Møllehusvej 43

Feriehus 760 • Møllehusvej 43 • Blåvand

Op til 10 personer
{{facility.text}}

Luksushus i naturskønne omgivelser, beliggende på Møllehusvej 43

Dette flotte sommerhus i Blåvand har alt hvad den store familie skal bruge for at holde en fantastisk ferie ved Vesterhavet.

Udendørs luksus 
Når bilerne drejer ind på sommerhusgrunden, mødes man som gæst af den store træterrasse. Her findes et hyggeligt bålsted, som er veloplagt til snobrødsbagning og popcorn, mens hoptimister kan brænde en masse energi af på trampolinen. 
Desuden byder haven på en beachvolleybane, der er garant for høj puls og sved på panden. Måske er det her den næste familieduel skal bestå? Er stemningen mere til afslappende wellnessoplevelser står jacuzzien og udesaunaen klar til at forkæle kroppen. Begge dele er oplagte at bruge uanset årstid. 
Terrassen er indrettet med hyggelige kroge, hvor der kan slappes af med en god bog. Når den skarpe middagssol bliver for varm, er det helt oplagt at rykke ind under den overdækkede terrasse. Den kommer også til sin ret på en dejlig sommeraften, hvor der kan siddes i ly for duggen, imens terrassevarmerne sørger for at det er lunt langt ud par aftenen.

Kom med indenfor 
Som det første mødes man af den rummelige entré med garderobe og vaskefaciliteter. Videre i husets nordlige del er der et åbent køkken med moderne inventar, som bl.a. en Quooker, så der er kogende vand med det samme. Desuden er der et godt udsyn til havens terrasse og udenomsarealer fra køkkenalrummet. I forbindelse med køkkenet står det store og flotte spisebord med god plads til at samle alle mand. I samme forbindelse findes den hyggelige stue med komfortabelt møblement, hvor der kan spilles brætspil til den store guldmedalje.
 
I den anden ende af huset ligger aktivitetsrummet med dart og pool. Her er god loftshøjde, som giver masser af luft og lys. Alkoven i aktivitetsrummet har tv og spillekonsol, velegnet til husets spille glade gæster, hvor de kan sidde i fred og ro. 
Badeværelse på hvert værelse 
Huset rummer i alt 5 flotte værelser, og det helt specielle ved dette hus er, at hvert værelse råder over eget badeværelse! Dermed kan man kombinere fællesskab og privatliv på en helt og aldeles perfekt måde.

Det skønne område 
Hvis lysten er at opleve hvad Blåvand ellers har at byde på, så har hovedgaden et væld af shoppingmuligheder for store og små. Når den værste shoppinglyst er stillet, står caféer og restauranter klar til at servere et lækkert måltid. 
Står dagen på mere kulturelle oplevelser, er Blåvand Zoo kun et øjebliks kørsel fra huset, ligesom Tirpitz bunkeren også nås inden for få minutter.  
Begge seværdigheder kan også nås på cykel eller en rask gåtur. Derudover ligger den lokale minigolfbane 500 meter fra sommerhuset, som klart er et besøg værd.

Alt i alt byder Møllehusvej 43 på en ferie på første klasse.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.