Bo i Bjerregård og besøg et skønt badeland, som familiens mindste vil elske

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Badeland og legeland for børn og barnlige sjæle

Selvom at sommerhusene i Bjerregård har de fineste bade- og wellnessfaciliteter i form af jacuzzi, sauna – og nogle af dem swimmingpool – samt et brusende Vesterhav lige i nærheden, udelukker det ikke, at familien kan få lyst til at besøge et af Jyllands mange fine badelande, som ligger lige i nærheden af Bjerregård området.

Udvalget af omkringliggende badelande og legelande er stort – Bl.a. ligger det Seawest Badeland – Feriepark Landal Seawest kun en kort køretur fra Bjerregård. Fra år 2022 er det spritnye og velkendte Lalandia klar i Søndervig.

Mulighederne er mange, og både Seawest og Lalandia kan også tilbyde et spændende legeland for de mindste.

Besøg Feriepark Landal Seawest – Seawest Badeland

Ikke langt fra Blåbjerg plantage og lige inden byen Nr. Nebel ligger den lille og hyggelige Feriepark Landal Seawest. Her er det muligt at tilkøbe oplevelser for hele familien; ferieparken tilbyder nemlig alt fra bowling, indendørs minigolf, legeland til et fint badeland, hvor både rutsjebaner, børnebassin og bølgebassin står klar til at underholde hele familien på en knap så solrig feriedag.

Søg sommerhus

I legelandet byder Seawest på et stort klatre- og legetårn med masser af udfordringer samt et lidt mindre skum- /legeland for de helt små størrelser. Her kan forældre sagtens slappe af og lade børnene nyde en dag med leg og masser af fysisk udfoldelse.

Ferieparken kan have udsolgt for adgang fra udefrakommende, derfor er det en god ide at booke turen i badeland eller legeland i god tid.

For mere information og priser, besøg Seawests hjemmeside.

Lalandia Søndervig

I 2022 står Lalandia i Søndervig klar til at modtage gæster i sit flotte paradis af fritidsaktiviteter og sjov. Ferieparadiset vil komme til at indeholde alt fra et Monky Tonky Land til Aquadome, hvor der vil være vandsjov og leg i verdensklasse.

Glæd dig til Lalandia i Søndervig

Monky Tonky Land er et legeland, hvor familiens mindste kan hygge sig med bl.a. at klatre, lege og rutsje.

Aquadome i Lalandia Søndervig er klart et af Danmarks absolut flotteste og mest spændende badeland. Her vil temperaturen altid føles tropisk, både vandet og luften. Udvalget af aktiviteter og sjov i badelandet er bestemt bredt, og der er ingen tvivl om, at hele familien vil kunne få en hel dag til at gå her.

Efter januar 2022, kan vi anbefale, at I læser mere om Lalandia Søndervig og ser priserne for dagsgæster via Lalandias hjemmeside.

Gratis Badeland og Wellness – Varde Fritidscenter

Når man booker og bor i et af vores luksuriøse sommerhuse i Bjerregård, så får alle gæster i sommerhuset gratis adgang til badelandet og det fine wellnessområde ved Varde Fritidscenter.

Dette tilbud gælder for alle gæster og alle dage i ferien – indenfor centrets normale åbningstider.

Søg sommerhus

I badelandet kan man frit svømme baner, hoppe fra vipperne, plaske, lege og rutsje i stor stil. Badelandet er for alle aldre. Specielt er det populært at tage af sted hele familien, da de voksne med fordel kan nyde det fine wellnessområde, mens de små forlyster sig i badelandet. Medbringer man småbørn eller baby, skal disse naturligvis være under opsyn af en voksen.

I det skønne og hyggelige wellnessområde kan man komme helt ned i gear. Wellnessafdelingen tilbyder både udendørs spa og pool, som er helt fra april til oktober opvarmet til ca. 24 grader. Når så den friske luft er nydt i vandets lune bobler eller bølger, så kan det varmt anbefales at nyde en af afdelingens mange saunaer. Her er både en stor traditionel fælles sauna, samt to mindre hyggelige bio- og infrarøde saunaer.

Som gæst i vores Bjerregårdhuse vil man per automatik ved det elektroniske ind check modtage vouchers til Varde Fritidscenter.

Se centrets åbningstider for at planlægge et besøg.