JyllandsAkvariet

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Opdag livet i Vesterhavet

JyllandsAkvariet i Thyborøn, lige ved Limfjordens udmunding, giver besøgende muligheden for at opdage et væld af dyre- og plantearter fra både Vesterhavet og andre farvande. 

Overnatning i nærheden af JyllandsAkvariet
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Udforsk Livet i Havet

JyllandsAkvariet er et populært udflugtsmål for familier og turister med interesse for livet under havoverfladen, samt skoleklasser og andre grupper. Akvariet byder på gode muligheder for, at besøgende kan gå på opdagelse i de forskellige udstillinger og akvarier od derigennem lære mere om det lokale havplante- og dyreliv. 

Aktiviteter for alle familiemedlemmer

Hos JyllandsAkvariet foregår læring slet ikke som i skolen. Her er det praktiske og håndgribelige i fokus og besøgende vil på flere forskellige måder få udvidet deres viden. 

Hjælp for eksempel medarbejderne med at fodre dyrene i rørebassinerne - hvem ved, måske kommer dyrene endda helt hen og kan håndfodres, en fantastisk mulighed for at føle fiskenes skæl, krabbernes skjold og meget, meget mere. 

Har du en lille pirat gemt i maven, kan du også prøve at finde gemte skatte rundt omkring i akvariet, med hjælp fra et skattekort. Så får du endda muligheden for at være med i lodtrækningen om en af de månedlige præmier. 

 

Fantastiske udflugter

Har I lyst til rigtigt at komme med på opdagelse i naturen, så er akvariets forskellige udflugter og safariture den perfekte mulighed. Oplev for eksempel sæl-, delfin- eller ravsafari. Eller hvad med Tour de Thyborøn - en traktortur rundt omkring i området i Thyborøn. Og meget, meget mere...

 

Praktiske informationer

OBS! Entrébilletter er gyldige i en hel uge og kan bruges så mange gange, I vil indenfor denne tidsramme. 

Åbningstider 2023

2/1-31/5 - alle dage 10-16

1/6-30/6 - alle dage 10-17

1/7-31/8 - alle dage 10-18

1/9-31/10: alle dage 10-17

1/11-30/12: alle dage 10-16*

 

*der kan forekomme specielle åbningstider i juledagene

Priser

Børn 0-2 år:    gratis entré

Børn 3-12 år:     99,- DKK.

Voksne:           119,- DKK.

Senior (65+):     99,- DKK.

 

Kombi-billetter

til akvariet + Iskunsten

Børn 3-12 år:   139,- DKK.

Voksne:           169,- DKK.

Senior:            159,- DKK.

Hunde

Hunde er hjerteligt velkomne hos JyllandsAkvariet, dog ikke på de guidede ture. Ønsker I at deltage i en af disse, kan i få hunden passet i akvariets Dog-Lounge imens - i så fald bedes I dog bestille plads forud ved at ringe på tlf. 97 83 28 08.

Adresse

Vesterhavsgade 16

7680 Thyborøn

 

Parkering 

gode parkeringsmuligheder ved hovedindgangen via Kystcentervej. Desuden er der gratis parkering rundt omkring i Thyborøn by.