Find et sommerhus i nærheden
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

I Søndervig kan du opleve en enestående sandskulpturfestival, hvor nogle af de dygtigste skulptører viser deres kunstværker i form af sandskulptur.

Søndervig, som ligger i den nordlige ende af Holmsland Klit, er kendt som en af Danmarks ældste badebyer. Byen har mange aktiviteter at byde på for folk i alle aldre, og hver sommer finder det store sandskulptur i søndervig sted.

I dette tidsrum kan du derfor opleve en del af den amerikanske historie illustreret gennem fortællinger i fantastiske sandskulpturer og enestående detaljerede kunstværker, der er udført med stor nøjagtighed i et meget udfordrende materiale.

En enestående verden af sand

Hvert år kommer nogle af de dygtigste skulptører fra flere verdenshjørner til Søndervig for at deltage i sandskulpturfestival, og mange af dem har også internationale priser bag sig.På festivalen har du rig mulighed for at tilbringe en hel dag på pladsen. Der er opstillede borde og bænke, så det er muligt for gæster at nyde en medbragt madpakke eller købte forfriskninger, som kan købes på pladsen. Hunde er også tilladte, så derfor kan hele familien tilbringe en uforglemmelig dag sammen på sandskulpturfestivalen.Mere info om sandskulpturfestivalen i Søndervig ses her