Sommerhuse ved Vejers Strand
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Leder du efter ubegrænset afslapning midt i naturen? Så kan du ved den danske vestkyst nærmere beskrevet Vejers Strand få masser af afslapning og ro. Når du booker et sommerhus ved Vejers Strand, kan du være stensikker på, at du havner i en oase af natur og hygge. Vejers Strand, som for mange år siden var en lille fiskerlandsby, er i dag en meget attraktiv feriedestination for både danskere og tyskere. Hver år tiltrækker Vejers Strand en masse turister, som ønsker at slappe af, og som søger væk fra hverdagens stress og jag hjemme. Selve området i og omkring Vejers Strand er idyllisk, og de mange fine sommerhuse, som befinder sig her, bidrager yderligere til en skøn stemning. Der er uden tvivl plads til, at du vil kunne føle dig hjemme og blive inspireret til total afslapning, hvis din næste ferie går til Vejers Strand. Så kig nærmere på vores hjemmeside og book din næste ferie – med Nordsee Holidays bliver ferien bare lidt hyggeligere.

Sommerhuse i Vejers - "hyggelige" og luksuriøse

Vi elsker oplevelser og vestkysten. Derfor arbejder vi ved Nordsee Holidays på højtryk for at kunne tilbyde dig den bedste overnatnings mulighed, som passer nøjagtigt til dit behov. Vi hengiver os med dedikation til at kunne opfylde dit ønske uanset, om du er på jagt efter en ferielejlighed eller et sommerhus. Ved Vejers Strand er udvalget af sommerhuse stort.

Vi har alt fra små autentiske og klassiske træ sommerhuse til større og moderne huse, hvor luksus er kendetegnet. Vi har sommerhuse med pool og sommerhuse med hyggelige små saunaer. Så hold dig ikke tilbage med ønsket om en hyggelig ferie til Vesterhavet. Tag blot et kig på vores hjemmeside og vælg imellem vores 285 feriehuse i Vejers – det perfekte sommerhus til dig og familien venter kun på jeres besøg.

Vejers Strand – perfekt sted for børn og barnlige sjæle

Vejers Strand er det ideelle feriested for familier, der rejser med børn. Her er muligheden for at få plads til hele familien under et tag god, og I vil uden tvivl kunne føle jer hjemme i et af vores mange idylliske sommerhuse. Så pak bilen og tag alle mand med. Ved Vejers Strand får du andet end bare rummelige sommerhuse, du får også en rummelig natur, hvor der er god plads til, at hele familien kan boltre sig udendørs i timevis. De fleste af vores sommerhuse har tilknyttet en stor naturgrund, hvor udendørs spil og leg er den oplagte tidsfordriv. Sommerhusene ligger alle placeret i charmerende områder, nogle tæt ved stranden, andre nær skoven, så der er rig mulighed for at få nogle gode fælles og nærværende oplevelser i det fri, når din ferie går til Vejers Strand. 

Book et sommerhus i Vejers nær havet og den naturlige legeplads

Ved Nordsee Holidays kan du booke et sommerhus med havudsigt ved Vejers Strand. Herfra er der kort gåafstand til stranden. Især børn elsker disse huse, fordi deres absolut foretrukne legeplads er stranden med sit bløde hvide sand. Her kan de bygge sandslotte i vildskab, løbe op og ned af klitterne eller nyde en kølig dukkert i bølgen blå, selvfølgelig under opsyn af forældrene.

Men det er naturligvis ikke kun børn, som elsker stranden. Vejers Strand tilbyder også voksne en frisk dukkert, og strandens brede vidder gør det muligt for alle at finde et ledigt sted til en omgang solbadning. Her er rigelig plads. Udover det smukke lyse sand, de høje klitter og det brusende Vesterhav, så kan stranden i Vejers også tilbyde bilister at køre her. Stranden er nemlig opdelt i 2, en syd- og en nordstrand, og mod syd må køretøjer medbringes. Dette gør stranden ekstra attraktiv for campister, børnefamilier med meget bagage samt for vandsportsudøvere.

Spændende ting at lave ved Vejers Strand

Hvis du ikke kun planlægger en ferie med strandbesøg og solbadning, så kan Vejers Strand også byde på andre ting. Vi kan varmt anbefale alle feriegæster at gå en tur igennem byen og opleve den skønne afslappende stemning samt få øjnene op for de hyggelige butikker og aktiviteter, som der tilbydes. Fx er Vejers Dropskogeri en stor attraktion for både børn og voksne. Her kan der følges med i bolsjefremstillingen, som producerer søde og lækre bolsjer i farverige nuancer. I Dropskogeriet kan der også købes kaffe, softice og gammeldags isvafler. Et skønt sted som falder i smag hos både store og små.

Udover byen så indbyder området omkring Vejers også til lange vandreture. Hele året rundt er det muligt at få sig nogle spændende naturoplevelser. Det er nemlig sådan, at både plante- og dyrelivet i Vejers er exceptionelt livligt – og uden tvivl værd at opleve.Området lægger også op til, at du på hesteryg kan få dig en stor naturoplevelse. Lige uden for byen findes områdets hesteudlejning, som regelmæssigt arrangerer flotte rideture for turisterne.

Der findes mange andre spændende ting at tage sig til, når du opholder dig i Vejers. Blandt andet har området nogle fine cykelstier og hyggelige landeveje, som smyger sig langs den smukke lyngbeklædte hede. Er du mere til action end en almindelig cykeltur, så ligger Bordrup Plantage heller ikke langt herfra. Her kan du med spænding og sved på panden begive dig ud på en af de mange forskellige mountainbikeruter

Rejs på ferie med din hund i et sommerhus ved Vejers Strand

Apropos natur og dyr: I Vejers er familiens firbenede ven yderst velkommen. Vi har ved Nordsee Holidays adskillige sommerhuse, som tillader dig at medbringe familiens hund. Udover at sommerhusene er hundevenlige, så ligger naturen i Vejers også op til, at hunden kan få en fantastisk ferie med løb og leg. Så skal ”Fido” med på ferien, skal du blot holde øje med de sommerhuse, som har husdyr tilladt. Vi glæder os til at byde jeres bedste ven velkommen.

Ferie i Vejers Strand året rundt

Danmark og dermed også Vejers Strand er smuk hele året rundt. Vejret i Vejers varierer selvfølgelig afhængigt af sæsonen, men hver sæson har sin egen charme og giver dig mulighed for at nyde alle udgaver af en ferie i Vejers og ved Vesterhavet. 

Naturligvis er vejret i Danmark smukkest om sommeren, og det gælder også i Vejers Strand. Vi kan være heldige med en sommer fuld af solskin og varme, og på disse dage er stranden og havet et rent paradis for strandelskere og solelskere. Men selv i lavsæsonen har en ferie i Vejers strand sine fordele, da der kan blive skruet op for komfort i et hus med spa, pool eller noget helt andet, hvis vejret er stormfuldt og koldt. Efteråret ved Vesterhavet er også ideelt for surfere og andre vandsportsentusiaster. 

Last Minute feriehuse

Ikke alle planlægger deres ferie i god tid; nogle er mere spontane, og dem er der også plads til her. Med lidt held kan du nemlig booke et sommerhus i Vejers på vores last minute-side. Her finder du sommerhuse af forskellige standarder til rimelige priser. Vi opdaterer hele tiden vores last-minute sommerhuse, så frygt ej, måske er der også et sommerhus til dig.