Gl Mælkevej 60

Feriehus 752 • Gl Mælkevej 60 • Blåvand

Op til 6 personer
{{facility.text}}

Idyllisk sommerhus i den østlige del af Blåvand, beliggende Gl. Mælkevej 60

På en skøn naturgrund omringet af høje træer, ligger dette skønne sommerhus i Blåvand fra 1975. Efter en renovering i 2018 står alle 122 m² knivskarpt og melder klar til at tage imod de næste gæster til en dejlig ferie ved Vestkysten.

Fra første øjekast ses at huset er omgivet af flotte træer og andre grønne omgivelser.
Med en have der går rundt om huset, er her rigelig med plads til aktiviteter for store og små. Gyngestativet er klar til næste tur, mens fodboldmålet venter spændt på at den næste Laudrup dukker op. På terrassen kan samtalerne lystigt flyde på tværs af spisebordet. Imens vinen stadig er kold og solen stille og roligt nærmer sig horisonten, vokser smilet på læberne og roen i maven. Vinden høres svagt fra trætoppene, mens mørket falder på. Ferien er godt i gang, og alle er faldet til.

I husets stueetage er der adgang til husets nyligt renoverede badeværelse via entréen. I samme afdeling af husets stueetage ligger det ene soveværelse. Den resterende del af stueetagen består af køkkenalrum, samt stue med udgang til husets store terrasse. Husets stueetage og tilhørende terrasser velkommer gæster til en uforglemmelig ferie ved Vesterhavet. To sofagrupper i stuen giver plads til at flere familie og venner kan samles samtidig til middage og hyggelige stunder. Mærk hvordan varmen fra pejsen spreder sig i rummet, og hvor nemt det er at glide ned i lænestolene.

Er der behov for mere ro og fordybelse er førstesalen et oplagt sted. Her kan en god roman nydes. Er stemningen mere til en god film, er muligheden også for det. Førstesalen består af repos, stue og to soveværelser. Soveværelset mod syd har overdækket terrasse, hvor gode morgenstunder kan nydes med det fantastiske blik ud over området.

Huset på Gl. Mælkevej er blandt andet til familie og venner, der kan lide privatliv og kontakt med naturen. Her er de perfekte rammer for en hyggelig og fredfyldt ferie. Ikke langt fra sommerhuset ligger et naturområde med skov og hedelandskab, som er hjemsted for kronvildt og andre vilde dyr.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.