Lej sommerhus i Bjerregård

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Nordsee Holidays - Vestjyllands største ferieportal!

Her står dine lokale udlejningsbureauer, Feriekompagniet i Blåvand, Die Hyggelige Dänen i Vejers Strand, Danibo på Fanø, SJ Feriehusudlejning i Vejlby Klit/Vrist, By Sommerhuse i Løkken, Toppen af Danmark i Skagen, Købmand Hansens Feriehusudlejning i Henne Strand og feriecenteret i Hvidbjerg Strand, klar til at give dig den bedste ferieoplevelse. Vi tilbyder et stort og varieret udvalg af både sommerhuse, campinghytter, campingpladser og ferielejligheder beliggende i de mest attraktive ferieområder langs den jyske vestkyst - nemlig Fanø, Løkken, Skagen, Vejlby Klit, Henne Strand, Blåvand, Hvidbjerg Strand og Vejers Strand. Book din drømmeferie nu eller gå på opdagelse og find inspiration til skønne overnatningstyper, fantastiske kulturelle og kulinariske eventyr, betagende naturoplevelser og lokale tips, du ikke finder andre steder.

 

Luksussommerhuse i Bjerregård

Forkæl dig selv med en hel unik ferie med et af vores luksuriøse sommerhuse i Bjerregård. Rammerne for en hyggelig og kompromisløs ferie bliver uden tvivl opfyldt, når du vælger at holde ferie i et af Nordsee Holidays sommerhuse i Bjerregård. Disse sommerhuse har nemlig nogle af områdets bedste placeringer i forhold til enten strand eller indkøb, samt de tilbyder et vælg af lækre og luksuriøse faciliteter.

Søg sommerhus

Moderne designet med stort boligareal
Vores luksuriøse sommerhuse i Bjerregård er alle særlig rummelige. Vi har huse, som rummer fra 8 personer helt op til 12 personer. Så der er intet, der står i vejen for, at du kan holde ferie med hele familien, bedsteforældrene eller evt. flere vennepar. Alle husene er bygget i 2021 og fremstår derfor i et moderne look. Husene er skandinavisk indrettet, nogle med øje for det minimalistiske og moderne og andre med et touch af hygge og badehotelsstil. Så her er lidt for enhver smag.

Et sted, der fortryller!
Størstedelen af vores sommerhuse ligger mindre end 100 meter fra Bjerregård Strand. Dette betyder, at en strandtur hver dag i ferien bliver legende let. Alle sommerhusene har gjort ekstra ud af terrasseområderne og tilbyder derfor en unik wellnessoplevelse i det fri. Ikke nok med at terrasserne er rummelige og afskærmet for vind og vejr – så byder de også på et udendørsspa område, med alt fra jacuzzi til sauna og brus.

Egen swimmingpool
To af de luksuriøse sommerhuse i Bjerregård (en til 8 og en til 12 personer) har deres helt egen moderne indendørs swimmingpool. I disse sommerhuse kan ferien nydes til fulde, hvad enten det er vinter eller sommer. Ved et ophold i disse skønne sommerhuse med pool kan du organisere din helt egen svømmetræning og vandleg. De to sommerhuse med swimmingpool er indrettet i stil med et dansk badehotel. Sommerhusene er trods den traditionelle stil stadig moderne og bærer præg af et skandinavisk design med masser af charme og hygge.
De andre sommerhuse uden pool er visuelt ikke mindre overbevisende – disse huse er indrettet i en rolig og afslappet skandinavisk stil, hvor farver og former harmonerer godt med den omkringliggende natur.

Luksuriøs wellnessstemning
Alle Nordsee Holidays sommerhuse i Bjerregård tilbyder en udendørs wellnessoplevelse, som er ud over det sædvanlige. Alle sommerhusene er udstyret med forskellige terrasser, men fælles for dem alle er, at de tilbyder nydelsen af en udendørs jacuzzi, sauna og bruser. Hvem ville ikke elske at sidde i jacuzzien på en kølig forårsaften eller lun sommeraften og nyde stjernernes skær på himlen samtidig. Med disse faciliteter kan batterierne for alvor lades fuldt op, inden ferien igen bliver til hverdag.

Aktivitetsrum i alle Bjerregård sommerhuse

Selv på en regnvejrsdag kan ferien nydes til fulde i disse luksussommerhuse. Hvert sommerhus indeholder nemlig et aktivitetsrum/aktivitetshus, hvor hele familien kan tage hul på den helt store feriedyst. Udstyret i sommerhusene varierer lidt, men der er uden tvivl nogle spændende ting at vælge imellem. Her kan være både pool bord og bordtennis, men også dart eller fx diverse spillekonsoller, så som Play Station 4. Så er du bidt af en gal konkurrence og spillenørd, så er disse sommerhuse et oplagt valg til næste ferie. Her mangler absolut intet.

Særlige fordele for golfentusiaster

Det golfglade folk kan se frem til en masse fordele ved at holde ferie i et af Nordsee Holidays sommerhuse i Bjerregård. Det er nemlig sådan, at når du bor i et af vores sommerhuse i Bjerregård, så kan du gratis spille golf ved både Henne Golfklub og Blåvandshuk Golfklub i Ho. Dette tilbud gæster kun for vores gæster i Bjerregård. Tilbuddet gælder en gratis greenfee pr. gæst pr. dag. Det er altså muligt at spille golf hver dag i din ferie – hvor fantastisk er det ikke?