Horns Bjerge 58

Feriehus 594 • Horns Bjerge 58 • Blåvand

Op til 6 personer
{{facility.text}}

Moderne og hyggeligt sommerhus med jacuzzi beliggende i skøn natur på Horns Bjerge 58

Med udsigt til lynghede og uberørt natur ligger dette sommerhus som en oase i Blåvand. Sommerhuset ligger på et byggefelt midt i den storslåede natur, hvor ferien uden tvivl får gavn af den friske vestkystluft. Specielt på sommerhusets fine terrasse er muligheden for udendørs hygge god. Terrassen er aflukket og udstyret med både havemøbler og en udendørs jacuzzi. Her kan hele familien nyde boblernes bløde bølger, alt imens den friske luft mærkes som opfriskende energi.

Indenfor i sommerhuset er stemningen lige så charmerende som ude. Faktisk er naturen trukket helt med ind igennem de store vinduespartier, som der bl.a. er i stuen.

Huset er moderne indrettet med lyse vægge, farverigt køkken og komfortable møbler. I det store og kombinerede køkkenalrum og stue hersker der en rolig og idyllisk stemning, som lægger op til alt fra familiehygge til afslapning med en god bog eller film i fjernsynet. Den knitrende brændeovn står placeret mit i rummet og bidrager med ekstra varme på en kølig feriedag.

Sommerhuset har i alt plads til 6 personer fordelt over forskellige sovemuligheder. Huset har to soveværelser med en dobbeltseng, et værelse med to enkeltsenge samt en alkove med plads til to. Alle værelser har god skabsplads. Udover de fine og rummelige soveværelser så byder huset også på to moderne og velindrettede badeværelser, som begge har toilet og bruser. Det ene af badeværelserne har direkte adgang til terrassen og gør det dermed nemt at skylle sig før og efter en tur i den lækre jacuzzi.

Sommerhuset her er spækket med fine faciliteter og har en dejlig beliggenhed – det er muligt både at gå eller tage cyklen ind til Blåvand bymidte, hvis lysten til restaurantbesøg eller shopping skulle melde sig. For de friske sjæle kan det også anbefales at pakke cyklen, badetøjet og en evt. madkurv og tage på tur til Blåvand Strand, hvor natur og havet virkelig viser sig fra den smukkeste side.

Dette sommerhus er det perfekte valg til venneparret eller familien, som sætter stor pris på naturen og lidt luksus.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.