Dansk golf når det er bedst – Besøg Blåvandshuk, Henne eller Varde Golfklub med gratis greenfee

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Altid inkluderet greenfee!

Når man bor i et af Nordsee Holidays luksussommerhuse i Bjerregård, så er opholdet altid inkluderet gratis greenfee til både Blåvandshuk, Henne og Varde Golfklub efter kl. 12.00. Dette unikke tilbud gælder for alle husets voksne gæster og alle dage i løbet af opholdet. Så slå til nu og book den næste golfferie sammen med ægtefællen, familien eller ”golfklikken”.

Kombinationen af golf, unik natur og luksus er fuldendt, når ferien holdes i Bjerregård. Tag på golfbanen med dit eget golf udstyr om dagen og kom tilbage til sommerhuset sidst på eftermiddagen og nyd en god middag fra grillen og en afslapningsstund på den lækre terrasse med en forfriskning i den boblende jacuzzi.

Alle husene er ideelle til golfferien - flere af dem har overdækkede områder samt depotrum, som kan aflåses. Her kan golfudstyret med fordel sættes ind efter en god dag på banen.

Blåvandshuk Golfklub – Blåvandhuk golf

Lige ud til Nationalpark Vadehavet mellem Ho og Skallingen ligger en af Danmarks smukkeste og mest unikke golfbaner. Den vekslende flora og fauna giver unikke oplevelser hele året rundt. Og den friske luft i kombination med roen og udsigten kan stort set kun beskrives som et ”eventyrland”.

Søg sommerhus

Blåvandshuk Golfklub har 2 fine baner – 18 huls banen samt Skovbanen. Begge en oplevelse værdig.
Ved golfklubben ligger også en hyggelig restaurant, Restaurant Ho Bugt, hvor middagsmaden eller en kølig forfriskning kan nydes. Dertil ligger der naturligvis også en charmerende golfshop, som tilbyder golf udstyr fra anerkendte mærker.

Fodboldgolf – for de konkurrencelystne sjæle

Er det ikke alle i familien, der praktiserer interessen for golf, så kan de måske lokkes med til Ho - Blåvand alligevel. Ved golfklubben ligger nemlig en rigtig fin fodbold golfbane, som er for alle. Her kan en familiedyst få frit spil.

Se mere om Blåvandshuk Golfklub her og se priser og åbningstider for Fodbold Golf her.

Henne Golfklub

Henne Golfklub tilbyder en spændende 18-hullers bane, som er anlagt i et smukt åbent landskab. Her kan udfordringerne for alvor afprøves, da vestenvinden sjældent holder sig tilbage. Fra nogle af banens højeste punkter findes en fantastisk panoramaudsigt over både Filsø, Blåbjerg Plantage og Vesterhavet.

Henne golfklub byder på mange moderne og indbydende klubfaciliter – så som en flot Proshop med et stort sortiment.

Læse mere om Henne Golfklub og bane detaljer her.

Varde Golfklub – Naturskønt område

Præcis som Blåvandshuk Golfklub og Henne Golfklub byder Varde Golfklub også på en helt speciel oplevelse i naturskønne omgivelser. Golfklubben er anlagt i den smukke Varde Ådal – ikke langt fra Varde by. Banen er designet lidt a la en parkbane, og derfor kan hullerne ved første øjekast se rimelig simple ud, men det er ikke tilfældet. På banen ligger en lang række interessante og udfordrende huller, som bestemt vil øge spillegeisten. Banen er berømt for altid at være velplejet og i god stand. Her er dejlige fairways fra forår til efterår, samt flere hurtige greens.

Et besøg på banen ved Varde Golfklub er bestemt anbefalelsesværdigt, når nu ferie afholdes ”i området”.

Læs mere om Varde Golfklub her.