra vores sommerhuse, mens du samtidig har let adgang til de omkringliggende byer, hvor du vil finde mange muligheder for shopping såvel som kulinariske og kulturelle oplevelser. For familier eller naturglade sjæle er Houstrup bestemt et besøg værd.

Der findes næppe et sted blandt vores danske sommerhuse med en så himmelsk atmosfære som feriehuse i Hvide Sande og området. Booker du et sommerhus omkring Hvide Sande, vil du opleve ren afslapning på dit besøg i dette flotte område. Her vil du særligt opleve magien ved fjorden på den ene side og skønheden ved Vesterhavet på den anden. Hvide Sande er nemlig beliggende på en smal landstrækning mellem de to forskellige vande, og hvis du booker et sommerhus gennem Nordsee Holidays, kan du opleve begge dele på samme tid. Her strækker den fine sandstrand sig over 40 kilometer omsluttet af klitter, så langt øjet rækker. En ferie i dette område vil give dig en ferieoplevelse, du sent vil glemme. Vi udlejer ikke sommerhuse direkte i Hvide Sande, men vores danske sommerhuse i Houstrup og Bork Havn er perfekte udgangspunkter til en dejlig dagstur op til Hvide Sande for hele familien. Lej et sommerhus i nærheden og få en skive dansk paradis i forbindelse med et besøg i Hvide Sande.

Søndervig er en af de ældste badebyer i Danmark, og her er stadig fantastiske udendørsoplevelser den dag i dag. Byen har været en vellidt feriedestination siden 1800-tallet, og området er endnu et meget populært sommerhusområde, hvor mange feriegæster kommer år efter år for at leje et sommerhus og nyde omgivelserne i Søndervig. Det er med god grund – Søndervig fik for nyligt tildelt prisen som den smukkeste strand i Danmark (2014), hvilket også er et af de største trækplastre for de mange strandelskende gæster, der vælger at bo i et af vores sommerhuse. I Søndervig finder man også adskillige andre aktiviteter som golf og bowling samt attraktioner som den årlige sandskulpturfestival, der altid lokker mange gæster til byen. For børnene finder man store legepladser og det populære feriecenter Lalandia, mens de voksne også har mulighed for spændende shoppemuligheder. Vores tip er, at hvis du lejer et sommerhus i Houstrup eller Bork gennem Nordsee Holidays, skal du tage en dagstur til Søndervig.

Lej et sommerhus i Bork Havn og træd i vikingernes fodspor

Ønsker du at leje et dansk sommerhus, og vægter du et idyllisk og afsondret naturområde højt i beslutningen om, hvor du skal hen? Så er Bork Havn muligvis det perfekte sted for dig. Her i den lille landsby i bunden af Ringkøbing Fjord kan feriegæsterne se frem til en blanding af kultur, historie og natur. Naturelskere vil nyde opholdet i Bork Havn, da Nationalpark Skjern Å og området ved Tipperne tilbyder drømmeagtige udflugter og naturoplevelser kun meget kort afstand fra sommerhuset. For vandsportsentusiaster skaber fjordens lave vand desuden ideelle forhold til aktive ferieoplevelser såsom kitesurfing, windsurfing eller stand up paddle boarding. Særegent for byen er dog især den måde, byen væver vikingetiden ind i en moderne kontekst på vikingehavnen. Her træder du som feriegæst 1000 år tilbage i tiden, og oplever vikingernes traditioner på helt tæt hold. Med alt fra rekonstruerede langhuse, vikingeskibe, en markedsplads og en trækirke er der grund til begejstring for både store og små.

Sommerhus i Danmark – Skaven i den sydlige del af Ringkøbing Fjord

Syd for Ringkøbing Fjord ligger Skaven Strand – en idyllisk havneby med sin helt egen charme og en fantastisk udflugtsdestination hvis du lejer et sommerhus i området. Fra stranden eller de restauranter der ligger direkte ved den gamle fiskerihavn, har du en skøn udsigt over Ringkøbing Fjord.

Turister, der lejer et hus i Skaven Strand-området, kan opleve Danmark fra sin stille side. Her er den omgivende natur smuk, og man finder flotte, grønne landskaber omkring mange af vores feriehuse i området. Surfere og fans af vandsport kan også med god grund leje et sommerhus i dette område, da Ringkøbing Fjord tilbyder helt optimale forhold til forskellige former for vandsport. Familier der booker et sommerhus gennem Nordsee Holidays, for eksempel i Houstrup eller Bork Havn, kan ikke kun nå at opleve Skaven, men har også tid til at lægge vejen forbi LEGOLAND Billund eller Givskud Løvepark, hvor der er garanti for masser af gode ferieminder. Med andre ord – book et sommerhus på den danske vestkyst nu og glæd dig til en dejlig ferie med familien.

Oplev Syddanmark fra et sommerhus

Mellem Vadehavet og Storebælt ligger Region Syddanmark med sit utroligt mangfoldige landskab – et stort og vidunderligt område at gå på opdagelse i når du lejer et sommerhus gennem Nordsee Holidays. Regionen tilbyder spændende og alsidige oplevelser fra verdensberømt natur til spændende byliv og seværdigheder. Udnyt din ferie i Danmark til fulde ved at udforske Syddanmarks kroge og alle dens fængslende attraktioner og oplevelser med base i et af vores sommerhuse, f.eks:

Fanø, Rømø og Mandø ud for Jyllands vestkyst

Ud for Jyllands vestkyst ligger øerne Fanø, Rømø og Mandø, der har deres helt specielle charme. Hvis du lejer et sommerhus i Blåvand eller Vejers, kan Fanø nås i en fart med en afslappende færgetur. Du kan derfor med fordel planlægge en dagstur ud til øen, hvor du kan se frem til meget flotte sandstrande omgivet af billedskønne klitter.

Vi anbefaler alle med tid til det at få presset Fanø ind i feriekalenderen hurtigst muligt! Her er helt fantastisk med gode betingelser for svømning, solbadning, men også vandsport. Ved lavvande kan du også vandre gennem vandet, nyde solen, vinden og roen til fulde og vende tilbage til det lune sommerhus om aftenen for at slappe af. Selv golffans, der lejer et hus i Blåvand eller Vejers, bør tage færgen til Fanø, da man på øens nordlige del finder Danmarks ældste golfbane. Glæd dig til en fantastisk oplevelse på en historisk 18-hullers retro-golfbane.


Ligesom Fanø, imponerer øen Rømø også med sin uspolerede idyl. Rømø er let tilgængelig fra et af vores danske sommerhuse i Blåvand via den kørbare landstrækning Rømø-Dæmningen. Her finder man også tilsyneladende uendelige sandstrande, og ved lavvande har du fantastiske muligheder for at tage på østersjagt. Det samme gælder for øen Mandø, der er en eksklusiv destination kun tilgængelig ved lavvande ad en lille grusvej. Har du lyst til windsurfing eller sejlads, er der også fantastiske muligheder ved Rømø. Enhver vandsportsentusiast med base i et af vores sommerhuse i Blåvand eller Vejers bør derfor komme afsted til disse pragtfulde øer! Har du hunden med på ferie, kan du ligeledes se frem til den dyrevenlige og indbydende natur her ved Jyllands vestkyst. Den danske kultur er meget imødekommende over for hunde, og hvis du lejer et sommerhus gennem Nordsee Holidays, kan du regne med at omkring halvdelen af vores sommerhuse tillader din logrende følgesvend. Vi byder jer alle sammen velkommen til en skøn ferie i Danmark.

Nordjylland – sommerhuse på toppen af Danmark

Har du lyst til en sommerhusferie i den nordlige del af Danmark? Langs vestkysten kan du leje et sommerhus via Nordsee Holidays, og derfra kan du nemt besøge øerne Vendsyssel-Thy, Mors, Læsø og byen Aalborg, der alle hører til Region Nordjylland.

Heroppe får du oplevelser, der er specifikke for det nordligste Danmark. Helt på den øverste spids af Nordjylland, og dermed Danmark, mødes Østersøen og Vesterhavet på spektakulær vis. Her skal du være forberedt på, at vind og vejr er mere vildt og barsk. Den rå natur lokker dog også mange feriegæster, og for feriegæster med hund betyder det masser af plads til at lade den firbenede ven nyde omgivelserne. Af den grund er Nordjylland, såvel som Vestjylland, også blevet et elsket feriemål for rigtig mange hundeejere.