Sommerhuse i Blåvand
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Ude vestpå, faktisk helt ude i den vestligste del af Danmark, ligger det hyggelige feriested Blåvand. Her byder en sommerhusferie på ren afslapning ved den børnevenlige badestrand og en lang række andre fantastiske natur- og byoplevelser. Book en dansk sommerhusferie i Blåvand og tilbring mange hyggelige timer i skønne omgivelser med masser at se og opleve for hele familien.

Sommerhus i Blåvand føles helt rigtigt

Blåvand udstråler en helt unik ”feel good”-atmosfære, der er med til at opbygge en dejlig ferie-følelse. Idet alle vores feriehuse ligger midt i ren natur og idyl, vil du få de gode vibrationer at mærke på dit ferieophold her. Når man holder sin ferie i Blåvand, ligger Vesterhavet nemlig lige rundt om hjørnet. Det er tilmed muligt at leje et sommerhus med udsigt til havet, hvor skove og klitplantager omgiver huset, og hvor den store og brede sandstrand ligger inden for gåafstand. På samme tid er Blåvand bymidte stadig kun ganske kort afstand fra sommerhuset, hvor der venter spændende aktiviteter, butikker, restauranter og selvfølgelig Blåvand Strands umiskendelige charme, som du og din familie vil mærke, hvis I lejer et sommerhus her.

Feriehus i Blåvand – det rigtige sommerhus til dig

Den perfekte ferie er i høj grad et spørgsmål om smag, da alle har forskellige idéer om, hvad det helt præcis betyder. I forhold til selve sommerhuset vil nogen foretrække et hyggeligt og lidt rustikt hus, mens andre ønsker noget moderne og luksuriøst. Når du lejer et sommerhus gennem Nordsee Holidays i Blåvand, kan du vælge i vores alsidige udvalg, hvor du finder noget for enhver smag. Vi tager højde for de forskellige præferencer fra feriegæsterne, og derfor byder vores katalog både på charmerende stråtækte feriehuse, store huse med ekstra faciliteter som swimmingpool eller sauna – og alt derimellem. Kort fortalt så ønsker vi ikke, at vores gæster skal mangle noget, hvad enten de rejser alene, som par, med venner eller familie. Hos Nordsee Holidays finder du derfor med stor garanti det helt perfekte sommerhus til dig, så du kan tilbringe en dejlig ferie, præcis som du ønsker.

Et paradis for familier – feriehus i Blåvand

.

Blåvand er først og fremmest en turistmagnet på grund af sin fantastisk smukke strand. Derfor tager mange feriegæster og især børnefamilier afsted mod Danmarks vestligste punkt og feriested. Det er slet ikke så overraskende, når man kaster blikket på det fine sand og det rolige vand, der tilsammen er den ideelle legeplads for børn i alle aldre. På Blåvand Strand viser Vesterhavet sig nemlig fra sin milde side, da vandet ligger i læ fra Horns Rev, der strækker sig 30 kilometer ud i havet og skærmer fra vestkystens store bølger og stærke havstrømme. Det resulterer i perfekte betingelser for børnefamilier, så selv de små kan plaske i det vidunderlige vand. Her er der således rig mulighed for at bygge sandslotte, spille bold, lege, boltre sig i klitterne og selvfølgelig bade – alt sammen kun et stenkast fra sommerhuset.

Bag stranden, i umiddelbar nærhed af dit sommerhus i Blåvand, strækker de karakteristiske vestjyske klitter sig, så langt øjet rækker. På toppen tilbyder de et betagende naturligt panorama ud over vandet og stranden. Heller ikke langt fra vores sommerhusområde finder man det historiske fyrtårn, Blåvand Fyr, samt flere bunkere fra 2. verdenskrig. Området er med andre ord farvet af historie, kultur og natur, der alt sammen løfter Blåvand højt op på listen over spændende danske feriedestinationer.  

Ferie i Blåvand med hund

Mange hundeejere må sortere i udvalget af feriemål, når de skal vælge, hvor de vil holde ferien. For alle med kæledyr er der gode nyheder: Danmark er kendt ud over landets grænser for sine ekstremt dyrevenlige feriemål og ferier med hund. I Blåvand er hunde også velkomne i langt de fleste feriehuse, for hvordan skulle du drage på ferie uden alle familiens medlemmer? For hundeejere er en ferie i Blåvand rigtig skøn, da omgivelserne tilbyder gode muligheder for at vandre, lege og boltre sig i den brede natur.

Oplevelser og seværdigheder i Blåvand og omegn

Blåvand udmærker sig særligt som feriested på grund af de mange seværdigheder, der findes i området. De er også årsagen til, at rigtig mange gæster lokkes til byen og til et feriehus netop her. Især familier vælger at besøge os, da de er garanteret en række oplevelser for børne og voksne, der vil skabe uforglemmelige ferieminder. For eksempel kan man besøge Blåvand Zoo, hvor der er sjov og spænding for store og små. I parken kan I beundre de sjældne hvide løver, se røde kænguruer, klappe forskellige dyr i det børnevenlige område eller måske endda ride på en pony.

Har du allerede besøgt Blåvand Zoo og leder nu efter andre aktiviteter i området? En klassisk seværdighed er Blåvand Fyr, som kan klares med en frisk tur til fods fra dit sommerhus i Blåvand. De aktive typer kan bevæge sig yderligere 39 meter op i fyrtårnet, hvor de til gengæld bliver belønnet på toppen med den fantastiske udsigt ud over Vesterhavet og den spektakulære havvindmøllepark, Horns Rev, der tidligere har været verdens største af sin slags. Blåvand Fyr markerer det vestligste punkt i Danmark, og med et sommerhus i Blåvand har du mulighed for at besøge dette unikke sted.

For alle med en flig af interesse for historie, nærmere bestemt 2. verdenskrig, kan et besøg i Tirpitz Bunker Museum også varmt anbefales under jeres ferie i Blåvand. Tegnet af BIG, Bjarke Ingels Group, er dette museum bygget ind i klitterne med materialer inspireret af bunkere (beton, stål) samt den omkringliggende natur (træ og glas fra opvarmet sand). Her er der spændende udstillinger og historier, der i smukke rammer er med til at gøre 2. verdenskrigs historie håndgribelig.

Oplev dansk gastronomi i Blåvand

En ferie i et sommerhus ved Vesterhavet, nærmere bestemt Blåvand, er en oplagt mulighed for at udforske Danmarks gastronomiske verden. Ganske tæt på vores sommerhusområde finder du adskillige gode caféer og restauranter både i bymidten og længere mod stranden, der gør Blåvand endnu smukkere og bestemt et besøg værd. Her kan du spise friskfanget fisk og prøve regionale specialiteter, der forkæler dine smagsløg. Tag på ferie i et dejligt sommerhus ved Vesterhavet i Blåvand og gå en kulinarisk opdagelsesrejse i møde.

En overflod af indkøbsmuligheder

På trods af spændende gastronomiske oplevelser er der naturligvis også et supermarked og adskillige indkøbsmuligheder for alle dem, der foretrækker selv at stå bag komfuret. Her kan du få alt, hvad du har brug for til kurven, uanset om det er morgenbrød, brunch, frokostbordet eller en lækker aftensmad, du handler ind til. Det skal være nemt og bekvemt selv at lave mad på din ferie i Blåvand, og her er indkøbsmulighederne mange.

Og hvordan er vejret så?

Forhåbentlig solrigt! Især i højsæsonen viser vejret i Blåvand og Danmark generelt sig fra sin smukke side. I løbet af sommeren kan det blive vidunderligt varmt med en klar himmel og en frisk, salt havbrise – perfekt til en stranddag med svømning i havet og solbadning på stranden. I efteråret trækker vinden ind over Blåvand, hvor den skaber store og vilde bølger i Vesterhavet. I vinteren er luften iskold, helt frisk og ren, så man virkelig bliver kvikket op. Især de kolde årstider egner sig til indendørshygge i de lune sommerhuse.

Som det gælder hele vejen op og ned ad Vesterhavet kan vejret hurtigt vende og måske spolere planerne en smule. En gang imellem regner og stormer det naturligvis i Blåvand, og vejret tager ikke højde for, om man er på ferie eller ej. Men selv i dårligt vejr er det hyggeligt at være på ferie her særligt inde i det lune feriehus, hvor regnen trommer på vinduerne, og vinden suser udenfor. Så får man virkelig følelsen af hjemlig hygge og alt efter sommerhusets faciliteter, giver det anledning til at samle sig enten foran pejsen, ude i saunaen eller bare i sofaen med en varm drik i hånden og tæpper omkring sig. Uanset hvor meget det regner, er der ingen grund til at fortvivle, for ligeså hurtigt det kommer, ligeså hurtigt kan solen vende tilbage igen med fuld styrke over sommerhuset i Blåvand.

Skinner solen?

Så er det med at komme afsted! Hos os får du altid gode Last Minute-tilbud på en spontan ferie i Blåvand, så hvis vejrudsigten ser lovende ud, kan det sagtens betale sig at booke i sidste øjeblik.