Vælg overnatning
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Nordsee Holidays byder alle vores feriegæster hjerteligt velkommen. På vores hjemmeside kan du gå på opdagelse blandt vores mange dejlige, danske sommerhuse, som du kan booke nemt og hurtigt. Alle vores enheder vil med garanti give dig en særlig hjemlig følelse, der garanterer en behagelig og afslappende ferie i Danmark. Blandt vores feriehuse er hygge en fællesnævner med husenes traditionelle og autentiske danske indretning. Når du lejer et dansk sommerhus hos os, kan du komme ned i gear og virkelig holde ferie. Det bedste er, at vores feriedestinationer ligger i idylliske, smukke landskaber med rå og uspoleret natur omkring sig i form af klitter, sandstrande og naturligvis det brusende Vesterhav lige uden for døren. Book et sommerhus hos Nordsee Holidays nu og mærk den danske feriemagi både inden for husets fire vægge og udenfor – hold ferien i et af vores sommerhuse og tilbring en ferie i paradis.

Lej et sommerhus ved Vejers Strand

Vejers Strand er i løbet af de seneste år blevet en af de mest populære feriedestinationer til en sommerhusferie i Vestjylland. Vejers er oprindeligt en enkel og autentisk fiskerby, hvilket stadig kan mærkes i alle hjørner af byen i dag. Feriegæster kan vælge deres favorithus blandt vores kollektion af 270 sommerhuse i Vejers Strand, hvor de – ud over den smukke, nærliggende strand – får oplevelser, attraktioner, butikker og hyggelige restauranter i området. Hvis solen bager på himlen, eller I blot mangler noget til den søde tand, kan I for eksempel besøge Vejers Strand Dropskogeri og Iscafé. Her får I is og kolde forfriskninger, mens de mere vovede feriegæster kan prøve kræfter med en isvaffel med hele 25 kugler. En ferie i Vejers er altid komfortabel og afslappende, når den afholdes under områdets principper: hygge, tradition og oprigtighed. Dét får du rig mulighed for at mærke, hvis du lejer et sommerhus her, og vælger Vejers Strand som din næste feriedestination.

Feriehus i Blåvand - Danmarks vestilgste punkt

På en ferie i Blåvand vil du opleve en feriedestination med en meget speciel charme og en unik atmosfære. Et sommerhus i Blåvand tilbyder hyggelige bystemning i Blåvand By, klynger af attraktive sommerhuse utroligt nær ved den meget brede og børnevenlige sandstrand og Vesterhavet tæt på huset, hvor dets rolige og lave vand skvulper mod den populære sandstrand – perfekt til badning selv for små børn. Attraktionerne i området er desuden mangfoldige, og Blåvand Zoologisk Have og Blåvand Fyr kan fremhæves som blot et par mulige seværdigheder i byen. Ønsker du at leje et sommerhus i Blåvand? Her viser Danmark sig i sandhed fra sin smukkeste side, og hos Nordsee Holidays finder du over 500 feriehuse at vælge blandt – I finder med garanti et drømmehus, der passer perfekt til jeres behov og med muligheden for gode ferieoplevelser for hele familien.

6-stjernet camping og hotel ved Hvidbjerg Strand

I Hvidbjerg Strand Feriepark nær ved Blåvand tilbydes feriegæsterne anderledes og hyggelige ferieformer. Hvidbjerg Strand Feriepark er hjemsted for en række spændende alternativer til den mere traditionelle sommerhusferie. Her booker du ikke et sædvanligt dansk sommerhus, men får en række spændende alternativer. Blandt andet kan du leje en plads på områdets fremragende 6-stjernede campingplads, hvor campister med campingvogn, autocamper eller telt kan overnatte. Som landets eneste campingplads der har fået tildelt 6 stjerner, tilbydes der enhver tænkelig komfort, som svarer til at bo i et luksuriøst sommerhus i Danmark. Ønsker du stadig at nyde ferien fra fire vægge, kan du også leje store familiehytter i Hvidbjerg Strand Feriepark, såsom de prisbelønnede Fiskerhuse der ligger på træpiller i en lille sø.

Sommerhusudlejning i Løkken

Løkken er kendt for det hyggelige bymiljø og den fantastiske strand med ikoniske kuttere og badehuse på sandet. På Nordsee Holidays portalen finder du mere end 25 sommerhuse og ferielejligheder i Løkken, hvor du således har alt inden for rækkevidde. Restauranter, caféer og bryghuse ligger side om side med butikker med brugskunst og håndværk. På stranden kan du bade, gå ture eller prøve at surfe. 

Ferie i rolige Vejlby Klit

Vejlby Klit er et fredeligt, naturskønt ferieområde på Vestkysten med Nissum Fjord og Limfjorden inden for rækkevidde. Du finder mere end 600 feriehuse i området der dækker både Fjaltring, Thorsminde, Fjand, Bovbjerg, Trans, Ferring, Harboøre, Langerhuse og Thyborøn. I kystbyerne kan du opleve det autentiske havnemiljø, og ved Bovbjerg Fyr kan du opleve udstillinger og smage lokale specialiteter.

Fantastiske Fanø er en oplevelse værd

Vi anbefaler alle med tid til det at få presset Fanø ind i feriekalenderen hurtigst muligt! Her er helt fantastisk med gode betingelser for svømning, solbadning, men også vandsport. Ved lavvande kan du også vandre gennem vandet, nyde solen, vinden og roen til fulde og vende tilbage til det lune sommerhus om aftenen for at slappe af. På øens nordlige del finder Danmarks ældste golfbane. Glæd dig til en fantastisk oplevelse på en historisk 18-hullers retro-golfbane.

Tag på ferie i Toppen af Danmark - Skagen

Skagen er kendt for sit særlige lys, sine gule huse med rødt tegl og Grenen hvor Vesterhavet og Kattegat møder hinanden. Det er ikke underligt at området har været en feriekoloni for kunstnere som P.S. Krøyer og Anna Ancher, der kom for den helt særlige feriestemning. Du kan opleve den særlige stemning endnu, hvis du booker et af de mere end 300 sommerhuse, som er tilgængelige her på portalen.